2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bugun temmuz 1 ama yarısı doğurdu topikte temmuzu bekleyemedilerbanada gün yaklaştıkça heyecan basıyor 20 temmuz demişti dr bir değişiklik olmazsa

nerdeee.. o kadar konuştum ama ikna olmadı benim zilli.. inatçı mı olacak nee?!
dün heyecanlanmıştım bu su-akıntı olayına.. ama kesildi.. sanırım bi tür akıntıydı..
yine de kendimi kontrol ediyorum.. her an her şey olabilir.
bu arada geçen çarşamba randvum vardı, dr salı tekrar gel dedi..
yarın pazartesi.. bakalım ne diyecek?

cena ve alya daha doğurmadınızmı siz
evet 'hala' doğurmadım..
seni de görcez amaa

mide bulantısı + mdie yanması + benm hergün burnum kanıyor :84::26:
benim de son birkaç gündür özellikle sabahları burnum kanıyor,
bilmiyorum niye:44: kısa sürüyor ama..

yarın çatı muayenem var.38+2yim.Çok stres oldum.Nasıl birşey bu muayene?Acı oluyor mu?

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...aylasim-alani-mesaj25300406.html#post25300406

cnm bi kaç gün daha bekle ve bi test daha yap eğer çok erken ise öyle oluyo silik bi çizgi çıkıyo yani hamile olma ihtimalin yüksek...
cenacım merak etme artık mecbur gelecek daha ne kadar bekleyebilirki

Günaydın bayanlar... Öncelikle hamile olan arkadaşlarıma sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı diliyorum... Özür dileyerek bir kaç şey sormak istiyorum size... Bir senelik evliyim seneye bebek düşünüyoruz allahım nasip ederse... Kredimiz ve düğünden kalan borçlarımız arasında imkan yaratmaya çalışıyoruz bebek için... Hamilelik döneminde en masraflı dönem ne zaman oluyor acaba birde doğum için ne kadar bütçe ayırmak gerek sizce...

Son düzenleme:
Sanirim beklemeye karar verdin canim. Hayirlisiyla az kaldi uzulme. Bebisin biliyor gelcegi zamani. Sanirim senle kader arkadasi olacagiz.

ınşallah da umudum yok pek.bakalım yarın kontrolüm var.ne dıcek doktor.eşimle 1 hafta daha bekleyelım dıyoruz ama ben yıne de korkuyorum.

bu hafta doğurursun kuzum takma kafana...

ay kozmatıkcım bı duygusallık bende bugunlerde.terör estiriyorum bı taraftan öfkelıyım de.çözemıyorum kendımı.bu ufak emrah modundan sıkıldım.herkese kırgınım.anneme kardeşlerime,kocama,herkese kırgınım ve öfkelıyım.gece ağlıyorum,sabah uyanınca ağlıyorum.durumumu pek parlak gormuyorum

Gunaydin kizlar .... Bugun den itibaren artik temmuz annesi olacagim kesinlesti bnm pasa bekle ha bekle ederek temmuza kadar geldi ....... Bakalim ne zamn kavuscam pasama ……

canım bende kredı cekerek esya aldık ve dugun borclarına gırdık gercekten yuksek tutarlar bunlar öyle 20 bin -30 bin de degıl daha fazla.
rahat bi hamılelık gecırmek ıstıyorsan borcunu harcını öde oyle hamıle kal . yoksa benım gıbı her muayne oldugun dr un dogum fıyatını duyunca dr degıstırırsın
dogum fıyatları en az 500den baslıyoo ...tabı hastanene ve druna gore degısır

Gunaydin kizlar .... Bugun den itibaren artik temmuz annesi olacagim kesinlesti bnm pasa bekle ha bekle ederek temmuza kadar geldi ....... Bakalim ne zamn kavuscam pasama ……

masallah subanallah canım paşana annesine ecele ettırmıyor boyu kılosu nasıl gelişimi ??
az kaldı bende 9 gun sonra kavusuyorum paşama

Teşekkür ederim cevabın için Düğün borçlarımızdan çok birşey kalmadı şükürler olsun... Şubata kadar sıkmamız gerek kendimizi... Ev aldığımız için kredimiz var 8 sene boyunca o yüzden bekleme şansım yok maalesef Hamilelik sürecinde masraflar aynı mı oluyor... Benim eşim sözleşmeli çalışıyor maalesef... Yazın 2 ay maaş alamıyor en azından masrafın çok olmadığı bir döneme getirirsem bizi zorlamaz diyorum :26::26::26:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. ben ölecem artık sabırsızlıktan 5 gün kaldı ama bizim kızda gelme niyeti yok depresyona girecem resmen.biraz ağrım olunca seviniyorum ama hemen geçiyo sizde varmı doğum belirtileri

iyiki doğdun canım arkadaşım nice mutlu sağlıklı bolluk içinde bebeğinle bir ömür geçirirsinnnn

mantıklı canım sen zaten bak mantıklı planı kurmussun artık sızede bebeişi yapmak bize de teyze olmak düşer hadi bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…