- 17 Mart 2012
- 367
- 0
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.941
kızlarr midem çok yanıyor yaa,başta böyle olmadım bide indi oğlum aşağıya inmese anlayacağım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar çok dua ettimki doğurayım hayırlısıyla biran önce diye ama şimdide istemiyorum
oğlum çok hasta kaç gündür bişey yemiyor süt içmiyor o iyileşmeden doğurmak istemiyorum
Allah ım yavrum bir an önce iyileşsin öyle doğurayım nolur
bu arada göbeğim bu günlerde çok şişti 3 gün önceki giydiğim penye şimdi olmuyor çok dar geliyor
son gittiğim doktor bebeğin zayıf demişti kilo mu aldı ne salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım kaç kilo meraktan çatlicam
kızlarr midem çok yanıyor yaa,başta böyle olmadım bide indi oğlum aşağıya inmese anlayacağım...
Bu arada destnyy ve diger dogurmak isteyen arkadaslar dogumu kolaylastirmak icin comelip kalkma hareketi, merdiven inip cikma, yuruyus, hurma yeme, ananas yeme... Gb seyler dogumu baslatiyormus. Birde cinsel iliski. Dogrumu acaba? Deneyen yada bilgisi olan varmi? Ben birtek hurma yiyorum ve yuruyus yapiyorum( o da cok degil) o yuzden mi gelmiyor acaba bebek? Cinsel iliskiyi falanda keseli baya oldu. Acaba cinsel iliski denesemmi? Korkuyorum bi yandan da. Devam edenler var mi iliskiye?
cinsel ilişkiye devam etmekmi?
en az 2 hafta önceydi ,denedik ama benim canım yandı...
yani ı ı biz yapmıyoruz oğlumdada en aşşağı 3-4 hafta önce kesmiştik...
Bende internette okudum dogumu baslatabiliyormus. annemde oyle demisti cinsel iliskiden bi gun sonra nisani gelmis dogum yapmis. Ben bu konuda baya korkagim. Hamilelik suresince pek rahat edemedim uzun zamandir da yapmiyoruz. Simdi bunlari okuyunca aklima geldi acaba ondan mi doguramiyorum ki ben??
benım kocam da et delisi,sebzeyı surmez agzına.allahtan restorant işletiyor da bana pek yuklenmıyor.yoksa hergun nasıl o strese gırerdım
canım sıkkın valla ne pc göresim var ne bişey gerginliğim ömüre de yansıdı belliki tıkk yokk gece girerim hepınıze muck:98::126:
Allah oğluna şifa versin canım.. Sanada en hayırlı zamanda doğum yapmayı nasip etsin..
Benimde çok yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum..
aynen benimde yanıyo hemde çok benimde 1 harta kaldı güya bide canım bugün annem karnın inmiş diyo ama ben pek bir değişiklik hissetmiyorum.nasıl indi senin fark ne
Kızlar merhabalar,geçmişi okumadan hemen yazayım dedim,çok şükür doğurmadım daha ama artık çokkkkkk zorlanıyorum,yarın son kontrolümüz var,bakalım kızım ne zman gelecek...Bu hafta son haftamız,hep korkum vardı erken doğumdan çok şükür kızım gününü tamamladı,hepimöiz için hayırlısı olsun,bu arada en son kontrolümüzde kızım 48 cm 3450 ydi,ben de 11 kg almışım toplamda bakalım yarın ola hayrola,yarın çatı muayenemiz var,bi de bebişin kilosuna göre normal ya da sezeryan mı ona karar vereceğiz...
çok baskı vardı yürürken kasığım ağrıyordu,oturmuştu oraya bi ağrı.Doktoruma gittim çok aşağıda hissediyorum diye oda baktı evet kafası çok inmiş dedi.Şimdi çıkmasın diye yatıyoruz Bide midemin orda boşluk var oradan başlamıyor artık şişkinlik aa bide çok sık tuvalete gidiyorum hatta sürekli ordayım
Ben de oturuyorken bebeğin aşağıya baskı yaptığını hissediyorum hatta sanki açılma oluyomuş gibi geliyo.(belki öyle istediğim için öyle hissediyorum) inş. açılıyordur...Artık oğlumun hareketleri canımı çok yakıyooooo
Kızlar merhabalar,geçmişi okumadan hemen yazayım dedim,çok şükür doğurmadım daha ama artık çokkkkkk zorlanıyorum,yarın son kontrolümüz var,bakalım kızım ne zman gelecek...Bu hafta son haftamız,hep korkum vardı erken doğumdan çok şükür kızım gününü tamamladı,hepimöiz için hayırlısı olsun,bu arada en son kontrolümüzde kızım 48 cm 3450 ydi,ben de 11 kg almışım toplamda bakalım yarın ola hayrola,yarın çatı muayenemiz var,bi de bebişin kilosuna göre normal ya da sezeryan mı ona karar vereceğiz...
maşallah bebeğine canım.doğum şekli konusunda da hayırlısı olsun inş. Yarın bizim de kontrolümüz var.Açılma kontrolü muhtemelen yapmaz çünkü kayda değer bir sancı falan yok 1-2 gündür.