- 8 Ağustos 2011
- 10.378
- 2.845
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.001
bu nişan meselesi ilginç..
kiminde birkaç saat sonra doğum başlıyor..
kiminde bir hafta 10 günü buluyor..
yeri daraldığı için hareketlerini eski şiddetiyle hissetmiyorsun..
hah, seninki geldi borntobemother
((( çok üzüldüm gerçektenn bu kdr olur geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim inş hasar azdır :S
ya biri wcde olsaydı ne olurdu deyıp deyıp aglıyorum temızlıkcı kadın geldi temızlıyor kopan boru benım evime düştüüüüüüsenin hallerin ''pişmiş tavuk''la yarışıyor yani..
Allah kolaylık versin..
beni de perş çağırdı doktor geçen perş nişan gelince haftaya gelince bakarız falan dedi ama randevu falan yoktu aradan alıcaklar perş.ye kdr dayanamıyorum ama aynı zamanda korkuyorum da tekrar çatı muayenesi olurmuyum diye son zamanlarda gerçekten kafa çok allak bullak oluyormuş..İnş bugün senin doktordan güzel haberler alırız da içimiz açılır..
Bu arada sürekli aynı kişiyi soruyorum ama neyneysenin durumu da benimle tamamen aynı idi bu nişan gelmesi konusunda o da bayadır girmiyo sanırım doğurdu mu yoksa yahuu :)
ya yahh bu kadın da ne terane ne antika demeyın sabah öyle bir gürültuyle uyandım ki deprem oluyor sandım meger üst kattaki komsumun wc borusu kopmus ve butun evimi kanalızasyon bastı .. sinir krizi geçirdimmm.. Allahım ya sabır
artık sabırlar tukendı. bekleyemıyoruz artık. allahım hakkımızda hayırlısını versin.
ben sezaryen olacağım. o yuzden beklemek anlamsız gelıyor. bugun 37+ 3 olduk. karnımda değil kucağımda gormek ıstıyom artık.
çok mu sey ıstıyom yani?
aynı durumdayız canım:) benim de çarşamba kırmızı renliydi, sonra kahverengileşti. şimdi ise normal akıntı renginde, sarımsı. başka da belirti yok.Nisanin geldimi seninde?
Benim gecen hafta sali sabahiydi sanirsam,geldi.Carsamba aksamina kadar vardi.Sali kahverengi,pembemsi son adet gunu gibiydi.Sari akinti ile karisikdi.
Carsambada pecete ile sildikce pembe pembe geliyordu
Bekledim su veya sanci gelir diye:26:
Ama yok
Ikiside gorunmuyor hala ortada
Allah yardımcın olsun canım. bebişini sağlıkla kucağına aldığın haberini de duyarız inşallah.Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18:
yok doğurmadımbeni de perş çağırdı doktor geçen perş nişan gelince haftaya gelince bakarız falan dedi ama randevu falan yoktu aradan alıcaklar perş.ye kdr dayanamıyorum ama aynı zamanda korkuyorum da tekrar çatı muayenesi olurmuyum diye son zamanlarda gerçekten kafa çok allak bullak oluyormuş..İnş bugün senin doktordan güzel haberler alırız da içimiz açılır..
Bu arada sürekli aynı kişiyi soruyorum ama neyneysenin durumu da benimle tamamen aynı idi bu nişan gelmesi konusunda o da bayadır girmiyo sanırım doğurdu mu yoksa yahuu :)
geçmiş olsun canım ya. gerçekten vahim bir durum. canını sıkmamaya çalış, bebişin etkilenmesin.ya yahh bu kadın da ne terane ne antika demeyın sabah öyle bir gürültuyle uyandım ki deprem oluyor sandım meger üst kattaki komsumun wc borusu kopmus ve butun evimi kanalızasyon bastı .. sinir krizi geçirdimmm.. Allahım ya sabır
geçmişi ancak okuyabildim:)hah, seninki geldi borntobemother
durumlarda değişme yok canım. aynıyım. sancım yok. acaba bol bol yürüyüş falan mı yapmalıyız? geçmiş sayfalarda yürüyüş yapın falan demişler.:44:aaaaa ewt neyneyse napıyosun durumlar nasıl yaa ben özelden falan msj atamıyorm 100 msj dolmadı gibilerinden bişey diyor
günaydın kızlar doğuma yakın bebek hareketleri, sınırlanır diyorlar ya maşşallah benim oğlanda daha bir sınırlanma yok aksine kudurdu içerde ( simdı 2 gun sonra bu kereta tekme atmıyor dıye ağlarım ) ben kendimi bılıyorummmm biliyorsunuz sezeryan olacagım ama epidural mi genel anes. mi sorusuna kesin cevap veremıyorum lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız etkilemekten korkmayın sadece görüş alıyorummm
ya yahh bu kadın da ne terane ne antika demeyın sabah öyle bir gürültuyle uyandım ki deprem oluyor sandım meger üst kattaki komsumun wc borusu kopmus ve butun evimi kanalızasyon bastı .. sinir krizi geçirdimmm.. Allahım ya sabır
günaydın kızlar,daha doğurmadım
bizimle aynı kaderi paylaşan bir kişi daha varmış, ona da alıntı yaptım. görmüşsündür. kulüp olcaz yakındaneyneyse ben böyle çok alıntı yapılınca da nasıl cevap yazılacağını hala anlayamadım o yüzden bu şekilde yazıyorum işte :) ben de bu işten hiçbirşey anlamadm ben senden ses çıkmayınca kaldım bi başıma sandım ama hala aynı kaderi paylaşıyoruz demek :) yürüyüş de ben şu son 2 güne kdr eşimin zoruyla akşamları hep yapıyodum ama özellikle dün ellerim ve ayaklarım inanılmaz şişti bi odadan diğerine zor gidiyorum ödem dedikleri bu olsa gerekki iyki bu kdr geç başlamış taaa önceden beri bu şekilde olanlara gerçekten Allah yardımcı olsun çok zormuş bilemiyorum ki ne yapsak bakalım hala bekleme mod on :S
bizimle aynı kaderi paylaşan bir kişi daha varmış, ona da alıntı yaptım. görmüşsündür. kulüp olcaz yakındanişanı gelip doğumu gelmeyenler olsun ismi de
dün ben de bir dışarı çıktım. eve geldiğimde ayaklarım fena halde şişmişti. çorabın lastiği kıpkırmızı iz yapmış. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. hamilelğin son günleri zor derlerdi, zormuş. ilk bebeğim erken doğum olmuştu, bu kadar ağırlaşmamıştım.
cnm çatın müsaitse ve her ikiniz için de şartlar uygunsa tabii ki en güzeli normal yapmak
bebeğinin senden ayrılıp dünyaya geldiği andaki ilk çığlıklarını hissetmek istemez misin
inancını yitirme şartlar mümkünse tabii ki de doğurabilirsin
benim dr da sezaryenci bi dr du ama ben ısrarla normal istemiştim
korkum çok fazlaydı ama yine de beynimde bitirdim normale hazırladım kendimi
inan öyle korkunç bi şey değil gözün korkmasın
hem normal doğumda doğum sonrası sütün de daha çabuk gelir
banyonu yapabilirsin sezaryende banyo 1 hafta yasak ve süt banyo yapınca daha çabuk geliyo ve artı
o kadar çene yordum gecenin bi vakti inşallah ikna olmuşsundur
Allah bi avazda kurtarsın
Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18:
Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18: