2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın temmuz anneleri,
şafak azalıyorrrr, sıkıntılar artıyor...
pazartesı kontrolum var. o hafta içinde alsa ya bebeğimi. yeter bu kadar hamilleik.....

Kızlar ...................
Ptesi saat 10 da doguma gırıyorum.
O kadar heyecanlı, tedırgın , endişeliyim bu ıkı gunu nasıl geciricem bilmiyorum...

kızlaar hiç sabırsız değildim ben doğurmak için, vaktnde once gelmesn diyodum ama burayı okudukça, herkes hamilelekten bıkmış bi an öne dogurmak istiyo, ben de bi gaza geliyorm

Ben eksili sulu koftenin koftelerini koydum, cok pratik oluyor cikarinca hemen salcasini yapip sebzelerini dograyip koyuyorsun ocaga. tavsiye ederim

cnm sen nerelisin ekşili köfte bzdede yapıolar ama ben bilmiyorum eşim pek sevmez o tür yemekleri ama gelen için patetesle fln çok rahat olur doğrusu ne koyuyosun köfteye?

kızlaar hiç sabırsız değildim ben doğurmak için, vaktnde once gelmesn diyodum ama burayı okudukça, herkes hamilelekten bıkmış bi an öne dogurmak istiyo, ben de bi gaza geliyorm

aynen ya belime fln baya doğum sancısı gibi sancı girio korkuyorum 13 den önce gelsin istemiyorum...
şimdi kafamda herşeyi yerleştirdim pazartesi son temizliğimi yapıp mutfak peçetelerm, farbelerim fln takılcak,lohusa yatağım için dantelli kaneviçeli eteklerim serilecek,pikem çıkacak...
salı günü devlete gidip sezeryan için gerekli tüm tahlil ve tetkikleri yaptıracağım...
çarşamba onları alırım...

sonra dinlencem daha
ehehehe planlara bak BAKALIM RABBİMİN BİZİM İÇİN PLANLARI BUNLARI YAPMAMA MÜSADE EDECEKMİ BİLMİYORUM TABİ...

aynen ya belime fln baya doğum sancısı gibi sancı girio korkuyorum 13 den önce gelsin istemiyorum...
şimdi kafamda herşeyi yerleştirdim pazartesi son temizliğimi yapıp mutfak peçetelerm, farbelerim fln takılcak,lohusa yatağım için dantelli kaneviçeli eteklerim serilecek,pikem çıkacak...
salı günü devlete gidip sezeryan için gerekli tüm tahlil ve tetkikleri yaptıracağım...

sonra dinlencem daha
ehehehe planlara bak BAKALIM RABBİMİN BİZİM İÇİN PLANLARI BUNLARI YAPMAMA MÜSADE EDECEKMİ BİLMİYORUM TABİ...

sonra dinlencem daha

günaydın kızlar doğuma yakın bebek hareketleri, sınırlanır diyorlar ya maşşallah benim oğlanda daha bir sınırlanma yok aksine kudurdu içerde ( simdı 2 gun sonra bu kereta tekme atmıyor dıye ağlarım ) ben kendimi bılıyorummmm biliyorsunuz sezeryan olacagım ama epidural mi genel anes. mi sorusuna kesin cevap veremıyorum lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız etkilemekten korkmayın sadece görüş alıyorummm

günaydın kızlar doğuma yakın bebek hareketleri, sınırlanır diyorlar ya maşşallah benim oğlanda daha bir sınırlanma yok aksine kudurdu içerde ( simdı 2 gun sonra bu kereta tekme atmıyor dıye ağlarım ) ben kendimi bılıyorummmm biliyorsunuz sezeryan olacagım ama epidural mi genel anes. mi sorusuna kesin cevap veremıyorum lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız etkilemekten korkmayın sadece görüş alıyorummm

olsun bunda da vardır bir hayır belki o haftada doğsa sorunla karşılacaktın doğum sonrası bebek hareketlerinde bi sıkıntı da yoksa birşey olmaz Allah'ın izniyle bak büyük güne 1 gün daha yaklaştınn :)

günaydın canım.ben olsam epudrali tercih ederdim.o ana tanık olmak için.

kocam diyor ki hatun hamileliğin boyunca beni yedin bitirdin normalmi sezeryan mı diye keseyi gördük başladın konusmayasimdı sezeryan olacaksınnn epidural mi genel mi gece saat 4 de askım su getirsene demişim sonrada epidural olcam ben yaaa hiç bayıltmasınlar demişim ve uyumusum hahahah koptum gülmektennn

Günaydın güzelim bende hep merak etmişimddir doğum sancısı başladığı anda bebeğin hareketlerini hissedebiliyor muyuz diye :44:

Zeynepcim biliyorsun benim ilk bebeğim sezeryan ile dünyaya geldi genel anestezi ile ve cidden çooook rahattım ama şimdi dr tutturdu epidural spinal diye halbuki ben genel den memnunum bilmiyorum yani aynı senin hesap eşimin başını yiyorum....

Günaydın hanımlar.... Bir güne daha başladık ağrısız , sancısız... Beklemedeyiz! Eşimi uyandırmak için sancı var kasıklarımda çok fena dedim hemen gözlerini açtı hasteneye gidelim mi diyeee.Yazık o benden sabırsız...

Ben senden beter.Bebeğimi ilk ben görmek için epidural isterdim ama o kesilme anını hissediyormuşsun ama acı hissetmiyormuşsun diyorlar ya ben o kesilmeyi hissedersem çok fena olurum o yüzden genel isterdim.Anlayacağın ben de bilmiyorum bu sorunun cevabını :44:

Hayırlı günler hanımlar nasılsınız bakalım..? geçmişten anca geldim.. :) :)
Zeynebim sen insanı gülmekten öldürürsün yahu.. gece gece o nerden geldi aklına acep :) :)

Kizlar dun idrar tahlili yaptirmistim, cok az bir enfeksiyonla mantar cikmis:18: daha once boyle bir durum yasamamistim, fitil ve de toz bir ilac verdi doktor. Daha once hic ole fitil falan kullanmamistim tedirgin oldum:18: daha once boyle bir durum yasamismiydinizzzz???

Kızlar benim de sezaryen tarihim belli oldu bu salı olucam inşallah darısı bekleyen herkesin basına
Aminn cnm, hayirlisiyla bebegine kavus insallah:)
Aynennnn cnm ya,okudukca ayy bana ne zamsn sira gelecek acaba die dusunmekten kndimi alamiyorum. Karnimi seviyorum, oglum orda rahat dur daha zamanin var diyorum ama kucagima almak icinde sabirsizlaniyorummmm:)
bende sezeryan olsam kesin genel anestezi diyordum,oyle uyanikken dayanamam die dusunuyordum(biraz panik bir insanimdir cunku) ama gecen gun hastanenin anestezistiyle konustum, o kadar guzel anlattiki, o ana tanik olmak cok mucizevi ve de epiduralli sezeryanda daha agrisiz olunabilecegini soyledi dogumdan sonra. Birde genel anestezide narkozun etkisi bebegede geciyormus, yapilan agri kesicilerde sutle beraber gecebilirmis. Ama epiduralde boyle riskler yokmus. Kisaca Ben olsam epidurali dusunurdum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…