2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

[ı][sıze=2]günaydın temmuz anneleri dün gece doğuracam sandım ya oturduğum yerden kalkamadım karnımın alt taraflarına doğru bıçak gibi bir ağrı girdi ama bu 4-5 kere 5 er dk arayla tekrarladı. çok korktum daha hazırlıklarım bitmedi yarın tamirat işlerim var salı temizlik var halılarımı yıkamaya vereceğim bir hafta sonra dönecek. Annem pazar günü gelecek doktorum tatilde bir hafta sonra dönecek. Hastane çantam tamamlanmadı bebişime aldığımız park yatağı bile kurmadık temizlikten sonra kuralım diye erteledim. çok panikledim çok. Bir hafta daha dayanmam lazım.[/sıze][/ı]

dayanırsın cnm bu ağrılar sancılar normal biraz fazla ayakta kaldığın gün,kafa olarak bile yorulduğun gün bunlar oluyor,ama gelip geçici şeyler merak etme...

temmuz temmuz derken temmuz geldi çattı ...
hayırlı sabahlar diyorum ama biz kalktık eşimle camları bile sildik...
haliları halı yıkama makinası ile süpürüp kaldırcam,ütüm var yapılacak yarında temizlik yapıp hastane maratonuna başlıyacağım inş...
sizler neler yapıyorsunuz?
doğuran yok mu ?

temmuz da geldi sonunda... ama bızım bebişlerin geleceği pek yok. keyifleri yerinde çok şükür...
ben bebeğim erken doğar dıye nasıl kendımı sartlandırdıysam butun ıslerımı onceden bıtırdım.( erken doğum rıskımden)
ben sezryen olacağım allah ın ıznıyle. jastanedekı ıkıncı gun kadın çağııp evı temızleteceğim. misafirler gelır tertemız olsun her yer.
y

butun temmuz annelerine günaydınnnnnnnnnnnnnnn....
günaydın canderinn.. haziran bitti temmuz geldi..
temmuz bebekleri nerdesiniiiiz?:KK24:

bu arada Libyana ve hullus yeni yaşınız hayırlı olsun..:KK9::79:

günaydın kızlar,daha doğurmadım
ben de topiği bu cümleyle açacağımdan korkuyorum.. :85:
hamilelik takvimim bile sonlanmış,gücüme gitti.ağlıcam şimdi
sen benim umudumsun destiny.. :97:
sen doğurursan ben de doğururum gibi geliyoo..:106:

günaydın :KK49: arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. ben ölecem artık sabırsızlıktan 5 gün kaldı ama bizim kızda gelme niyeti yok depresyona girecem resmen.biraz ağrım olunca seviniyorum ama hemen geçiyo:KK43: sizde varmı doğum belirtileri
karnımdaki sertleşmeler dışında ciddi bi belirti yok malesef :100:

desty cena evlimutlu alya benim arkadaşım dün günü geçti 41.hafta felan oldu snaırım kanaması
oldu doğum yaptı bebeğinide gördüm çok güzelll maaşallah
inşallah sizde doğurcaksınız hemen
innnşallaaaaaaaaaaaah!!!:109:

Arkadaşlar merhaba :)
Öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum.:KK49: ben aslında haziran annesi olmayı bekliyordum ama kızımız biraz nazlı çıktı ve temmuz annesi yapmaya karar verdi beni :KK1: normal doğumu bekliyoruz.Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
herkese sevgiler:KK3:
hoşgeldin diyeyim.. inş daha fazla bekletmez bu nazlı kız:KK3:

Selam :):-)
Dogum yapmadim daha ama Haziran annesi degilim demekde zor olcak artik :KK70:
Alistirmam lazim kendimi temmuz anneligine :)):KK53:
gel bacım gel.. seni biz anlarız..:KK1:

Son düzenleme:
Cnm bende haziranın başında boya badana vs gibi işler yapıp temizlik yapmıştım şimdide mutfak peçeteleri ,farbeler lohusa yatağım fln derken bi temizlik daha yapacağim 12 gün var zaten sürekli elim üstünde olursaa tekrar bi temizlik gerekmeden bebeğime kavuşurum inşallah...
Ya doum hazırlığı olnca temizlik bile başka zevkli oluyo.

kahvaltımızı yaptık kızım ve babamızla :KK56: tepiniyo içerde şimdi prensesim mamaları yedi tabi ohhhh
şımarıyo şimdi :emir_bebek::emir_bebek:

az önce koltuklarımı yıkamaya geldiler mis gibi olduuu odaya girip girip koklurum
temizlik gibisi yok walla :21:

meraba kızlar:KK49:
temmuz ayı geldi çattı ben de acıkcası haziran annesi olurum diyordum ama bakalım 2 gün kaldı günümün dolmasına bebişim geç kalmaz umarım beklemek cok sıkıcı:KK50:

slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok sukur 19 hazıranda saat 10.10 guzeller guzelı kızım mınayı 3.100 gr
46 cm le kucagıma aldım epıdural sezeryan oldum gayet ıyım sımdı dıkıslerım ıyılestı cok sukur korse takıyorum
dogumdan 1 hafta sonra 7 kılo verdım vermeyede devam edıyorum eskı halıme donucem ıns hazıran annesı oldum :KK14::KK14::KK14::KK1:

slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok sukur 19 hazıranda saat 10.10 guzeller guzelı kızım mınayı 3.100 gr
46 cm le kucagıma aldım epıdural sezeryan oldum gayet ıyım sımdı dıkıslerım ıyılestı cok sukur korse takıyorum
dogumdan 1 hafta sonra 7 kılo verdım vermeyede devam edıyorum eskı halıme donucem ıns hazıran annesı oldum :KK14::KK14::KK14::KK1:

Gozunaydin cnm, Allah anali babali buyutsun:)

Selam canım iyi olmanıza çok sevindim tekrar gözünaydın diyeyim:KK9: Siz izmirli bebişler hızlı çıktı haziranda geldiler maşallah Sen, Secret ve ilossdemir :nazar::nazar::nazar::nazar:

X