2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

senle aynı sanırım doktor ne diyor kız

valla geçen perşembe kontrole gttm işte sancı falan çıkmadı ama bebiş iice dayamıs kafasını kanala inmiş aşağı dedi sancıların olması normal dedi

normal doğum yanlısı benm doktor beklicez normal dogum için dio bi aksilik çıkmazsa tabi

ama bebişim küçük daha 2700 olmuş :18:

senn ne dio doktor normal sezeryan?

Gunaydinnn hanimlarrr,bu ay hepimiz icin hayatimizin en guzel anini yaayacagimiz bir ay olacak insallah:)) ben bu temmuzu coooook sevdimmmmm
Libyanacm dogum gunun kutlu olsun cnm, eşinle bebeginle mutlu saglikli nice yillara insallah:))

aynen inş ağustosa sarkmaz yoksa ben kafayı yerim herhal

makat gelişti dönmüş benimkide kilosunu söylemedi bende çarşamba gittim
normal doğum gözüküyor bakalım 20 27 temmuz diyor ağustos da olabilir off inşallah olmaz

maaşallah canım benmkide o civarda bişey işte kilosu bidaha gittimde sorcam

Gunaydinnn hanimlarrr,bu ay hepimiz icin hayatimizin en guzel anini yaayacagimiz bir ay olacak insallah:)) ben bu temmuzu coooook sevdimmmmm
Libyanacm dogum gunun kutlu olsun cnm, eşinle bebeginle mutlu saglikli nice yillara insallah:))

canım sennle aynı günlermiz bakalım temmuzdamı olucak :26::26::26:

gel senle cahitte doğuralım

canım sennkinin kontrol ve doğum ücreti ne kadar ???

Benim su cekinmelerim olmasa hic durmam cahite giderim amaaa iste. Biraz geri kafalilik mi bilmiyorum da yapamiyorum ya doktorum bayan olmasina ragmen 40 saat kivraniyorum alttan muayene oldugu zaman. Nasil doguracaksam artik:)) esim gordu nasil kivrandigimi hakketten erkek doktorla hic yapamazmissin sen dedi. Bide seviyorum doktorumu ben ya. Son 2 aydir bayiliyorum memnunum suan. Baslarda biraz ilgisiz gelmisti ama simdilerde baya ilgili. Valla muayene ucreti 17 tl e zaten 10 icinde gittigin zaman kontrol oldugu ucret almiyorlar tekrar. Dogum ucreti 200 tl dediler.

Allah razı olsun canım.. İnşaallah hepimiz eşimizle, bebeklerimizle güzel bir ömür yaşarız.

Allah razı olsun canım.. İnşaallah hepimiz eşimizle, bebeklerimizle güzel bir ömür yaşarız.

Doğumgunun kutlu olsun.benim de Doğumgunum bugun :) ama inanılmaz ağrıli sizili bı gün,bı insanın dizleri bu kadar mı ağrır,ayakları bu kadar mı şişer neyse,az kaldı deyip avunucaz artık yapacak bişey yok ...

Arkadaşlar merhaba :)

Öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum. ben aslında haziran annesi olmayı bekliyordum ama kızımız biraz nazlı çıktı ve temmuz annesi yapmaya karar verdi beni normal doğumu bekliyoruz.
Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
herkese sevgiler

bende o gece avuç içi kadar geldi sonra hiç gelmedi şu ana kadar da hiç yok sancılar çok az az var adet kadar bile ancak 8 ile 48 saat arası demişti ya senin doktor merak ettim ben de seni

yok canım, 48 saat geçti bir şey olmadı. dün yine hastaneye gittim, merak ettiğim için. bu gittiğim hastanedeki doktor da 1 hafta sonra da olabilir dedi. şimdi de 1 hafta sonrasına bakıcaz artık akıntım da renk olarak eski haline döndü, artık kahverengimsi değil. kan, idrar tahlili verdim. idrarda lökosit çıkmış, tam idrar kültürü istedi. bende son durum bu.

Seninde doğum günün kutlu olsun canım.. :) :) Allah şifa versin .. Rabbim hayırlısıyla yavruna kavuşmanı nasip etsin..

Selam :)
Dogum yapmadim daha ama Haziran annesi degilim demekde zor olcak artik
Alistirmam lazim kendimi temmuz anneligine :))

temmuz temmuz derken temmuz geldi çattı ...
hayırlı sabahlar diyorum ama biz kalktık eşimle camları bile sildik...
haliları halı yıkama makinası ile süpürüp kaldırcam,ütüm var yapılacak yarında temizlik yapıp hastane maratonuna başlıyacağım inş...
sizler neler yapıyorsunuz?
doğuran yok mu ?

günaydın temmuz anneleri dün gece doğuracam sandım ya oturduğum yerden kalkamadım karnımın alt taraflarına doğru bıçak gibi bir ağrı girdi ama bu 4-5 kere 5 er dk arayla tekrarladı. Çok korktum daha hazırlıklarım bitmedi yarın tamirat işlerim var salı temizlik var halılarımı yıkamaya vereceğim bir hafta sonra dönecek. Annem pazar günü gelecek doktorum tatilde bir hafta sonra dönecek. Hastane çantam tamamlanmadı bebişime aldığımız park yatağı bile kurmadık temizlikten sonra kuralım diye erteledim. Çok panikledim çok. Bir hafta daha dayanmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…