- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.761
hayırlı akşamlar hamişler.. kimsecikler varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı akşamlar hamişler.. kimsecikler varmı?
merhabalar herkese. sabah doktora gittim 2 cm acıklıgım varmıs nstde sancım cıkmadı. ayın 6sında Allahın izniyle epidural+spinal kombine sezeryan olacagım. günümü aldım. heyecanlıyım. herkes icin hayırlısını verrim yüce Rabbim.
Bebişim çok şükür iyi keyif yapıyor içerde.. başlamaz olurmu? iki gün önce kontrole gittik kasılmalarım olduğunu söyledim.. açılma varmı ddiye bakalım dedi.. açılmam yok ama kızım başını kanala bastırmaya başlamış.. nstye yolladı ordada en yüksek 50lerde sancım çıktı.. dr. yakıp dinlen kendini yorma dedi. ama ben bugün ev süpürdüm. şimdi de belim vücudumdan ayrılcakmış gibi ağrıyor..Sanada hayırlı akşamlar tatlım bebiş nasıl sen ne durumdasın yalancı sancılar senide ziyarete başladı mı???
Bebişim çok şükür iyi keyif yapıyor içerde.. başlamaz olurmu? iki gün önce kontrole gittik kasılmalarım olduğunu söyledim.. açılma varmı ddiye bakalım dedi.. açılmam yok ama kızım başını kanala bastırmaya başlamış.. nstye yolladı ordada en yüksek 50lerde sancım çıktı.. dr. yakıp dinlen kendini yorma dedi. ama ben bugün ev süpürdüm. şimdi de belim vücudumdan ayrılcakmış gibi ağrıyor..
yarın çatı muayenem var.38+2yim.Çok stres oldum.Nasıl birşey bu muayene?Acı oluyor mu?
Bebişin durumuna çok sevindim akıllı tabi yavrucak hazırlık yapıyo ama sana kızdım niye yoruyosun ki kendini bak doktorda demiş daha 1 ayın var canım benim ya üzüldüm bari bundan sonra yat dinlen kolunu bile kıpırdatma canım (kolunu kıpırdatma dediysem bizlere cevap yazabilirsin ona müsade var yani)
yarın çatı muayenem var.38+2yim.Çok stres oldum.Nasıl birşey bu muayene?Acı oluyor mu?
kımler varr??
bebeğimm ben wınn kullanıyorum 4 Gb kotası var ayın son gunlerıne dogdu dolmaya baslıyor bende kotasız kalmayayım dıye gırıp hemen cıkıyorum canımmm ..Fazla kimse yok tatlım topik sakin sen nasılsın annen geldi fazla girmez oldun topiğeee
bebeğimm ben wınn kullanıyorum 4 Gb kotası var ayın son gunlerıne dogdu dolmaya baslıyor bende kotasız kalmayayım dıye gırıp hemen cıkıyorum canımmm ..
ama gece 12 de yenılecekk .. ay sonuna kadar burdayımmmmm merak etmeee..
merhaba arkadaşlar nasılsınız
cena ve alya daha doğurmadınızmı siz
merhaba arkadaşlar nasılsınız
cena ve alya daha doğurmadınızmı siz
göğüs kremi ne aldınız kızlar :S:
göğüs kremi ne aldınız kızlar :S:
merhaba kızlar, uzun zamandır takip edemiyorum.temmuz annesi olup bebeği erken gelen doğum yapan var mı bugünlerde? herşey yolundadır umarım.biz 39+2 olduk normal olacağı için günümüzün dolmasını bekliyoruz bu arada karnım kaşınmaktan yara olaca nerdeyse,helak oldum,üstünde nokta nokta kabarcıklar cıktı,islik sanırım,sizce ne iyi gelir duruma bilgisi olan varmı ?