- 12 Ekim 2011
- 815
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.701
Ben eksili sulu koftenin koftelerini koydum, cok pratik oluyor cikarinca hemen salcasini yapip sebzelerini dograyip koyuyorsun ocaga. tavsiye ederim
kızlaar hiç sabırsız değildim ben doğurmak için, vaktnde once gelmesn diyodum ama burayı okudukça, herkes hamilelekten bıkmış bi an öne dogurmak istiyo, ben de bi gaza geliyorm
kızlaar hiç sabırsız değildim ben doğurmak için, vaktnde once gelmesn diyodum ama burayı okudukça, herkes hamilelekten bıkmış bi an öne dogurmak istiyo, ben de bi gaza geliyorm
canım 36+0 da nişanım ve suyum geldı sancım 100 lere vurdu 3 saat dogum sancısı cektımm 1 cm acılmam yoktu aptal dr benı sezeryana alıp dogurtmaktansa bana nidilatı bastı ve dogumu durdurdu . bebegin suyu ona yetermişş hepsı bosalmamıs ne bıleyım kı bugun usg dede bebegın suyu var korkma dedi ..
günaydın kızlar doğuma yakın bebek hareketleri, sınırlanır diyorlar ya maşşallah benim oğlanda daha bir sınırlanma yok aksine kudurdu içerde ( simdı 2 gun sonra bu kereta tekme atmıyor dıye ağlarım ) ben kendimi bılıyorummmm biliyorsunuz sezeryan olacagım ama epidural mi genel anes. mi sorusuna kesin cevap veremıyorum lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız etkilemekten korkmayın sadece görüş alıyorummm
Gozun aydin canim, inan cok sevindim senin adina..
günaydın kızlar doğuma yakın bebek hareketleri, sınırlanır diyorlar ya maşşallah benim oğlanda daha bir sınırlanma yok aksine kudurdu içerde ( simdı 2 gun sonra bu kereta tekme atmıyor dıye ağlarım ) ben kendimi bılıyorummmm biliyorsunuz sezeryan olacagım ama epidural mi genel anes. mi sorusuna kesin cevap veremıyorum lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız etkilemekten korkmayın sadece görüş alıyorummm
Aminn cnm, hayirlisiyla bebegine kavus insallah:)Kızlar benim de sezaryen tarihim belli oldu bu salı olucam inşallah darısı bekleyen herkesin basına
Aynennnn cnm ya,okudukca ayy bana ne zamsn sira gelecek acaba die dusunmekten kndimi alamiyorum. Karnimi seviyorum, oglum orda rahat dur daha zamanin var diyorum ama kucagima almak icinde sabirsizlaniyorummmm:)kızlaar hiç sabırsız değildim ben doğurmak için, vaktnde once gelmesn diyodum ama burayı okudukça, herkes hamilelekten bıkmış bi an öne dogurmak istiyo, ben de bi gaza geliyorm
bende sezeryan olsam kesin genel anestezi diyordum,oyle uyanikken dayanamam die dusunuyordum(biraz panik bir insanimdir cunku) ama gecen gun hastanenin anestezistiyle konustum, o kadar guzel anlattiki, o ana tanik olmak cok mucizevi ve de epiduralli sezeryanda daha agrisiz olunabilecegini soyledi dogumdan sonra. Birde genel anestezide narkozun etkisi bebegede geciyormus, yapilan agri kesicilerde sutle beraber gecebilirmis. Ama epiduralde boyle riskler yokmus. Kisaca Ben olsam epidurali dusunurdum:))günaydın kızlar doğuma yakın bebek hareketleri, sınırlanır diyorlar ya maşşallah benim oğlanda daha bir sınırlanma yok aksine kudurdu içerde ( simdı 2 gun sonra bu kereta tekme atmıyor dıye ağlarım ) ben kendimi bılıyorummmm biliyorsunuz sezeryan olacagım ama epidural mi genel anes. mi sorusuna kesin cevap veremıyorum lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız etkilemekten korkmayın sadece görüş alıyorummm
Günaydın güzelim bende hep merak etmişimddir doğum sancısı başladığı anda bebeğin hareketlerini hissedebiliyor muyuz diye :44: