2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

c.tesi saat 13:55 itibariyle spinal anesteziyle bebeğime kavuştum. Sonrası biraz ağrılı geçti ama şimdi iyiyz evdeyiz. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Mükemmel bi duygu. Doğum hikayemi en yakın zamanda anlatırım bidaha ne zaman girerim bilmiyorum hepinizi öptüm..

çatı muayenemizi olduk hiç de acımadı ki
ne darmış ne geniş, o da ne demekse :KK76:
3.5 kilo üzeri olursa sıkıntı olablrmiş :KK4:

sanki eskiden nası doguruyodu ki insanlar 4-5 kilo bebişleri, hiç inanmıyorm bu darlık olayına, zaten doğumda acılıp genişliyomuş..
çok buyuk yapısal bi problem olmadıkça, gayet normal dogum olabilir bence..

kızlar selam.. arada bakıyorum ama çok fazla yorum yazamıyorum.. size birşey sormak istiyorum : benim karnım yumuşadı ve aşırı aşağı indi. Birde göbeğimin alt tarafı sarktı.. Benim gibi olan var mı ? Sanki göbeğimin alt kısmı boşalmış gibi böyle bıngıl bıngıl.. Dr aradım pelvise yerleşiyordur dokundandır falan dedi dün sabah ilk farkettiğimde aramıştım ama yinede benim gibi olanlar varsa içimi rahatlatmak istiyorum... Bugün daha 36+4 üz...

Hayirlisiyla kucagina al insallah bebegini,belkide almissindir bile:) guzel haberlerini bekliyoruz

Cok gecmis olsun rezzancm,bebisin iyi olmasina sevindim Allah korumus ikinizide

Ayy cnm ya valla hersey gelip seni mi buluyor nedir bu boyle,Allahtan temizleyecek biri var yoksa dusunemiyorum yani.

çok sağol tatlım evet bebeğim hareket ediyor bakalım bugün kontrolden sonra içim çok daha rahat olucak....

gözdecim merhabalar , senin ağrın sancın herhangi bir problem mi vardı da dr 5 gün sonraya gün verdi :44: çünkü senin doğum tarihin benim doğum tarihimden sonra benim dr 20 temmuz a gün verdi ?????

merhaba canım. benim rahim boyum kısa ve acıklıgımda 2 cm yani doguma cok yakınmısım o yüzden erken oluyor. birde bebegin gelişimi hep öndeydi kilosu bakımındanda. aslında 12 temmuz falan dıyorduk ama doktor beklemez o zamana kadar bebek dedi. zaten bende her an dogurcakmısım gibi hissedıyorum. zorlanıyorum cok agırlastım. hareket kabiliyetim sıfır bebegin başıda sürekli baskı yapıyor.

Ayy canım benim bebişin geliyor demek ki (şimdiye gelmiştir bile belki) . Darısı bizim başımızaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52:

Amanınnnn çok korkunç.Neyse ki temizleyen varmış.Sen canını sıkma canım....

Geçmiş olsun tatlım.Ben de biraz önce hastanden geldim otobüsden inerken ayağım bir kaydı iki basamak birden kaydım Allah'tan düşmedim ama düşmemek için de kendimi kastım biraz kötü oldum ama çabuk geçti.Kendime kıza kıza eve geldim.Azcık dikkat etsene beee diye... Geçenlerde de eşimle bişiler alamya gidiyorduk köşeden hızlıca bi araba çıktı önümüze eşim öyle bir fren yaptı ki ramak kaldı çarpıyoduk.Aklım çıktı az daha doğuruyodum çok korkmuştuk biz de o zaman.Allah korusun bebişlerimizi...

şimdiden böyle keyiflerine düşkünler yarın doğunca bu tembellerle ne iş yapıcaz bilmiyorum :KK9:

ayy canım sende ucuz atlatmşsın sana da çoook geçmiş olsun :KK43:( insan kendine kızıyor dimi? kendini ksaınca da kötü olmuşsunudr... benim arkadaşımın bebeği doğum kanalına girmişti. arabayla giderken kaza yapmışlar ve öndeki araca vurmuşlar. kız çok korkmuş tabi.. bebek de korkudan ters dönmüş garibim:KK43:( şimdi tekrar dönmesini bekliyorlar.. yani ucuz atlatmışsın sende... amin canım amin...

c.tesi saat 13:55 itibariyle spinal anesteziyle bebeğime kavuştum. Sonrası biraz ağrılı geçti ama şimdi iyiyz evdeyiz. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Mükemmel bi duygu. Doğum hikayemi en yakın zamanda anlatırım bidaha ne zaman girerim bilmiyorum hepinizi öptüm..

ahhh canıımmm gözün aydın yaaaa ne güzel bir duygudur sendeki.... hayırlı olsun sonunda kavuştunuz bebişinize.. doğum hikayeni en kısa zamanda bekliyoruz:) bebeğini ve seni öpüorum sende benim yerime kokla miiisss kokulu yavrunu:)

ben artık bebeğimin gelmesini istiyorum ya son günler ama geçmiyor sanki :KK53:

al benden de o kadar.. imdaaat diye bağırasım var.. kendi çocuğum doğmadan çocuklardan da tiksindim walla.. görümcemin bi canavarı var allah düşmanıma vermesin böyle çocuk... bi an önce doğursam da bebeği görüp gitseler artık..

kızlaaarr hastane çantası için bir liste vardı o kadar arıorum geçmişi bir türlü bulamadım:KK43:( çantasını hazırlayan yada listeyi bulan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?

ayy canım sende ucuz atlatmşsın sana da çoook geçmiş olsun :KK43:( insan kendine kızıyor dimi? kendini ksaınca da kötü olmuşsunudr... benim arkadaşımın bebeği doğum kanalına girmişti. arabayla giderken kaza yapmışlar ve öndeki araca vurmuşlar. kız çok korkmuş tabi.. bebek de korkudan ters dönmüş garibim:KK43:( şimdi tekrar dönmesini bekliyorlar.. yani ucuz atlatmışsın sende... amin canım amin...

sağol tatlım.Amannn arkadaşına da çok geçmiş olsunnnn tühhh döner miymiş ki tekrar ? Çok şükür benim oğlanın kafa aşağıda inş. normal doğumu bekliyoruz...

sağol tatlım.Amannn arkadaşına da çok geçmiş olsunnnn tühhh döner miymiş ki tekrar ? Çok şükür benim oğlanın kafa aşağıda inş. normal doğumu bekliyoruz...

evet caım yaaa çok kötü bişey yani bu hafta döndü döndü, dönmezse malesef dönmeyebilirmiş... o da normal yapıcaktı şimdi bekliorlar bakalım... son hafta olduğu için tabi endişeli bir bekleyiş oldu onların ki... neyseee hayılrısı olsun bebekler sağ salim dünyaya gelsin de önemli olan o canım

ayyy yüzsüzlüğün de bu kadarı... Bari yakınlarda doğursan da o da gönül rahatlığıyla gitseeee :KK47:

amiiin cnm amin. doğum korkusu falan kalmadı walla bende :KK1: dr şimdi çağırsa gel sancı verelim doğur artık dese hemen gidecem, o derece yani :KK1: odamdan çıkmıyorum tavır olsun diye, kahvaltıdan sonra kapandım odama kendi çapımda takılıyorum ama... ne demişler anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...

merhaba canım. benim rahim boyum kısa ve acıklıgımda 2 cm yani doguma cok yakınmısım o yüzden erken oluyor. birde bebegin gelişimi hep öndeydi kilosu bakımındanda. aslında 12 temmuz falan dıyorduk ama doktor beklemez o zamana kadar bebek dedi. zaten bende her an dogurcakmısım gibi hissedıyorum. zorlanıyorum cok agırlastım. hareket kabiliyetim sıfır bebegin başıda sürekli baskı yapıyor.

hımmmm anladım canımmm hakkımızda hayırlısı olsun bakalım sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :nazar: benimde cuma günü kontrolüm vardı nst de sancı çıktı dinleneceksin dedi evden dışarı çıkamıyorum canı sıkıntısından patlamak üzereyimmmm :KK52:

kızlar bişey sorcam. pişik kremi aldınız mı?? hangi marka iyidir acaba? niveanınki iyi gibi sanki özellikleri.. alsammı???

hımmmm anladım canımmm hakkımızda hayırlısı olsun bakalım sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :nazar: benimde cuma günü kontrolüm vardı nst de sancı çıktı dinleneceksin dedi evden dışarı çıkamıyorum canı sıkıntısından patlamak üzereyimmmm :KK52:

al bendende o kadar acılma oldugu icin genelde yatarak gecırıyorum ama zor oluyor aksama yemek yok kalkıp yapmam lazım. tek basımada evde aksama kadar vakitte geçmıyor. aşırı sıkıldım bende sende haklısın

kızlar bişey sorcam. pişik kremi aldınız mı?? hangi marka iyidir acaba? niveanınki iyi gibi sanki özellikleri.. alsammı???

ben sebamed aldım en iyisi sebamed dıye biliyorum ama kullanınca görücez bakalım

kızlar ben pişik kremi falan almadım eşim has zeytinyağı aldı ondan kullanıcam egerki pişik olursa ozman alıcam ama bnm amcamın kızı bebeğine niveanınkini kullanıyormuş çokk iyi geldi dedi her bebeğin teni farklı tabi :KK52::KK51:

X