- 17 Eylül 2009
- 1.126
- 4
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.821
senle aynı sanırım doktor ne diyor kız
makat gelişti dönmüş benimkide kilosunu söylemedi bende çarşamba gittim
normal doğum gözüküyor bakalım 20 27 temmuz diyor ağustos da olabilir off inşallah olmaz
maaşallah canım benmkide o civarda bişey işte kilosu bidaha gittimde sorcam
valla geçen perşembe kontrole gttm işte sancı falan çıkmadı ama bebiş iice dayamıs kafasını kanala inmiş aşağı dedi sancıların olması normal dedi
normal doğum yanlısı benm doktor beklicez normal dogum için dio bi aksilik çıkmazsa tabi
ama bebişim küçük daha 2700 olmuş :18:
senn ne dio doktor normal sezeryan?
Gunaydinnn hanimlarrr,bu ay hepimiz icin hayatimizin en guzel anini yaayacagimiz bir ay olacak insallah:)) ben bu temmuzu coooook sevdimmmmm
Libyanacm dogum gunun kutlu olsun cnm, eşinle bebeginle mutlu saglikli nice yillara insallah:))
gel senle cahitte doğuralım
canım sennkinin kontrol ve doğum ücreti ne kadar ???
aynen inş ağustosa sarkmaz yoksa ben kafayı yerim herhal
tekme atarken acıtıyor birde sağımda ağırlıkla of canımı çok yakıyuor
Gunaydinnn hanimlarrr,bu ay hepimiz icin hayatimizin en guzel anini yaayacagimiz bir ay olacak insallah:)) ben bu temmuzu coooook sevdimmmmm
Libyanacm dogum gunun kutlu olsun cnm, eşinle bebeginle mutlu saglikli nice yillara insallah:))
Allah razı olsun canım.. İnşaallah hepimiz eşimizle, bebeklerimizle güzel bir ömür yaşarız.
bende o gece avuç içi kadar geldi sonra hiç gelmedi şu ana kadar da hiç yok sancılar çok az az var adet kadar bile ancak8 ile 48 saat arası demişti ya senin doktor merak ettim ben de seni
Doğumgunun kutlu olsun.benim de Doğumgunum bugun :) ama inanılmaz ağrıli sizili bı gün,bı insanın dizleri bu kadar mı ağrır,ayakları bu kadar mı şişerneyse,az kaldı deyip avunucaz artık yapacak bişey yok ...
Seninde doğum günün kutlu olsun canım.. :) :) Allah şifa versin .. Rabbim hayırlısıyla yavruna kavuşmanı nasip etsin..
Selam :)
Dogum yapmadim daha ama Haziran annesi degilim demekde zor olcak artik
Alistirmam lazim kendimi temmuz anneligine :))