2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr...

desty cena evlimutlu alya benim arkadaşım dün günü geçti 41.hafta felan oldu snaırım kanaması
oldu doğum yaptı bebeğinide gördüm çok güzelll maaşallah

inşallah sizde doğurcaksınız hemen

benimkine 20 temmuz diyor doktor ama beni korku aldı özelmi devletmi telaşı sanırım özelde yapcam
ama hemen sezeryana almalarından korkuyorum ben normal doğum istiyorumm :99::100::95:

Bende bebekten once kendimizi tamamen ayarlayip ona gore hamile kalirim diyordum. Ama ne sacma dusunmusum simdi anliyorum. Allah oyle kapilar aciyorki inanamiyorsun. Cocugun kismeti oyle yerlerden cikiyor ki sasirip kaliyorsunuz. Tam diyoruz ki bu ay cok sikistik nasil olcak diye dusunuyoruz. Bi yerlerden ekstra birseyler oluyor. Bence takildigin tek nokta buysa asla dusunme. Zaten son aylara kadar ( cocugun esyalari icin soyluyorum ) bence neredeyse hic masrafi yok.

İnşaallah sezeryana gerek kalmaz canım.. Hayırlısıyla normal doğum yaparsın..

Hiiic korkma canim bebisine kavusacagin ani dusun. Bence doktorun cahit beyse ozelde yap dogumu. Daha dun biriyle konustum cahite gitmis. Cok ovuyordu.

ayyy canım ne güzell sağlıcakla alırsın inş bebişini kucağına
kilosuda boyuda maşallah çok ii
anlatırsın artık deneymlerni

Hiiic korkma canim bebisine kavusacagin ani dusun. Bence doktorun cahit beyse ozelde yap dogumu. Daha dun biriyle konustum cahite gitmis. Cok ovuyordu.
alyammmmmm sen kime gidiyordun ben cumartesi cahit beye gidecektim orda olmaya bilir ondan pazarteside olabilir
devlette yapmıcam

Libyana26 teşekkür ederim hayatım

alyammmmmm sen kime gidiyordun ben cumartesi cahit beye gidecektim orda olmaya bilir ondan pazarteside olabilir
devlette yapmıcam

Libyana26 teşekkür ederim hayatım

Kuzum ben sevgi hastanesinde ayse yilmazsoya gidiyorum. Cumartesi cahit bey orda oluyor bildigim kadariyla ama randevusuzssan muayene olamayabilirsin. Sira cok oluyo malum adam isim yapmis

günaydın zeynepcim , biz kızımla iyiyiz ama sabahtan başladı sıcakkkkkk sen nasılsın bakalım yakışıklı paşan nasılll
bizde iyiyiz ölecek takılıyoruz pcde baska bir aktivitemız yok dısarı cıkmıyoruz hep evdeyız

kızlar erken gelır derlere ama senınkısı sabırlı cıkmıs canım yaa.. abret cok az kaldııı hayırlısıyla glecek ne dakik cocugum varmıs dıyeceksın

Çok teşekkür ederim canım benim..
Allah razı olsun senden..
senden de kuzucugum benım her sabah mıdem bulanıyo dogumun yaklasmasıyla bı alaksı var mı bılıon mu

İnşallah doğru kararı vermişimdir... Tekrar teşekkürler sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrularınızı inşallah...
inş.. canım Allah razı olsunnnnnn

[video]http://www.uzmantv.com/emzirme-sonucunda-olan-meme-ucu-catlaklari-nasil-engellenir[/video]

Emzirme sonucunda olan meme ucu çatlakları nasıl engellenir?:44:

Kuzum ben sevgi hastanesinde ayse yilmazsoya gidiyorum. Cumartesi cahit bey orda oluyor bildigim kadariyla ama randevusuzssan muayene olamayabilirsin. Sira cok oluyo malum adam isim yapmis

gel senle cahitte doğuralım

canım sennkinin kontrol ve doğum ücreti ne kadar ???

Bir bilgim yok canım..burada bir kaç kişininde sabahları midesi bulanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. benimde akşam olunca bulanmaya başlıyor çok halsiz kalıyorum..

kızlar erken gelır derlere ama senınkısı sabırlı cıkmıs canım yaa.. abret cok az kaldııı hayırlısıyla glecek ne dakik cocugum varmıs dıyeceksın

inşallah canım ya hayırlısı olsun hepimiz için

günaydınnn temmuz annelerii(artık temmuz annesi olucağımız için)gerçi benm hiç belli olmaz ağustosa bile kayabilirim o ayrıda nese

nasılsınız güzelll hamişlerrrr bebişler nasıl

libyanacım doğum günün kutlu olsun tatlım

senle aynı sanırım doktor ne diyor kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…