- 22 Ağustos 2011
- 91
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.741
hayırlısıyla gelsin inşallah annesi...Rutin kontrolünde mi çıktı açıklık yoksa sancın filan olupta mı gittin canım?kaç kilo şu anda bebişin 37.hafta mı doğmuş olacak??
yok sancım yoktu ama bacak aram inanılmaz agrıyor öyle böyle degil bebegin cok asagıda oldugunu hissedıyordum zaten. doktorumda soyledı 6sına kadar bile dayanırsa sükür dedi. gelişimi hep önde gittigi icin erken dogmasında cok sükür allahıma bi sakınca yok. evet 37+5te dogurmus olacagım. bugun kilosu 3.300 boyuda 50 cm. doktorumda 3400 falan dogar dedi. bizim kız cabuk gelmeye calısıyor icerisi sıktı galiba :)) darısı tüm bekleyenlerin basına artık.
merhabalar herkese. sabah doktora gittim 2 cm acıklıgım varmıs nstde sancım cıkmadı. ayın 6sında Allahın izniyle epidural+spinal kombine sezeryan olacagım. günümü aldım. heyecanlıyım. herkes icin hayırlısını verrim yüce Rabbim.
maşallah kilosu boyu gayet iyiymiş,benimkide aceleci
aynı yoğun ağrıyla 10 gün önce bende gittim açıklık yoktu ama sancı çıkmıştı.Kafası çıktı çıkacak gibi dedi doktorum,tutabilirsek ne mutlu dedİ.O günden beri yatıyorum gelmesin diye,doldursun istiyorum zamanını...hayırlısıyla gelsinler hepsi inşallah
az kaldı desene,pıt pıt baslıcaz doğumlara,doktorda bana ayın 10 una kadar musade ettı,10 una kdr doğurmazsan sezeryanla alcaz bebek iri olduğu için dedi.bende spinal anestesi düşünüyorum eğerki sezeryan olursa,tabi umudum normal doğum ama bu gidişler zor gibi .2 cm acılman olduğunu nasıl anladı doktor,nst te sancı cıkmadan.acımı vardı,alttanmı muayene edıyor?
merhabalar herkese. sabah doktora gittim 2 cm acıklıgım varmıs nstde sancım cıkmadı. ayın 6sında Allahın izniyle epidural+spinal kombine sezeryan olacagım. günümü aldım. heyecanlıyım. herkes icin hayırlısını verrim yüce Rabbim.
gözdecim merhaba , senin adına çokkkk sevindimmm ne güzel bebişini sağlıkla alırsın inşallah kucağınabenimde dün kontrol vardı nst de sancım çıktı ama açılma yok yatıp dinleceksin dedi kızım 2950 gr olmuş sen benden sonra doğuracaktın ama senin bebişinin annesini bekletmeye niyeti yok anlaşılan doğum hikayeni bekliyoruz canım epiduralle doğum yapacakların birazda olsun merakını giderirsin
göğüs kremi ne aldınız kızlar :S:
ben almadım doktorum badem yağı ve zeytinyağını karıştırıp sürmemi istedi ve çok üşengecim kendime kızıyorum daha bir kez bile yapmadım öncesinde de yap demişti halbuki ama krem kullananlar da baya var benimki hiç krem söylemedi
göğüs kremi ne aldınız kızlar :S:
bak annem 3ay çekmiş bize kanlı süt emdirmiş
şuan arkadaşım yazıyor facede oda diyor ki çok kötü krem sür
evet çekenler hep öyle söylüyor doğru diyosun hemen başlıcam hiç yoktan iyidir :S