- 8 Ağustos 2011
- 10.378
- 2.845
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.901
iki gündür göbeğimin alt kısmında aşırı bi hassasiyet ağırlık hissediyorum sanki..cnm kanala indikten sonra görüntünde bi fark etti mi? bana da aşağıya yaklaşmış dedi ama hala göğsümün altından başlıyo kabarıklık:26:ayakları aynı yerden vuruyo filan.
aynada sağa sola dönüp yan profil bakıyorum, şekli değişmiş karnımın.. ama aşağı inmiş mi, tam kestiremiyorum..:44:
eşime sordum az önce.. he he, inmiş diyo.. dalgacıııı
benim de seçme şansım olsaydı, çarşamba günü yada gecesi olsun isterdim.Kozmatik ;
E dimi,bi zahmet dogsun artik
Simdide 3 Temmuzda olsun istiyorum
Nisan gunumuz oldugu icin
Ama olmasi biraz zor..Derlermis ya erkekler 9ay 10 gun sonra dogarmis. o gunde 3 temmuz iste
Dogsun artik dicemde.42+0 olmadan dogum yaptiriyorlar zaten..Saklanamaz artik icerde
berat kandili.. kadir gecesi 1000 aydan hayırlıdır, ancak hangi gün olduğu belli değildir.. ondan sonraki en
önemli günse berat kandili.. o gün doğarsa söz veriyorum; totosuna vuracağım şaplaklardan kurtulur benim zilli..
maşallah, ne güzel bebek..Kızlar biliosunuz oğlum 4 yaşında ,7 aylık fotosunu koyuyorum paşamın çokkk tatlıydı yavrum hala öyle gerçi...
Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin yavruma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnn............
Eki Görüntüle 455971
valla böyle fotoğrafları görünce imreniyorum.. sonra da diyorum ki, benim çocuğum olsa belki de fotoğraflarını paylaşmam sosyal medyaya..
nazardan korkuyorum çünkü.. yeğenim var sekiz aylık.. şimdi şimdi koymaya başladım msn profil resmime..
Son düzenleme: