2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ama çok şükür iyiymiş prenses...

çoooook geçmiş olsun. kötü şeyler düşünme bebeğin iyidir bak hareket etmiş işte.gözlerim doldu okurken ya anne olmak ne kadar duygusallaştırıyo insanı Allah kolaylık versin hepimize

canımmmm çokkk çokkkk geçmiş olsun allahım seni ve prensesini korumuş bak kızında anne ben iyiyim merak etme beni der gibi kendini de hissettirmiş sende ağlayarak prensesini üzme artık artık geçmiş olsun canımmm kendine dikkat et kontrolden sonra gelişmeleri bize yaz olur mu merak ederiz seni ve prensesiniii

masallah subanallah canım paşana annesine ecele ettırmıyor boyu kılosu nasıl gelişimi ??
az kaldı bende 9 gun sonra kavusuyorum paşama

Kilosu 3200 du en son boyu 52 cm ..... Bakalim pasa ne zaman hayata atilak .... Senin de ne guzel az kalmis sezeryanin bu ani guzel gelecegi teaigi net olaak biliosun bide bize bak pasanin keyfini beklioz heran hersey olabilir bizde :) carsamba kontrol var gene bakalim dr ne dicek gunu bilio carsamba

Cok gecmis olsun ya Allah korumus

merhaba temmuz anneleri ve misss bebişleri... Nasılsınız biz doktordan geldik.nst de sancılarım iyice azalmış çıktı.doktorumuz da "sancıların baya hafiflemiş" dedi "evet gelesi yok galiba" dedim "bu sancıların hafifledikten sonra doğum sancıların düzenli başlayacak" dedi inş. dedim.Sancılarım azalıyo diye üzülüyordum şimdi sevinmeye başladım ayaklarımda şişlikler old. için kan ve idrar verdim sonucunu öğleden sonra arayıp öğreneceğiz.Eğer birşey olmazsa perşembe tekrar kontrole gideceğiz.Bu arada cumartesi 40. haftamız doluyo eğer sancı olmazsa ne kadar bekleriz daha dedim.Aslında 42. haftaya kadar bekleniyor ama biz 41 e kadar bekleriz 42. hafta riskli olabiliyor dedi.Anlayacağınız bu hafta da gelmezse benim oğlan haftaya paşa paşa gelecek kaçışı yok... minicigimmm geldin mi doktordan ?

geçmiş olsun cnm dikkat etmemiz lazım.

benimde çarşamba belli olucak artık ya beklicez yada doğuma alıcak beni idrarda protein çıkarsa hemen sezeryana heyecan yaptım şimdi hayırlısı hepimiz için

çoooook geçmiş olsun. kötü şeyler düşünme bebeğin iyidir bak hareket etmiş işte.gözlerim doldu okurken ya anne olmak ne kadar duygusallaştırıyo insanı Allah kolaylık versin hepimize

çok sağol hayatım evet çok şükür hareket etti ama hala bile gözlerim doluyor nasıl bişey oldysa etkisnden kurtulamadım daha evet annelik başka birşeymiş tarifi imkansız.... çok haklısın canım allah hepimize kolaylık versin işimiz çok zor...

Bu erkekler pek nazli olacak anlasilan bak bnm oglaninda keyfi yerise herhalde gelmeye niyeti yok

çok sağol tatlım evet allah korudu gerçekten de ucuz atlattık.. bir müddet hareket etmedi sanırım o da korktu artık hissediyorlar herşeyi... ama insan kendini çok suçlu hissediyor, sanki benim yüzümden birşey olacakmış gibi geliyor.. eşim kaza bu dediyse de insanın sinirleri alt üst oluyor... kontrolden sonra yazarım mutlaka sağol canım merak ettiğin için...

geçmiş olsun cnm dikkat etmemiz lazım.

benimde çarşamba belli olucak artık ya beklicez yada doğuma alıcak beni idrarda protein çıkarsa hemen sezeryana heyecan yaptım şimdi hayırlısı hepimiz için

sağol canım.. evet dikkat etmeliyiz bunu daha iyi anladım. bir de artık karnımızdan önümüzü göremiyoruz merdivenlerde ekstra dikkat etmek gerek sanırım...

hadi bakalım senin için de umarım en hayılısı olur canım

yaa resmen fırsatcıymış doktor daa

Hayirlisiyla kucagina al insallah bebegini,belkide almissindir bile:) guzel haberlerini bekliyoruz
Cok gecmis olsun rezzancm,bebisin iyi olmasina sevindim Allah korumus ikinizide
Ayy cnm ya valla hersey gelip seni mi buluyor nedir bu boyle,Allahtan temizleyecek biri var yoksa dusunemiyorum yani.

hayırlısı olsun ikiniz içinde.demek sancılar azalınca düzenli sancılar başlıyormuş benim sürekli sancım vardı 2 gündür yok inşallah düzenli olanlar başlar artık sabrım kalmadı

Ayy canım benim bebişin geliyor demek ki (şimdiye gelmiştir bile belki) . Darısı bizim başımızaaaaaaaaa

Amanınnnn çok korkunç.Neyse ki temizleyen varmış.Sen canını sıkma canım....

Geçmiş olsun tatlım.Ben de biraz önce hastanden geldim otobüsden inerken ayağım bir kaydı iki basamak birden kaydım Allah'tan düşmedim ama düşmemek için de kendimi kastım biraz kötü oldum ama çabuk geçti.Kendime kıza kıza eve geldim.Azcık dikkat etsene beee diye... Geçenlerde de eşimle bişiler alamya gidiyorduk köşeden hızlıca bi araba çıktı önümüze eşim öyle bir fren yaptı ki ramak kaldı çarpıyoduk.Aklım çıktı az daha doğuruyodum çok korkmuştuk biz de o zaman.Allah korusun bebişlerimizi...

Bu erkekler pek nazli olacak anlasilan bak bnm oglaninda keyfi yerise herhalde gelmeye niyeti yok

şimdiden böyle keyiflerine düşkünler yarın doğunca bu tembellerle ne iş yapıcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…