2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

peki açılmada mı yok.doktorum bana açılman olursa sunı sancıyla başlatırız doğumu dedi.ben sımdı dua edıyorum hıc olmazsa açılmam olsun da sunı sancıyla dogurayım dıye.

Acilmam varmi diye kontrol edilmedim daha.Yarin hastaneye tel acip suni icin tarih alcam.Belki yarin muayene olmak icin cagirirlar.Yarin olmazsa sali 100% kontrol edecekler zaten.
Ama bana gore var gibi.Oyle hissediyorum.Hissedilcek birseymi bilmiyorumda.Lavaboya giderken aciklik var gibi
41+2 de suni icin tarih veriyorlar.Hastaneden hastaneye cok degisiyor burda(yurtdisindayim ben)

Sen kontrole ne zaman gideceksin?

canım evleneli 2 sene oldu daha sadece bi camlarını sildim oda başka eve taşındıydıda öle.walla kayınvalide konusunda şanslıyım canım çok sakindir hiç olmaz yapamam demez.şimdi erişte yapcak bana tarhanalarımı yaptı dün köye gtmiş köy ekmeği yapmış kendinede banada.herşeyimi yapar Allah razı olsun.şimdi uğurladım ben bıraksam yemeğimide yapcak öle gtcekti.yeter bu kadar yoruldun dedim.
bende beğenmem normalde başkasının yaptıgı temizliği evmde ama güzel yapıo temizlio heryeri hem kırmak da istemem açıkcası içinden gelio kadının yapısı öle :KK1:

Masallah ne güzel
Benimde kaynanam geldi TR den 3hafta oldu.Su almaya bile kaldirtmiyor beni :KK1:
Allah razi olsun yemegide,temizligide yapiyor

Acilmam varmi diye kontrol edilmedim daha.Yarin hastaneye tel acip suni icin tarih alcam.Belki yarin muayene olmak icin cagirirlar.Yarin olmazsa sali 100% kontrol edecekler zaten.
Ama bana gore var gibi.Oyle hissediyorum.Hissedilcek birseymi bilmiyorumda.Lavaboya giderken aciklik var gibi
41+2 de suni icin tarih veriyorlar.Hastaneden hastaneye cok degisiyor burda(yurtdisindayim ben)

Sen kontrole ne zaman gideceksin?

benım yarın kontrolüm var canım.hıc çatı muayenesı yapmadı doktor.belkı yarın yapar.belkı acıklık varsa dogumu da başlatabılır,inşallah dıyeyım.sen bayadır beklıyosun.bana cesaret verdın valla.ben de eşimle 1 hafta daha bekleyelım mı dıye konusuyordum.o da bekleyelım dedı ama ben yıne de korkuyodum.1 hafta daha beklıyım barı.

benım yarın kontrolüm var canım.hıc çatı muayenesı yapmadı doktor.belkı yarın yapar.belkı acıklık varsa dogumu da başlatabılır,inşallah dıyeyım.sen bayadır beklıyosun.bana cesaret verdın valla.ben de eşimle 1 hafta daha bekleyelım mı dıye konusuyordum.o da bekleyelım dedı ama ben yıne de korkuyodum.1 hafta daha beklıyım barı.

Yani ben gayet rahatim :) Zaten cok sukur rahat geciyor hamileligim.Kusma,mide bulantisi olmadi hic.Yanmam oldu sadece
Bekleme konusuna gelince,elden birsey gelmiyor:)
Bebis icerde saglikli,tontisim cuma 4kilo olmustu.
Suyum azalmis ama normal dedi doktor.Son hafta oldugu icin.Ama endiselencek kadar degildi.
Kipir kipir zaten
Pozisyonunuda almis
Hissetmiyorum pek diye endiseleniyordum ama,kafasi yerlersmis sirti gobegime dogru el ayak ice dogru.Hazir ama iste rahat demekki pasacik

Insallah guzel haberlerle gelirsin yarin
Umarim benide bebegim kilolu diye yarin kontrol ederler:) Saliyi hic bekliyesim yok :KK1:

ben de o kadar yuruyorum bende de tık yok.benım de son zamanlarda mıdem yanıyor.hıc bugune kadar oyle sıkayetım olmamıstı

mehmetsym arkadaşım bak kafana takıyodun bebeğim kucuk olcak dıye.maşallahı varmış.annelık nasıl bısey anlatsana azıcık
kız yürümekle olaydııı benim oğlumda yürüdüğüm yollar ile iki dünya tuu atılır aksine 41+3 dü suyum geldiğinde...
valla ben o yürüme işine hiiiiiiç inanmıyorum...
amcamın kızı 9 ay yattı(mecazen 9)ama 3 saate pıt diye doğum yaptı....

Nisanin geldimi seninde?
Benim gecen hafta sali sabahiydi sanirsam,geldi.Carsamba aksamina kadar vardi.Sali kahverengi,pembemsi son adet gunu gibiydi.Sari akinti ile karisikdi.
Carsambada pecete ile sildikce pembe pembe geliyordu

Bekledim su veya sanci gelir diye:26:
Ama yok
Ikiside gorunmuyor hala ortada:KK53::KK53:
zaten bu hafta kesin doğum yaparsın sen:KK9:(e bi zahmet diyceksin):)

maşallah enerjin de var,sen bu işleri yaparken farkında olmadan fırt dıye dogurcan haberın olmıcak:))

benım de 1 temmuzdu guya.yanı bugun.pekı ne kadar daha beklemeyı dusunuyosun canım
yok kız nerrdeeee...
evde fırtlatsam normal normal doğursam ama hiç yok öle bi ihtimal:KK50::KK49:

canım evleneli 2 sene oldu daha sadece bi camlarını sildim oda başka eve taşındıydıda öle.walla kayınvalide konusunda şanslıyım canım çok sakindir hiç olmaz yapamam demez.şimdi erişte yapcak bana tarhanalarımı yaptı dün köye gtmiş köy ekmeği yapmış kendinede banada.herşeyimi yapar Allah razı olsun.şimdi uğurladım ben bıraksam yemeğimide yapcak öle gtcekti.yeter bu kadar yoruldun dedim.
bende beğenmem normalde başkasının yaptıgı temizliği evmde ama güzel yapıo temizlio heryeri hem kırmak da istemem açıkcası içinden gelio kadının yapısı öle :KK1:
vay beee nazar değdircem şimdi:nazar:
o nasıl bi kayınvalidedir öle....
nerde buldun kız,bizimkiler 1 yaparsa 3 bekliolar....

Masallah ne güzel
Benimde kaynanam geldi TR den 3hafta oldu.Su almaya bile kaldirtmiyor beni :KK1:
Allah razi olsun yemegide,temizligide yapiyor

HELAL OLSUN VALLAHİ....
RABBİM KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN ,
AMA O KADAR AŞK İLE YARDIM EDECEK PEKDE KİMSE YOK ETRAFIMDA...

valla geçen perşembe kontrole gttm işte sancı falan çıkmadı ama bebiş iice dayamıs kafasını kanala inmiş aşağı dedi sancıların olması normal dedi

normal doğum yanlısı benm doktor beklicez normal dogum için dio bi aksilik çıkmazsa tabi

ama bebişim küçük daha 2700 olmuş :18:

senn ne dio doktor normal sezeryan?

cnm kanala indikten sonra görüntünde bi fark etti mi? bana da aşağıya yaklaşmış dedi ama hala göğsümün altından başlıyo kabarıklık:26:ayakları aynı yerden vuruyo filan.

Yani ben gayet rahatim :) Zaten cok sukur rahat geciyor hamileligim.Kusma,mide bulantisi olmadi hic.Yanmam oldu sadece
Bekleme konusuna gelince,elden birsey gelmiyor:)
Bebis icerde saglikli,tontisim cuma 4kilo olmustu.
Suyum azalmis ama normal dedi doktor.Son hafta oldugu icin.Ama endiselencek kadar degildi.
Kipir kipir zaten
Pozisyonunuda almis
Hissetmiyorum pek diye endiseleniyordum ama,kafasi yerlersmis sirti gobegime dogru el ayak ice dogru.Hazir ama iste rahat demekki pasacik

Insallah guzel haberlerle gelirsin yarin
Umarim benide bebegim kilolu diye yarin kontrol ederler:) Saliyi hic bekliyesim yok :KK1:

inşallah canım cumlemıze:)senın mınıgın de bayagı olmus masallah.hala normal mı dusunuyosun,nasıl dogurcan?gercı ben de beklersem okadar benımkı de olacak 4 kılo.sımdıden 3.5 cunku

Kozmatik ;

E dimi,bi zahmet dogsun artik :KK1:
Simdide 3 Temmuzda olsun istiyorum:KK53:

Nisan gunumuz oldugu icin:KK1:
Ama olmasi biraz zor..Derlermis ya erkekler 9ay 10 gun sonra dogarmis. o gunde 3 temmuz iste:KK53:

Dogsun artik dicemde.42+0 olmadan dogum yaptiriyorlar zaten..Saklanamaz artik icerde:KK52:

Kızlar biliosunuz oğlum 4 yaşında ,7 aylık fotosunu koyuyorum paşamın çokkk tatlıydı yavrum hala öyle gerçi...
Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin yavruma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnn............
$Photo-0031.jpg

Son düzenleme:
inşallah canım cumlemıze:)senın mınıgın de bayagı olmus masallah.hala normal mı dusunuyosun,nasıl dogurcan?gercı ben de beklersem okadar benımkı de olacak 4 kılo.sımdıden 3.5 cunku

Yani sezeryan pek yapmiyorlar burda.Ama dun hastanenin sitesinde okuyordum. 4kilo ise bebeki sezeryan yapiyorlarmis istersen.
Onuda gozum almiyor. Sezeryan sonrasi zor olur diye.

Masallah bebisine
Ben 39.haftalik iken ultrasonda baktirmistim kilosu ozmn 3,500du.Baya hizli aliyorlar son donem

Yani oglum dogmadigina göre öyleyim..
Alistirmam lazim kendimi :))

Libyana dogum gunun kutlu olsun..Birisi daha vardi nick aklimda degil.Seninde dogum gunun kutlu olsun:KK16:

Okadar yuruyuse ragmen tiik yok :KK53:
Midem yaniyor anca,delirtecek beni

Benim o,Teşekkür ederim :)

ayyy yerm bn onu
şöle uzun bi maşallaaahhh oğluşuna:nazar::nazar::nazar:
allah razı olsun teyzesi oğlumun miniklik resimlerine baktıkça kızım bi an önce gelsinde onu sevim istiyorum....
Rabbim her istiyene tattırsın bu duyguyu başka hiç bir şeyle değişilmeyecek kadar güzel bir duygu(tüm yorgunluklarına rağmen....

Kızlar biliosunuz oğlum 4 yaşında ,7 aylık kenki fotosunu koyuyorum paşamın çokkk tatlıydı yavrum hala öyle gerçi...
Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin yavruma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnn............
Eki Görüntüle 455971

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Amin amin amiiiinn Allah'ım yesinler seniii...Gerçi geçen gün ki resimde de çok yakışıklıydı annesi maşallah çok kızın canını yakacak :KK76::KK76::KK76:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Amin amin amiiiinn allah'ım yesinler seniii...gerçi geçen gün ki resimde de çok yakışıklıydı annesi maşallah çok kızın canını yakacak :KK76::KK76::KK76:

sağol cnm yakmasın kimsenin canını çok sevsin ve çok sevilsin hepimizin evlatları inşşşş...
Aşk dolsun nesillerimizin yuvaları...

kızlar buda benm yiğenim 2 300 grm doğdu 36 haftalıkken şimdi 3 aylık 5500 gr agu bugu lara başladık çok tatlı oluolar yaaa
halasının bitanesi o
dün severken elime kokusu sinmiş bütün gece elimi kokladım durdum:KK30:

Eklentiler

• $180620125688.jpg
    $180620125688.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $180620125690.jpg
    $180620125690.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 21
kızlar buda benm yiğenim 2 300 grm doğdu 36 haftalıkken şimdi 3 aylık 5500 gr agu bugu lara başladık çok tatlı oluolar yaaa
halasının bitanesi o
dün severken elime kokusu sinmiş bütün gece elimi kokladım durdum:KK30:

adı ne cnm? Bende isterdim erkenden hala teyze olıyım, ama annem acele etmiş ilk beni fırtlatmış ,ne abim ne ablam var...:KK43:
ama 3 tane kardeşim var çok güzel bişi onlarınkini görmek nasip olur inş banada...

adı ne cnm? Bende isterdim erkenden hala teyze olıyım, ama annem acele etmiş ilk beni fırtlatmış ,ne abim ne ablam var...:KK43:
ama 3 tane kardeşim var çok güzel bişi onlarınkini görmek nasip olur inş banada...

betül dilek adı dilek gelinimiz annesnn adı evlendkten 1 ay sonra vefat etti :KK14:
bn 3.ye hala oldum
ilk ikiz halası oldum şimdide betül oldu
ama teyze olamıcm bnde bi kızkardeşim olsun isterdm

Kızlar biliosunuz oğlum 4 yaşında ,7 aylık fotosunu koyuyorum paşamın çokkk tatlıydı yavrum hala öyle gerçi...
Eki Görüntüle 455971

maşallah jön gibi cocuk:)

Yani sezeryan pek yapmiyorlar burda.Ama dun hastanenin sitesinde okuyordum. 4kilo ise bebeki sezeryan yapiyorlarmis istersen.
Onuda gozum almiyor. Sezeryan sonrasi zor olur diye.

Masallah bebisine
Ben 39.haftalik iken ultrasonda baktirmistim kilosu ozmn 3,500du.Baya hizli aliyorlar son donem

orası neresı kı burda 4 kılo oldumu sorgusuz sulasız sezeryana alırlar valla.

X