- 27 Aralık 2011
- 3.436
- 2
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.861
kız kaynananı bana yollasana .suan kayınvaldem bizde o temizlik yapıo ben yatıomm
çok kötüyüümm
ama napim yaptırmıo benimde canıma minnet kapılarımı mutfak dolaplarımı silmk için gelmiş
yıyom yok yatıyom yok gezemıyorum zaten ha dogurdum dogurcammm .. doktor evden cıkmak yasak dediiBende canı sıkılanlar klübünddenim oooffffffffffff patlıcam ruhum daralıyooo
kız kaynananı bana yollasana .bende annemı sana yollayayımm . annemde iş yapmak yok muhabbet sohbet doluuuu
yıyom yok yatıyom yok gezemıyorum zaten ha dogurdum dogurcammm .. doktor evden cıkmak yasak dedii
fame dondurma nasıl yapılıyor zahmet olmassa yazsana bana lutfenNe yapcağımı bilemedim sıkıntıdan bugün kahvaltı için simit yaptım sonra un kurabiyesi yaptım şimdide dondurma mı yapsam diye düşünüyorum seri üretime geçtim
masallah ne hamarat kaynanan varmıswalla yollim canım bütün işlerini yaparda gelir
o konuda çok rahatım Allaha şükür
SENDE BİZDENSİN ARTIK ZEYNEPCİM:d
fame dondurma nasıl yapılıyor zahmet olmassa yazsana bana lutfen
masallah ne hamarat kaynanan varmısbebısı de bakar senınkisi
fame dondurma nasıl yapılıyor zahmet olmassa yazsana bana lutfen
Allah razı olsun canım.. İnşaallah hepimiz eşimizle, bebeklerimizle güzel bir ömür yaşarız.
hoşgeldin aramıza,haziran anneleri dukkanı kapandı galıba,ben de en basından berı hazıran annesı olucam dıyodum ama nerdee,benım kızım da nazlı.Arkadaşlar merhaba :)
Öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum.ben aslında haziran annesi olmayı bekliyordum ama kızımız biraz nazlı çıktı ve temmuz annesi yapmaya karar verdi beni normal doğumu bekliyoruz.
Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
herkese sevgiler
Selam :)
Dogum yapmadim daha ama Haziran annesi degilim demekde zor olcak artik
Alistirmam lazim kendimi temmuz anneligine :))
maşşallah atom karınca bu hatun:)temmuz temmuz derken temmuz geldi çattı ...
hayırlı sabahlar diyorum ama biz kalktık eşimle camları bile sildik...
haliları halı yıkama makinası ile süpürüp kaldırcam,ütüm var yapılacak yarında temizlik yapıp hastane maratonuna başlıyacağım inş...
sizler neler yapıyorsunuz?
doğuran yok mu ?
günaydın canderinn.. haziran bitti temmuz geldi..
temmuz bebekleri nerdesiniiiiz?
bu arada Libyana ve hullus yeni yaşınız hayırlı olsun..:79:
ben de topiği bu cümleyle açacağımdan korkuyorum.. :85:
sen benim umudumsun destiny.. :97:
sen doğurursan ben de doğururum gibi geliyoo..:106:
karnımdaki sertleşmeler dışında ciddi bi belirti yok malesef :100:
innnşallaaaaaaaaaaaah!!!:109:
hoşgeldin diyeyim.. inş daha fazla bekletmez bu nazlı kız
gel bacım gel.. seni biz anlarız..
kız senin bebiş çok oyalıyo hakkaten seni unuttun bak bizi...slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok sukur 19 hazıranda saat 10.10 guzeller guzelı kızım mınayı 3.100 gr
46 cm le kucagıma aldım epıdural sezeryan oldum gayet ıyım sımdı dıkıslerım ıyılestı cok sukur korse takıyorum
dogumdan 1 hafta sonra 7 kılo verdım vermeyede devam edıyorum eskı halıme donucem ıns hazıran annesı oldum
zeynep ohhh ne güzel valla evin bütün işi tamam olunca insanın kafası ne kadar rahat oluyo...bende sıkıldım ama napim evde temızlenmedık hıcbır kose kalmadı 3 tencere yemek var camasırlar temız ütü yokk .
kııızzz nerden buldun o kayınvalideyi sen?suan kayınvaldem bizde o temizlik yapıo ben yatıomm
çok kötüyüümm
Ama napim yaptırmıo benimde canıma minnet kapılarımı mutfak dolaplarımı silmk için gelmiş
Yani oglum dogmadigina göre öyleyim..
Alistirmam lazim kendimi :))
Libyana dogum gunun kutlu olsun..Birisi daha vardi nick aklimda degil.Seninde dogum gunun kutlu olsun
Okadar yuruyuse ragmen tiik yok
Midem yaniyor anca,delirtecek beni
valla bakma hiç kalkasım olmasa bile kendimi sürükleyerekde olsa iş yapıom ...canım doğum gunun kurlu olsun nice yıllara sevdıkelrınle beraber..
Hoşgeldin aramıza,haziran anneleri dukkanı kapandı galıba,ben de en basından berı hazıran annesı olucam dıyodum ama nerdee,benım kızım da nazlı.
Balarısı ve zeynep acaba kacıncı haftalardasınız.bir de bdt nın ustunden kac gun gectı.ne kadar zamandır beklıyosunuz.
Maşşallah atom karınca bu hatun:)
cenacım kım önce dogurursa doğumda dua etsın doğuramayanlar ıcın.artık bu işin öncesı sonrası yok anladım canım.
ben de o kadar yuruyorum bende de tık yok.benım de son zamanlarda mıdem yanıyor.hıc bugune kadar oyle sıkayetım olmamıstı
mehmetsym arkadaşım bak kafana takıyodun bebeğim kucuk olcak dıye.maşallahı varmış.annelık nasıl bısey anlatsana azıcık
maşallah enerjin de var,sen bu işleri yaparken farkında olmadan fırt dıye dogurcan haberın olmıcak:))valla bakma hiç kalkasım olmasa bile kendimi sürükleyerekde olsa iş yapıom ...
Arkasını bırakınca içinden çıkmak daha zor oluyo çünkü...
Bugun evi ayaklandırdım her şeyi topladım yarın silinip serilecek her yer....
destiny555
23Hazirandi bdt
bugun 41+1im. 9 Ay 8 gundur hamileyim
kız senin bebiş çok oyalıyo hakkaten seni unuttun bak bizi...
zeynep ohhh ne güzel valla evin bütün işi tamam olunca insanın kafası ne kadar rahat oluyo...
kııızzz nerden buldun o kayınvalideyi sen?
Sende ona gidermiydin temizliğe?
Yok yani tuhaf geldide:)))
ben kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyoruz.. Her temizliğine gidiyorum yinede temizlik için yardım ediyim demez ...
Hoş annemde yapmaz beli ağrıo diye ama yarın kızkardeşim gelecek(oda bayılmıyo ama mecbur)onunla halledicez inş...
GERÇİ BİRİLERİ İLE İŞ YAPMAYI HİİİÇ SEVMEM GÖZÜM ARKADA KALIR...
KİMSENİN YAPTIĞI İÇİME SİNMEZ...
BÖYLE DAMLATA DAMLATA YAPIOLAR DİYE BULAŞIK BİLE YIKAYMAM KENDİ MUTFAĞIMDA KİMSEYE...
Nisanin geldimi seninde?
Benim gecen hafta sali sabahiydi sanirsam,geldi.Carsamba aksamina kadar vardi.Sali kahverengi,pembemsi son adet gunu gibiydi.Sari akinti ile karisikdi.
Carsambada pecete ile sildikce pembe pembe geliyordu
Bekledim su veya sanci gelir diye:26:
Ama yok
Ikiside gorunmuyor hala ortada
Canim benim bebis biraz da kucuk oldugu icin gelismesi acisindan ben bekliycem. Zaten doktor diyor ki 40. Haftadan sonra risklere karsi hergun yada gun asiri kontrole cagiriyorlarmis. Yani hersey kontrol altinda. Hatta ben bilerek sormustum sezeryan deseydi devlete gidecektim herseyi goze almistim valla:)
slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok sukur 19 hazıranda saat 10.10 guzeller guzelı kızım mınayı 3.100 gr
46 cm le kucagıma aldım epıdural sezeryan oldum gayet ıyım sımdı dıkıslerım ıyılestı cok sukur korse takıyorum
dogumdan 1 hafta sonra 7 kılo verdım vermeyede devam edıyorum eskı halıme donucem ıns hazıran annesı oldum
valla öyle.. bunlar sıra falan bilmiyor kardeşcenacım kım önce dogurursa doğumda dua etsın doğuramayanlar ıcın.artık bu işin öncesı sonrası yok anladım canım.