2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugun aksama dogru yuruyus yapayim kendimi iyice yorayim diyorum. Kuafore gitmistim 2 hafta once agda icin. Bu kadar gecikecegini nerden bileyim. Bugun yada yarin bi daha gideyim diyorum. Bide o derdimiz var. Gece sancim vardi tuh dedim kuafore de gidemedik. O yuzden onu halletmem lazim. Simdi de discideyim disim agriyodu 1 haftadir. Ona baktirdim o da fakultede ameliyatla alinmasi gerekiyormus. Suan birsey yapamiyorlar. Cekicez mecbur. Nedir benim bu cektigim yaa:))

yaaa valla ne bu kadınların çilesi haşa isyan etmiyorum ama bende 10 gün oldu daha çıkmaya başlıo ,zaten zor yapmıştım niye çıkıoki çıkmasa ne olacak yani:KK43:
diş meselesini hiç hatırlatma ilk 4 ayımın içerisinde kaç gece oturup ağladığımı biliyorum geçenlerde yine ağrıdı ama bastım minoseti napım artık diş ağrısı çekecek durumda değilim...
ya yahh bu kadın da ne terane ne antika demeyın sabah öyle bir gürültuyle uyandım ki deprem oluyor sandım meger üst kattaki komsumun wc borusu kopmus ve butun evimi kanalızasyon bastı .. sinir krizi geçirdimmm.. Allahım ya sabır:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

ay canm yaaa çok geçmiş olsun ne sinir bozucu bi durum ,hakikaten senin yıldızın düşük sık sık şöyle namazlı abdestli birilerine okut kendini...

günaydın kızlaarrrr.. 1 haftadır annem burdaydı sadece temizlik ve hazırlıkla geçti ... ama evim mis gibi oldu annemin sayesinde.. dün sabah annemi geçirirken merdivenlerden düştüm:KK43:( öyle böyle değil 4-5 basamak oturarak:KK43:( eşim ve annem panik oldu, komşular çıktı gürültüme... o kadar korktum ki anlatamam size.. bebeğim diye başladım ağlamaya:KK43:( tabi annem de kötü oldu ama tutu kendini kadın. eşim belimi vurdum sandı çok korktu. bebeğe bişey olmaz merak etme o artık kocaman bir bebek dediyse de yok ben durup durup ağladım gün boyunca..kızım bir süre hareket etmedi çıldırcak gibi oldum. tam da ona ana kucağı, araba falan almaya gidioduk.. bir cafeye oturduk eşimle karnımı seve seve konuştum kızımla bir müddet sonra hafiften kıpırdanmalar başladı işte o anın güzelliğini anlatamam size, dünyalar benim oldu... o hareket ettikçe ben ağladım, sinirleriöm o kadar bozuldu ki eşim selpak yetiştiremedi.. fakire sadaka vericem öyle dedim... bugün de kontrolümüz var umarım herşey yolundadır o kadar merak ediyorum ki... bu arada benim kalçam da mosmor. oturup kalkamıyorum ama olsun yine de ucuz atlattık kızıma birşey olmasın başka hiçbirşey istemiyorum

çooook geçmiş olsun ,verilmiş sadakan varmış cidden ALLAH MUHAFAZA insan bu gune kadar gelince daha çok endişeleniyor...
bizi habersiz bırakma kontrolden gelince haberdar et lütfen...

:nazar::nazar::nazar: Bugün saat 12.40 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim 2.780 gr. 48 cm oğlum saglikli cok sukur şimdi hastanedeyiz burda sorun olmasa bile 3 gün yatırıyorlar herkesi... Dua eden herkese TSK ederim bende dogururken herkese dua ettim olmayanlara versin karnında olanları hayirlisiyla Rabbim kurtarsın die :KK16: benden önce doğuran yoksa benim oğlan Temmuz'un ilk bebeği mı oluyo şimdi...
ayyy canım yaaaaaa ne güzel sağlıkla sıhhatle kavuştun kuzuna....
MAŞALLAH kuzucuna RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH....

Kızlarrrrr temizliğim bitti sabah kardeşim geldi her yeri dip köşe temizledik,bitirdik ama bende bittim resmen kalçamın ağrısından ayağımı atamıyorum

FAME tebrik ediyorum çok sevindim bizler için de kokla meleğini...Rabbim ne güzel bir doğum nasip etmiş dediğin gibi sağlıklı olsun da kilosu fln önemli değil tekrardan hayırlı olsun

gözdecim , cuma kontrolüm var tekrar doktoruma sorucam kızım doğduktan kaç gün sonra muayene için hasteneye gelmem gerekir diye kontrolünü yaptırdıktan sonra babannemin korkuteli de evi var onun yanına gitmeye karar verdim dediğin gibi bebişlerimizle bu sıcak zor geçer allah korusun klimadan onları hasta edersek daha kötü biz öyle yada böyle iyileşiriz de bebişlerimiz ne yapar kıyamam ben onlara yaaaa:18:

korkuteliyi bende dusundum aslında busracım ama simdi bebegin esyaları falan toparlanıp gitmek zor olacak zaten ben iyileştim ettim diyene kadar 1 hafta gecmiş olacak sonra aşısı oluyormuş mecbur cıkarcaz o aradada muhtemelen hem klimayı acıp hemde bi pencereyi acıp icerdeki havayı dengelemeye calısıcam cocuk doktorunada sorucam bakalım onun önerisi ne olacak. her odaya derece aldım :KK1: napayım antalya insanı bu hale getiriyor. ama senin korkuteli sansın varmıs git bencede

ben de İzmir'de aynı sorunla baş etmeye çalışıyorum 1 aydır ıslak yaşıyorum resmen oturduğum yerde:KK53: adet görememenin de etkisiyle heralde hormonlar bizi mahvetti... bebiş çıkınca klimalı odada yatıramayız diğer odalar da aşırı sıcak (Allah'tan rüzgar var) ama bu sefer de cereyan çarpma korkusu:44: sanırım ben yatakodamın camını açık bırakarak o odada yatırcam ama esintinin gelmediği köşesine beşiği koyucam planım böyle bakalım. bi de yaz bebesi bunlar devamlı yıkarsak (su altına sokmak bile yeter) pişik de olmazlar diye düşünüyorum kızlar krem almadım o yüzden ben gerekli olmaz inşallah kimseciklere...[/QUOTE]

evettt izmirde yine o kadar nem yok izmiri cok severim her köşesine gittim :KK70: ama antalyadaki nemi ben baska yerde görmedim :KK14::KK14:

Iyi aksamlar:KK3:
Bizim haziran anneleri cok sessiz,bende ziyarete geldim :KK1:

Ay kizlar,bana hersey dokunuyor.Sinirlerimi bozuyor.Kafayi yedirtiyor bu durum bana..
Söyle evde tek kalmayi cok ozledim

kızlar selam geçmişi okuyamadım ama fame doğurmuş sanırım.

fame allah bebişinle mutlu bır hayat dılıyorum

bugun kontrolum vardı.doktor perşembe gunu eşyalarınla gel dedi.açılman varsa suni sancıyla normal dogurursun acılman yoksa sezeryan dedi.yanı her durumda perşembe gunu dogurcam.ben umudumu kestım artık normal dogumdan.suyum sancım gelır mı o gune kadar allah bılır.canım cok sıkıldı.doktorun odasında kendımı tutamadım ağladım.ben 1 hafta daha beklemek ıstıyorum dedım doktoruma o da imza karşılığında ıstersen 2 hafta beklersın ben mesulıyet almam deyınce göze alamadım.

Sevgili forum arkadaşalrım
dert ortaklarım.tam temmuz annesi olacakken 30 haziran sabahı 8:40ta tontiş kızım geldi. 50 cm ve 3850gr olarak doğdu.sezeryanla oldu çünkü suyum geldi fakat ne sancı ne de açılmam oldu.şimdilik bu kadar yazıyorum ağrılarım var hala :21:

kızlar bana yardımcı olun lütfen. Şu iki güne kadar çatlak yoktu karnımda.2 gün önce karnımın alt kısmında kırmızı kılcal damar gibi bişler çıktı. Baştan damar zannettim ama netten araştırınca çatlak olduğuna karar verdim. Gerçi çarşamba günü doktoruma gidince sorucam ama bu çatlak için ne yapabilirim. krem kullanıyordum ama düzenli değil bu zamana kadar da olmamıştı. ne yapabilirim :KK43:

Sevgili forum arkadaşalrım
dert ortaklarım.tam temmuz annesi olacakken 30 haziran sabahı 8:40ta tontiş kızım geldi. 50 cm ve 3850gr olarak doğdu.sezeryanla oldu çünkü suyum geldi fakat ne sancı ne de açılmam oldu.şimdilik bu kadar yazıyorum ağrılarım var hala :21:

maşallah kızına da sana da,allah sızı ayırmasın canım.senın de ağrıların gecsın bır an once

5 kisi kalmisiz canim. Haberimiz olan okdr :)

ınşallah doğururuz ne dıyeyım:)

bugun kontrolum vardı.doktor perşembe gunu eşyalarınla gel dedi.açılman varsa suni sancıyla normal dogurursun acılman yoksa sezeryan dedi.yanı her durumda perşembe gunu dogurcam.ben umudumu kestım artık normal dogumdan.suyum sancım gelır mı o gune kadar allah bılır.canım cok sıkıldı.doktorun odasında kendımı tutamadım ağladım.ben 1 hafta daha beklemek ıstıyorum dedım doktoruma o da imza karşılığında ıstersen 2 hafta beklersın ben mesulıyet almam deyınce göze alamadım.

destiny cim üzülmeni anlıyorum ama doktorun da riske atamam dediyse yapacak birşeyin yok bana da öyle dese kesin hemen kabul edersim bdt neydi bilmiyorum ama önemli olan sağlıkla olması benim hep korktugum sancı çekip çekip sezeryana alınmak nedense bundan çok korkuyorum belki de daha farklı şeylerden Allah seni ve bebeğini koruyor önemli olan ikinizin de sağlıklı olması. peki epidural mi genel anestezi mi düşünüyorsun eğer sancın ve açılman olmaz ise o güne kdr ?

korkuteliyi bende dusundum aslında busracım ama simdi bebegin esyaları falan toparlanıp gitmek zor olacak zaten ben iyileştim ettim diyene kadar 1 hafta gecmiş olacak sonra aşısı oluyormuş mecbur cıkarcaz o aradada muhtemelen hem klimayı acıp hemde bi pencereyi acıp icerdeki havayı dengelemeye calısıcam cocuk doktorunada sorucam bakalım onun önerisi ne olacak. her odaya derece aldım :KK1: napayım antalya insanı bu hale getiriyor. ama senin korkuteli sansın varmıs git bencede

ben de İzmir'de aynı sorunla baş etmeye çalışıyorum 1 aydır ıslak yaşıyorum resmen oturduğum yerde:KK53: adet görememenin de etkisiyle heralde hormonlar bizi mahvetti... bebiş çıkınca klimalı odada yatıramayız diğer odalar da aşırı sıcak (Allah'tan rüzgar var) ama bu sefer de cereyan çarpma korkusu:44: sanırım ben yatakodamın camını açık bırakarak o odada yatırcam ama esintinin gelmediği köşesine beşiği koyucam planım böyle bakalım. bi de yaz bebesi bunlar devamlı yıkarsak (su altına sokmak bile yeter) pişik de olmazlar diye düşünüyorum kızlar krem almadım o yüzden ben gerekli olmaz inşallah kimseciklere...

evettt izmirde yine o kadar nem yok izmiri cok severim her köşesine gittim :KK70: ama antalyadaki nemi ben baska yerde görmedim :KK14::KK14:[/QUOTE]

ben öyle düşünüyorum gözdecim ama dediğim gibi herşey kızımın sağlık durumuna bağlı bakalım dr ne diyecek tabi bide çocuk dr sormak lazım nebileyim biz dayanamıyoruz sıcağa kuzucuklarımız hiç dayanamaz gibi geliyor bana ama tecrübeli arkadaşlarım hep kızına sana geldiği kadar sıcak gelmez korkma annesi kızın tam 36,5 dereceden geliyor yeni hayatına alışıyorken üşüyebilir bile diyorrr :emir_bebek: hayırlısı ile kızımı bir kucağıma alayım da prensesimin duumuna göre hareket edicem artıkkk :KK52:

destiny cim üzülmeni anlıyorum ama doktorun da riske atamam dediyse yapacak birşeyin yok bana da öyle dese kesin hemen kabul edersim bdt neydi bilmiyorum ama önemli olan sağlıkla olması benim hep korktugum sancı çekip çekip sezeryana alınmak nedense bundan çok korkuyorum belki de daha farklı şeylerden Allah seni ve bebeğini koruyor önemli olan ikinizin de sağlıklı olması. peki epidural mi genel anestezi mi düşünüyorsun eğer sancın ve açılman olmaz ise o güne kdr ?

canım benım bdt 1 temmuzdu.bu arada ınsanın korktugu sey basına gelıyor.ben de hep sancım suyum gelmez dıye korkuyordum,korktugum basıma gelmek uzere.sezeryan olursa epudral olabılırım.ama o anki psikolojime de bağlı.bilemıyorum canım

canım benım bdt 1 temmuzdu.bu arada ınsanın korktugu sey basına gelıyor.ben de hep sancım suyum gelmez dıye korkuyordum,korktugum basıma gelmek uzere.sezeryan olursa epudral olabılırım.ama o anki psikolojime de bağlı.bilemıyorum canım

zamanın zaten dolmuş sen ve bebeğin için gerçekten hayırlısı buymuş bana da böyle bişey dense hemen kabul ederdim herkes ederdi hem zaten normal olacaksa hala iki günün var sıkma canını da bebeğine ne kavuşmana ne kdr az kaldıgını düşün :)

zamanın zaten dolmuş sen ve bebeğin için gerçekten hayırlısı buymuş bana da böyle bişey dense hemen kabul ederdim herkes ederdi hem zaten normal olacaksa hala iki günün var sıkma canını da bebeğine ne kavuşmana ne kdr az kaldıgını düşün :)

artık ben de öyle yapıyorum,tecavüz kacınılmazsa tadını cıkar demışler:)) dediğin gıbı 2 gun daha var allah buyuktur.

canım ya çok zor bir durum,ben 42ye kadar bekliyorlar sanıyordum demek kağıt imzalatıyorlar ha.. perşembeye kadar kendini iyice yor,yürüyüş yap hurma ye,ilişki dene,seni doğurtacak ne varsa yap, artık gene doğum başlamazsa hayırlısı olsun inşallah

canım ya çok zor bir durum,ben 42ye kadar bekliyorlar sanıyordum demek kağıt imzalatıyorlar ha.. perşembeye kadar kendini iyice yor,yürüyüş yap hurma ye,ilişki dene,seni doğurtacak ne varsa yap, artık gene doğum başlamazsa hayırlısı olsun inşallah

haklısın canım.anacım evde de annem var,ilişki falan hakgetire:)

kızlarrrr iyi gecelerrrr
Allah hepinizin yardımcısı olsun inş.
bu ay sizin forumu eğey ziyeret edeceğimgibi heycanla bende bekkliyorum hikayelrinizzzzzi

hayırlı doğumlar olsun inş. hepinize

X