- 18 Kasım 2011
- 1.213
- 17
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.841
[ı][sıze=2]günaydın temmuz anneleri dün gece doğuracam sandım ya oturduğum yerden kalkamadım karnımın alt taraflarına doğru bıçak gibi bir ağrı girdi ama bu 4-5 kere 5 er dk arayla tekrarladı. çok korktum daha hazırlıklarım bitmedi yarın tamirat işlerim var salı temizlik var halılarımı yıkamaya vereceğim bir hafta sonra dönecek. Annem pazar günü gelecek doktorum tatilde bir hafta sonra dönecek. Hastane çantam tamamlanmadı bebişime aldığımız park yatağı bile kurmadık temizlikten sonra kuralım diye erteledim. çok panikledim çok. Bir hafta daha dayanmam lazım.[/sıze][/ı]
temmuz temmuz derken temmuz geldi çattı ...
hayırlı sabahlar diyorum ama biz kalktık eşimle camları bile sildik...
haliları halı yıkama makinası ile süpürüp kaldırcam,ütüm var yapılacak yarında temizlik yapıp hastane maratonuna başlıyacağım inş...
sizler neler yapıyorsunuz?
doğuran yok mu ?
günaydın canderinn.. haziran bitti temmuz geldi..butun temmuz annelerine günaydınnnnnnnnnnnnnnn....
ben de topiği bu cümleyle açacağımdan korkuyorum.. :85:günaydın kızlar,daha doğurmadım
sen benim umudumsun destiny.. :97:hamilelik takvimim bile sonlanmış,gücüme gitti.ağlıcam şimdi
karnımdaki sertleşmeler dışında ciddi bi belirti yok malesef :100:günaydınarkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. ben ölecem artık sabırsızlıktan 5 gün kaldı ama bizim kızda gelme niyeti yok depresyona girecem resmen.biraz ağrım olunca seviniyorum ama hemen geçiyo sizde varmı doğum belirtileri
innnşallaaaaaaaaaaaah!!!:109:desty cena evlimutlu alya benim arkadaşım dün günü geçti 41.hafta felan oldu snaırım kanaması
oldu doğum yaptı bebeğinide gördüm çok güzelll maaşallah
inşallah sizde doğurcaksınız hemen
hoşgeldin diyeyim.. inş daha fazla bekletmez bu nazlı kızArkadaşlar merhaba :)
Öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum.ben aslında haziran annesi olmayı bekliyordum ama kızımız biraz nazlı çıktı ve temmuz annesi yapmaya karar verdi beni normal doğumu bekliyoruz.Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
herkese sevgiler
gel bacım gel.. seni biz anlarız..Selam :)
Dogum yapmadim daha ama Haziran annesi degilim demekde zor olcak artik
Alistirmam lazim kendimi temmuz anneligine :))
dayanırsın cnm bu ağrılar sancılar normal biraz fazla ayakta kaldığın gün,kafa olarak bile yorulduğun gün bunlar oluyor,ama gelip geçici şeyler merak etme...
libyana doğum günün kutlu olsun...
ailenle birlikte geçen ,sağlıklı uzun ömürlerin olsun inş...
canım sennle aynı günlermiz bakalım temmuzdamı olucak :26::26::26:
slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok sukur 19 hazıranda saat 10.10 guzeller guzelı kızım mınayı 3.100 gr
46 cm le kucagıma aldım epıdural sezeryan oldum gayet ıyım sımdı dıkıslerım ıyılestı cok sukur korse takıyorum
dogumdan 1 hafta sonra 7 kılo verdım vermeyede devam edıyorum eskı halıme donucem ıns hazıran annesı oldum
Hayırlı sabahlar.. Nasılsınız bakalımBugün benim doğum günüm hanımlar..
slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum cok sukur 19 hazıranda saat 10.10 guzeller guzelı kızım mınayı 3.100 gr
46 cm le kucagıma aldım epıdural sezeryan oldum gayet ıyım sımdı dıkıslerım ıyılestı cok sukur korse takıyorum
dogumdan 1 hafta sonra 7 kılo verdım vermeyede devam edıyorum eskı halıme donucem ıns hazıran annesı oldum
Selam canım iyi olmanıza çok sevindim tekrar gözünaydın diyeyimSiz izmirli bebişler hızlı çıktı haziranda geldiler maşallah Sen, Secret ve ilossdemir
bende sıkıldım ama napim evde temızlenmedık hıcbır kose kalmadı 3 tencere yemek var camasırlar temız ütü yokk .offfffff çok sıkıldımmm
bende sıkıldım ama napim evde temızlenmedık hıcbır kose kalmadı 3 tencere yemek var camasırlar temız ütü yokk .
offfffff çok sıkıldımmm
bende sıkıldım ama napim evde temızlenmedık hıcbır kose kalmadı 3 tencere yemek var camasırlar temız ütü yokk .