2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kullanmıştım hamileyken canım çok iyi geldi fitil.. bir sorun olmadı çok şükür.. sende rahatça kullanabilirsin..
yalnız o toz ilaç benim epey midemi bulandırmıştı.. :120:

Fame cim o hareketler bebeğin keyfine bakar kimi canı acıyacak kadar net hisseder kimi sancısındanmı bilinmez bebeği unutup sadece sancılar a odaklanır...

Ben kullanmıştım hamileyken canım çok iyi geldi fitil.. bir sorun olmadı çok şükür.. sende rahatça kullanabilirsin..
yalnız o toz ilaç benim epey midemi bulandırmıştı.. :120:

Bilmiyorumki cnm beni nasil etkiler:S insallah yapmaz ole bir etki. Asil bni korkutan fitil hc kullanmadim cnku. Normal dogumda istrdigim icin, o bolgeyi temizlemek lazim dedi doktor mecbur kullancam

slm kızlar.. dün epey yoruldum bakamadım akşam topiğe.. nasılsınız?
dün camlarım silindi, perdelerim takıldı, evim temizlendi.. bi mutfak dolaplarım kaldı..
onları da pek önemsemiyorum, üstten üstten hallederim..
annem kızımın yatağını yapıyor bugün.. yani herşey tamama yakın...
eğer bu sebepten doğmuyorsan yaramaz kızım, artık gelebilirsin

bu gece kaç kez kalktım bilmiyorum.
her uyandığımda müthiş bi kasılma halinde bi rahatsızlık hissiyle gözümü açtım.
taş kesilmiş karnım.. nasıl bi ağrı.. kalktım yürüdüm, yattım. sonra yine aynı şey..
sabah şortumda biraz ıslaklık vardı, acaba dedim:44: tuvalete gittim bi şey yok.
kahvaltıda başka bi eşofman giydim. şimdi baktım yine ıslak..
akıntı dicem değil.. akıntım hafif kıvamlı ve beyaz oluyor çünkü..
belki de akıntıdır bilmiyorum :100:
şimdi peçete koydum çamaşıra, takip edicem..

kızlar karnımda sertleşmeler oluyor uzun zamandır.ben oğlum ayaklarını dayıyor falan zannediyordum ama değil galiba ve gün içinde çok sık olmaya başladı.bnm gibi böyle olan varmı acaba ?
canımcım, sertleşmeler önemli.. doğuma hazırlık dedi dortor.
böyle şişip taş gibi sertleşiyor di mi karnın? benimki de öyle oluyor.. hele bugünlerde daha sık..
sıklığı önemli.. daha önemli olan, dr'un söylediği aynı anda karnında bi ağrı oluyorsa..
ve bu ağrı vajinaya vuruyorsa ciddi.

gunaydın temmuz anneleri,
şafak azalıyorrrr, sıkıntılar artıyor...
pazartesı kontrolum var. o hafta içinde alsa ya bebeğimi. yeter bu kadar hamilleik.....
hadi bakalım, pazartesi ne diyecek dr ?

Kızlar ...................
Ptesi saat 10 da doguma gırıyorum.
O kadar heyecanlı, tedırgın , endişeliyim bu ıkı gunu nasıl geciricem bilmiyorum...
ne güzel heyecanlar bunlar.. gönlünü ferah tut..
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...

cena cena yoksa yoksa haziran annesimi olcan hiiiç yakıştıramadım sana bizi satıyomusun?
Eheheheheheheheheheheheeh
hadi kız inşallah aman dikkat et zaten su ise anlarsın normal bişey değil su gibi senin isteğin ve hissetmen dışında...

Bilmiyorumki cnm beni nasil etkiler:S insallah yapmaz ole bir etki. Asil bni korkutan fitil hc kullanmadim cnku. Normal dogumda istrdigim icin, o bolgeyi temizlemek lazim dedi doktor mecbur kullancam

İstersen eşinden yardım alabilirsin canım.. ben ilk başta ondan yardım almıştım tedirgin olmuştum çünkü.. ayrıca gece yatmadan önce kullanmalısın ve ilacı yerleştirdikten sonra hiç kalkmamalısın.

kızlar ben 19 mayısta 40+1 de epidural sezeryanla doğum yaptım sezeryandan acayip korkuyordum ve hiç istemiyordum ama bebeğin eşi kızımdan önce doğum kanalının önünde olduğu için doktorum hiç bekleme normal doğuramayacaksın dedikten 3 saat sonra apar topar doğuma aldı inanın herkesin bir değil tabiki yine Allah herkese normal doğum nasip etsin ama çok kolay oldu ve çok güzeldi . bir kere dirayetli olun doğum sonrası için öyle ah vah demedim yürüdüm ilaçlarımı içtim 1 haftaya evde temizlik yapıyordum hemde sütüm konusunda hiç problem yaşamadım. Siz bol bol dua edin rabbimden hayırlısı için Allah hepinizin yardımcısı olsun

bizdede 5,5 ayımızdan beri erken doğum riski var canım rahimimde açılma olmuştu hatta o zaman ve oğlum mini minnacık 650 grcıktı.Çok şükür bu haftalara geldik ya hamdolsun rabbime...

o iğneden bende oldum canım ilacınıda aylarca kullandım.Serum taktılar hastanede toplamda 5 gün yattım başta düşük tehlikesiydi sonra erken doğum tehlikesi ve ben hep yattım yatmasam neler yaşardım bilmiyorum...şimdide yasak kalkmam sadece wc ama çok şükür oğlum 3 kiloya yaklaştı 37.haftamıza girdik daha ne isterim sağlığınla hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah.Benim ve hepimizin kuzuları...

epidural daha iyi canım yaa ,karnını göstermiyorlar ki sana perde çekiyorlar araya. zaten 5-10 dk sürüyormuş operasyon.
bebeğin doğar doğmaz sana uzatıyorlar ,öpüyorsun onu. ne kadar güzel birşey.
bebek zaten çıkınca korkuyor, annesini arıyor. tamamen baygın olmak hiç güzel değil

sancı anında hissedilir mi bilmiyorum ama görümcem yeni doğum yaptı doğum anında bebeğin hareketlerini çok net hissetmiş.. çıkmak için tekmeleyip durdu demişti..

Fame cim o hareketler bebeğin keyfine bakar kimi canı acıyacak kadar net hisseder kimi sancısındanmı bilinmez bebeği unutup sadece sancılar a odaklanır...

Teşekkür ederim kızlar insan bilmeyince bir de doğum yaklaştıkça ne kadar ilginç konu varsa hepsi aklına geliyor

Ooh oooohhh ne güzel miss olmuştur ev elinize sağlık güle güle oturun iyice temizlik hastası oldum başkaları yapsa bile içim açılıyo

Teşekkür ederim kızlar insan bilmeyince bir de doğum yaklaştıkça ne kadar ilginç konu varsa hepsi aklına geliyor

canım seninle günlerimiz aynı neler yaşıyosun sancıların ne durumda benim sürekli kasıklarımda ve belimde sancılar oluyo ama hala bişey yok.artık çok sabırsızlanıyorum ve sitres yapmaya başladım

Sabah aksam dedi doktor 3 gun kullanacakmisim. Esimede soyleyemem ben ya utanirimm kendi kendime hallederim insallah

Tatlım stres yapma yavruna yazık benimde yavaştan yavaştan adet sancıları gibi ağrılarım oluyo bugün sabah yine aynı ağrılarla uyandım bugüne kadar ödemim hiç yoktu dün şükür o da başladı ayaklarım feci durumdaydı Birde benim karnım hala aşağıya inmedi seninki ne durumda???

aynı benimde adet sancısı gibi birde bebeğim hareket ederken aşağıyamı baskı yapıyor bilmiyorum öyle acı oluyorki.karnımda aşağı inmedi yani tam anlamıyla inmedi yukarda hafif bir boşluk oluştu ama bence yeteri kadar değil

Evet evet kafasıyla aşağıya bastırıyor bak bunu unutmuştum ilk defa kasıklarımda hareketlerini hissediyorum hazırlık tatlım vücut, bebek kendini hazırlıyor yakında hayatımızın en büyük hediyesini alcaz inşallah birde bugünlerde yorgunluk başladı zaten vardı dahada arttı sizinde böyle mi :44:

Kızlarrrr bebiş görmeye gittik hastaneye annesi ile emişiyolardı öle tatlıydıki tosuncuk...
Annesini bırakınca başladı esnemeye....
Minnak ağzı öle tatlıydıki....
Bide bize lokum ikram ettiler ,kürdana mavi boncuk geçirmişler, onuda lokuma batırmışlar...
Onlarıda tül geçirdikleri tepside ikram ettiler çok şık olmuştu...

evet yorgunluk var ama ben sıcakların enerjimi aldığını düşündüm hep belkide hamilelikten kaynaklıdır. yerim ben o hediyeleri sağlıkla gelsınler inşallah canım

merhabalar herkese. sabah doktora gittim 2 cm acıklıgım varmıs nstde sancım cıkmadı. ayın 6sında Allahın izniyle epidural+spinal kombine sezeryan olacagım. günümü aldım. heyecanlıyım. herkes icin hayırlısını verrim yüce Rabbim.

hayırlısıyla gelsin inşallah annesi...Rutin kontrolünde mi çıktı açıklık yoksa sancın filan olupta mı gittin canım?kaç kilo şu anda bebişin 37.hafta mı doğmuş olacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…