günaydın kızlaarrrr.. 1 haftadır annem burdaydı sadece temizlik ve hazırlıkla geçti ... ama evim mis gibi oldu annemin sayesinde.. dün sabah annemi geçirirken merdivenlerden düştüm
( öyle böyle değil 4-5 basamak oturarak
( eşim ve annem panik oldu, komşular çıktı gürültüme... o kadar korktum ki anlatamam size.. bebeğim diye başladım ağlamaya
( tabi annem de kötü oldu ama tutu kendini kadın. eşim belimi vurdum sandı çok korktu. bebeğe bişey olmaz merak etme o artık kocaman bir bebek dediyse de yok ben durup durup ağladım gün boyunca..kızım bir süre hareket etmedi çıldırcak gibi oldum. tam da ona ana kucağı, araba falan almaya gidioduk.. bir cafeye oturduk eşimle karnımı seve seve konuştum kızımla bir müddet sonra hafiften kıpırdanmalar başladı işte o anın güzelliğini anlatamam size, dünyalar benim oldu... o hareket ettikçe ben ağladım, sinirleriöm o kadar bozuldu ki eşim selpak yetiştiremedi.. fakire sadaka vericem öyle dedim... bugün de kontrolümüz var umarım herşey yolundadır o kadar merak ediyorum ki... bu arada benim kalçam da mosmor. oturup kalkamıyorum ama olsun yine de ucuz atlattık kızıma birşey olmasın başka hiçbirşey istemiyorum