2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

suan kayınvaldem bizde o temizlik yapıo ben yatıomm
çok kötüyüümm
ama napim yaptırmıo benimde canıma minnet kapılarımı mutfak dolaplarımı silmk için gelmiş
kız kaynananı bana yollasana . bende annemı sana yollayayımm . annemde iş yapmak yok muhabbet sohbet doluuuu

Bende canı sıkılanlar klübünddenim oooffffffffffff patlıcam ruhum daralıyooo
yıyom yok yatıyom yok gezemıyorum zaten ha dogurdum dogurcammm .. doktor evden cıkmak yasak dedii

Ne yapcağımı bilemedim sıkıntıdan bugün kahvaltı için simit yaptım sonra un kurabiyesi yaptım şimdide dondurma mı yapsam diye düşünüyorum seri üretime geçtim

kız kaynananı bana yollasana . bende annemı sana yollayayımm . annemde iş yapmak yok muhabbet sohbet doluuuu

yıyom yok yatıyom yok gezemıyorum zaten ha dogurdum dogurcammm .. doktor evden cıkmak yasak dedii

walla yollim canım bütün işlerini yaparda gelir
o konuda çok rahatım Allaha şükür

Ne yapcağımı bilemedim sıkıntıdan bugün kahvaltı için simit yaptım sonra un kurabiyesi yaptım şimdide dondurma mı yapsam diye düşünüyorum seri üretime geçtim
fame dondurma nasıl yapılıyor zahmet olmassa yazsana bana lutfen

walla yollim canım bütün işlerini yaparda gelir
o konuda çok rahatım Allaha şükür
masallah ne hamarat kaynanan varmıs bebısı de bakar senınkisi

SENDE BİZDENSİN ARTIK ZEYNEPCİM:d

Yani oglum dogmadigina göre öyleyim..
Alistirmam lazim kendimi :))

Libyana dogum gunun kutlu olsun..Birisi daha vardi nick aklimda degil.Seninde dogum gunun kutlu olsun

Okadar yuruyuse ragmen tiik yok
Midem yaniyor anca,delirtecek beni

masallah ne hamarat kaynanan varmıs bebısı de bakar senınkisi

walla gündüzleri gelirim yanında dururum yardımcı olurum ev işlerini falan yaparım misafrleri karşılarım dio ama bebek bakımı konsunda ona pek bırakacağımı sanmıorum elimden geldiği kadar ben bakmak isterm bebişime

dün abimin kızı geldi 3 aylık onu severken öle özendimki
eşim eğildi karnıma kız hadi çabuk gel yeter bukadar dio
ama bizim kız pek umursamıo sanırım bizim sölediklerimizi gerçi erken daha ama ne bilim ya artık kavusmak istiyorum kızımaaaaa

Malzemeler: 1 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1,5 tatlı kaşığı nişasta, 1 veye 2 tatlı kaşığı toz salep, 1 pk vanilya (isteğe göre konur)

Hepsini çırpma aletiyle karıştırarak orta derecede ki ateşte pişir arada bir kaşık yardımıyla savurursan daha güzel oluyor yaklaşık yarım saat ocakta pişirdikten sonra altını kapat ara ara karıştır ki üstü kaymaklanmasın ılıdıktan sonra mümkünse çelik bir kapla buzluğa koy her yarım saatte bir mikserle dondurmaya çıkarıp çırp mikserle çırpılmıcak duuruma gelirsede kaşık yardımıyla karıştır(bu işlem biraz uzun ve sıkıcı) dondurma kıvamına geldiğinde de afiyetle yersin canım :131::131:

Allah razı olsun canım.. İnşaallah hepimiz eşimizle, bebeklerimizle güzel bir ömür yaşarız.

canım doğum gunun kurlu olsun nice yıllara sevdıkelrınle beraber..

hoşgeldin aramıza,haziran anneleri dukkanı kapandı galıba,ben de en basından berı hazıran annesı olucam dıyodum ama nerdee,benım kızım da nazlı.
Selam :)
Dogum yapmadim daha ama Haziran annesi degilim demekde zor olcak artik
Alistirmam lazim kendimi temmuz anneligine :))

balarısı ve zeynep acaba kacıncı haftalardasınız.bir de bdt nın ustunden kac gun gectı.ne kadar zamandır beklıyosunuz.
maşşallah atom karınca bu hatun:)

cenacım kım önce dogurursa doğumda dua etsın doğuramayanlar ıcın.artık bu işin öncesı sonrası yok anladım canım.

kız senin bebiş çok oyalıyo hakkaten seni unuttun bak bizi...
bende sıkıldım ama napim evde temızlenmedık hıcbır kose kalmadı 3 tencere yemek var camasırlar temız ütü yokk .
zeynep ohhh ne güzel valla evin bütün işi tamam olunca insanın kafası ne kadar rahat oluyo...
suan kayınvaldem bizde o temizlik yapıo ben yatıomm
çok kötüyüümm
Ama napim yaptırmıo benimde canıma minnet kapılarımı mutfak dolaplarımı silmk için gelmiş
kııızzz nerden buldun o kayınvalideyi sen?
Sende ona gidermiydin temizliğe?
Yok yani tuhaf geldide:)))
ben kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyoruz.. Her temizliğine gidiyorum yinede temizlik için yardım ediyim demez ...
Hoş annemde yapmaz beli ağrıo diye ama yarın kızkardeşim gelecek(oda bayılmıyo ama mecbur)onunla halledicez inş...
GERÇİ BİRİLERİ İLE İŞ YAPMAYI HİİİÇ SEVMEM GÖZÜM ARKADA KALIR...
KİMSENİN YAPTIĞI İÇİME SİNMEZ...
BÖYLE DAMLATA DAMLATA YAPIOLAR DİYE BULAŞIK BİLE YIKAYMAM KENDİ MUTFAĞIMDA KİMSEYE...

Son düzenleme:
Yani oglum dogmadigina göre öyleyim..
Alistirmam lazim kendimi :))

Libyana dogum gunun kutlu olsun..Birisi daha vardi nick aklimda degil.Seninde dogum gunun kutlu olsun

Okadar yuruyuse ragmen tiik yok
Midem yaniyor anca,delirtecek beni

ben de o kadar yuruyorum bende de tık yok.benım de son zamanlarda mıdem yanıyor.hıc bugune kadar oyle sıkayetım olmamıstı

mehmetsym arkadaşım bak kafana takıyodun bebeğim kucuk olcak dıye.maşallahı varmış.annelık nasıl bısey anlatsana azıcık

valla bakma hiç kalkasım olmasa bile kendimi sürükleyerekde olsa iş yapıom ...
Arkasını bırakınca içinden çıkmak daha zor oluyo çünkü...
Bugun evi ayaklandırdım her şeyi topladım yarın silinip serilecek her yer....

Nisanin geldimi seninde?
Benim gecen hafta sali sabahiydi sanirsam,geldi.Carsamba aksamina kadar vardi.Sali kahverengi,pembemsi son adet gunu gibiydi.Sari akinti ile karisikdi.
Carsambada pecete ile sildikce pembe pembe geliyordu

Bekledim su veya sanci gelir diye:26:
Ama yok
Ikiside gorunmuyor hala ortada

maşallah enerjin de var,sen bu işleri yaparken farkında olmadan fırt dıye dogurcan haberın olmıcak:))
destiny555

23Hazirandi bdt
bugun 41+1im. 9 Ay 8 gundur hamileyim

benım de 1 temmuzdu guya.yanı bugun.pekı ne kadar daha beklemeyı dusunuyosun canım

canım evleneli 2 sene oldu daha sadece bi camlarını sildim oda başka eve taşındıydıda öle.walla kayınvalide konusunda şanslıyım canım çok sakindir hiç olmaz yapamam demez.şimdi erişte yapcak bana tarhanalarımı yaptı dün köye gtmiş köy ekmeği yapmış kendinede banada.herşeyimi yapar Allah razı olsun.şimdi uğurladım ben bıraksam yemeğimide yapcak öle gtcekti.yeter bu kadar yoruldun dedim.
bende beğenmem normalde başkasının yaptıgı temizliği evmde ama güzel yapıo temizlio heryeri hem kırmak da istemem açıkcası içinden gelio kadının yapısı öle

peki açılmada mı yok.doktorum bana açılman olursa sunı sancıyla başlatırız doğumu dedi.ben sımdı dua edıyorum hıc olmazsa açılmam olsun da sunı sancıyla dogurayım dıye.

kontrol altında olunca ben de inanmıyorum bi sıkıntı olucana aslında, biz 40 hafta desek de bebekler biliyo ne zaman döllendiklerini sonuçta doğru zamanda gelirler diye düşünüyorum. ama beklemek... kararını vermişsin inş. hayırlısı olur bakalım bu hafta nolcak belkim gelirler ben de düşünmek zorunda kalmam sezaryen oliim mi diye dr'un dediği gibi.?

Allah bağışlasın.. darısı bizim başımıza.. kilo konusunda da

cenacım kım önce dogurursa doğumda dua etsın doğuramayanlar ıcın.artık bu işin öncesı sonrası yok anladım canım.
valla öyle.. bunlar sıra falan bilmiyor kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…