- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.801
iyiki doğdun canım arkadaşım nice mutlu sağlıklı bolluk içinde bebeğinle bir ömür geçirirsinnnn
mantıklı canımsen zaten bak mantıklı planı kurmussun artık sızede bebeişi yapmak bize de teyze olmak düşer hadi bakalımmm
Teşekkür ederim cevabın içinDüğün borçlarımızdan çok birşey kalmadı şükürler olsun... Şubata kadar sıkmamız gerek kendimizi... Ev aldığımız için kredimiz var 8 sene boyunca o yüzden bekleme şansım yok maalesef Hamilelik sürecinde masraflar aynı mı oluyor... Benim eşim sözleşmeli çalışıyor maalesef... Yazın 2 ay maaş alamıyor en azından masrafın çok olmadığı bir döneme getirirsem bizi zorlamaz diyorum :26::26::26:
mantıklı canımsen zaten bak mantıklı planı kurmussun artık sızede bebeişi yapmak bize de teyze olmak düşer hadi bakalımmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr...
desty cena evlimutlu alya benim arkadaşım dün günü geçti 41.hafta felan oldu snaırım kanaması
oldu doğum yaptı bebeğinide gördüm çok güzelll maaşallah
inşallah sizde doğurcaksınız hemen
benimkine 20 temmuz diyor doktor ama beni korku aldı özelmi devletmi telaşı sanırım özelde yapcam
ama hemen sezeryana almalarından korkuyorum ben normal doğum istiyorumm :99::100::95:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr...
desty cena evlimutlu alya benim arkadaşım dün günü geçti 41.hafta felan oldu snaırım kanaması
oldu doğum yaptı bebeğinide gördüm çok güzelll maaşallah
inşallah sizde doğurcaksınız hemen
benimkine 20 temmuz diyor doktor ama beni korku aldı özelmi devletmi telaşı sanırım özelde yapcam
ama hemen sezeryana almalarından korkuyorum ben normal doğum istiyorumm :99::100::95:
Libyana26 canım doğum günün kutlu olsun inşallah bir an önce sağlıcakla gelir bebişin
merhabalar herkese. sabah doktora gittim 2 cm acıklıgım varmıs nstde sancım cıkmadı. ayın 6sında Allahın izniyle epidural+spinal kombine sezeryan olacagım. günümü aldım. heyecanlıyım. herkes icin hayırlısını verrim yüce Rabbim.
alyammmmmm sen kime gidiyordun ben cumartesi cahit beye gidecektim orda olmaya bilir ondan pazarteside olabilirHiiic korkma canim bebisine kavusacagin ani dusun. Bence doktorun cahit beyse ozelde yap dogumu. Daha dun biriyle konustum cahite gitmis. Cok ovuyordu.
alyammmmmm sen kime gidiyordun ben cumartesi cahit beye gidecektim orda olmaya bilir ondan pazarteside olabilir
devlette yapmıcam
Libyana26 teşekkür ederim hayatım
bizde iyiyiz ölecek takılıyoruz pcde baska bir aktivitemız yok dısarı cıkmıyoruz hep evdeyızgünaydın zeynepcim , biz kızımla iyiyiz ama sabahtan başladı sıcakkkkkksen nasılsın bakalım yakışıklı paşan nasılll
kızlar erken gelır derlere ama senınkısı sabırlı cıkmıs canım yaa.. abret cok az kaldııı hayırlısıyla glecek ne dakik cocugum varmıs dıyeceksıngünaydınarkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. ben ölecem artık sabırsızlıktan 5 gün kaldı ama bizim kızda gelme niyeti yok depresyona girecem resmen.biraz ağrım olunca seviniyorum ama hemen geçiyo sizde varmı doğum belirtileri
senden de kuzucugum benım her sabah mıdem bulanıyo dogumun yaklasmasıyla bı alaksı var mı bılıon mu
Çok teşekkür ederim canım benim..Allah razı olsun senden..
inş.. canım Allah razı olsunnnnnnİnşallah doğru kararı vermişimdir... Tekrar teşekkürler sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı inşallah...
Çok teşekkür ederim canım..İnşaallah canım İnşaallah oda gelmek için can atıyor zaten..
Kuzum ben sevgi hastanesinde ayse yilmazsoya gidiyorum. Cumartesi cahit bey orda oluyor bildigim kadariyla ama randevusuzssan muayene olamayabilirsin. Sira cok oluyo malum adam isim yapmis
bizde iyiyiz ölecek takılıyoruz pcde baska bir aktivitemız yok dısarı cıkmıyoruz hep evdeyız
kızlar erken gelır derlere ama senınkısı sabırlı cıkmıs canım yaa.. abret cok az kaldııı hayırlısıyla glecek ne dakik cocugum varmıs dıyeceksın
senden de kuzucugum benım her sabah mıdem bulanıyo dogumun yaklasmasıyla bı alaksı var mı bılıon mu
inş.. canım Allah razı olsunnnnnn
günaydınnn temmuz annelerii(artık temmuz annesi olucağımız için)gerçi benm hiç belli olmaz ağustosa bile kayabilirim o ayrıda nese
nasılsınız güzelll hamişlerrrr bebişler nasıl
libyanacım doğum günün kutlu olsun tatlım
günaydınnn temmuz annelerii(artık temmuz annesi olucağımız için)gerçi benm hiç belli olmaz ağustosa bile kayabilirim o ayrıda nese
nasılsınız güzelll hamişlerrrr bebişler nasıl
libyanacım doğum günün kutlu olsun tatlım