- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.721
Kizlar dun idrar tahlili yaptirmistim, cok az bir enfeksiyonla mantar cikmis:18: daha once boyle bir durum yasamamistim, fitil ve de toz bir ilac verdi doktor. Daha once hic ole fitil falan kullanmamistim tedirgin oldum:18: daha once boyle bir durum yasamismiydinizzzz???
Ben kullanmıştım hamileyken canım çok iyi geldi fitil.. bir sorun olmadı çok şükür.. sende rahatça kullanabilirsin..yalnız o toz ilaç benim epey midemi bulandırmıştı.. :120:
canımcım, sertleşmeler önemli.. doğuma hazırlık dedi dortor.kızlar karnımda sertleşmeler oluyor uzun zamandır.ben oğlum ayaklarını dayıyor falan zannediyordum ama değil galiba ve gün içinde çok sık olmaya başladı.bnm gibi böyle olan varmı acaba ?
hadi bakalım, pazartesi ne diyecek dr ?gunaydın temmuz anneleri,
şafak azalıyorrrr, sıkıntılar artıyor...
pazartesı kontrolum var. o hafta içinde alsa ya bebeğimi. yeter bu kadar hamilleik.....
ne güzel heyecanlar bunlar.. gönlünü ferah tut..Kızlar ...................
Ptesi saat 10 da doguma gırıyorum.
O kadar heyecanlı, tedırgın , endişeliyim bu ıkı gunu nasıl geciricem bilmiyorum...
slm kızlar.. Dün epey yoruldum bakamadım akşam topiğe.. Nasılsınız?
Dün camlarım silindi, perdelerim takıldı, evim temizlendi.. Bi mutfak dolaplarım kaldı..
Onları da pek önemsemiyorum, üstten üstten hallederim..
Annem kızımın yatağını yapıyor bugün.. Yani herşey tamama yakın...
Eğer bu sebepten doğmuyorsan yaramaz kızım, artık gelebilirsin
Bu gece kaç kez kalktım bilmiyorum.
Her uyandığımda müthiş bi kasılma halinde bi rahatsızlık hissiyle gözümü açtım.
Taş kesilmiş karnım.. Nasıl bi ağrı.. Kalktım yürüdüm, yattım. Sonra yine aynı şey..
Sabah şortumda biraz ıslaklık vardı, acaba dedim:44: Tuvalete gittim bi şey yok.
Kahvaltıda başka bi eşofman giydim. şimdi baktım yine ıslak..
Akıntı dicem değil.. Akıntım hafif kıvamlı ve beyaz oluyor çünkü..
Belki de akıntıdır bilmiyorum :100:
şimdi peçete koydum çamaşıra, takip edicem..
canımcım, sertleşmeler önemli.. Doğuma hazırlık dedi dortor.
Böyle şişip taş gibi sertleşiyor di mi karnın? Benimki de öyle oluyor.. Hele bugünlerde daha sık..
Sıklığı önemli.. Daha önemli olan, dr'un söylediği aynı anda karnında bi ağrı oluyorsa..
Ve bu ağrı vajinaya vuruyorsa ciddi.
hadi bakalım, pazartesi ne diyecek dr ?
ne güzel heyecanlar bunlar.. Gönlünü ferah tut..
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...
Bilmiyorumki cnm beni nasil etkiler:S insallah yapmaz ole bir etki. Asil bni korkutan fitil hc kullanmadim cnku. Normal dogumda istrdigim icin, o bolgeyi temizlemek lazim dedi doktor mecbur kullancam
günaydın kızlar doğuma yakın bebek hareketleri, sınırlanır diyorlar ya maşşallah benim oğlanda daha bir sınırlanma yok aksine kudurdu içerde ( simdı 2 gun sonra bu kereta tekme atmıyor dıye ağlarım ) ben kendimi bılıyorummmm biliyorsunuz sezeryan olacagım ama epidural mi genel anes. mi sorusuna kesin cevap veremıyorum lütfen siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız etkilemekten korkmayın sadece görüş alıyorummm
allaha emanet cnm çok fazla germe kendini bak doktor bana rahimde şekil bozukluğu var demişti herkesin ki armut şeklindeyken benimki kalp şeklindeymiş bu da bi risk faktörüydü netten araştırdım durdum erken doğumlar düşükler neler neler yazıyordu. o zmnlar bu haftaları görceğimi düşünmüyordum çok üzülüyordum erken doğum düşük olcak die ama hiç yatmadım sadece işimden ayrıldım yani diorumki allah izin vermedikten sonra hiç bişey olmuyor ne şekil bozukluğu ne başka bişey etkilemiyor. allah ne zmn izin verirse ozmn geliyor bebişler
Aslina bakarsan pek te yatamadim. Calisiyordum aksam eve gelince dinlenmeye vaktim oluyordu. Haftada 3 -4 kez doktora gittigimi hatirliyorum. Pro..... İle baslayan dusuk ignesi varya ismini hatirlayamadim onu vuruluyordum ve serum yiyordum cok sancilaninca. Ama cok sukur ben bebegin gelmeyecegine o kadar inandirdim ki kendimi. Hemsire bile sasirdi. Kizimla pazarlik yaptim. O da sozunu tuttu sagolsun:)) surekli telkin ettim kendimi haziranin 20 sinden once gelmeyecek bu cocuk diye. Fazla inandim galiba:)) sende tehlikeli donemi atlatmissin canim. Artik bi sorun cikmaz insallah. Ama kendini de dogurmayacagina inandir. Dinlen. Kendini yorma. Sonrasini bebegine birak.....
kocam diyor ki hatun hamileliğin boyunca beni yedin bitirdin normalmi sezeryan mı diye keseyi gördük başladın konusmayasimdı sezeryan olacaksınnn epidural mi genel mi gece saat 4 de askım su getirsene demişim sonrada epidural olcam ben yaaa hiç bayıltmasınlar demişim ve uyumusum hahahah koptum gülmektennn
sancı anında hissedilir mi bilmiyorum ama görümcem yeni doğum yaptı doğum anında bebeğin hareketlerini çok net hissetmiş.. çıkmak için tekmeleyip durdu demişti..
Fame cim o hareketler bebeğin keyfine bakar kimi canı acıyacak kadar net hisseder kimi sancısındanmı bilinmez bebeği unutup sadece sancılar a odaklanır...
slm kızlar.. dün epey yoruldum bakamadım akşam topiğe.. nasılsınız?
dün camlarım silindi, perdelerim takıldı, evim temizlendi.. bi mutfak dolaplarım kaldı..
onları da pek önemsemiyorum, üstten üstten hallederim..
annem kızımın yatağını yapıyor bugün.. yani herşey tamama yakın...
eğer bu sebepten doğmuyorsan yaramaz kızım, artık gelebilirsin
bu gece kaç kez kalktım bilmiyorum.
her uyandığımda müthiş bi kasılma halinde bi rahatsızlık hissiyle gözümü açtım.
taş kesilmiş karnım.. nasıl bi ağrı.. kalktım yürüdüm, yattım. sonra yine aynı şey..
sabah şortumda biraz ıslaklık vardı, acaba dedim:44: tuvalete gittim bi şey yok.
kahvaltıda başka bi eşofman giydim. şimdi baktım yine ıslak..
akıntı dicem değil.. akıntım hafif kıvamlı ve beyaz oluyor çünkü..
belki de akıntıdır bilmiyorum :100:
şimdi peçete koydum çamaşıra, takip edicem..
Teşekkür ederim kızlarinsan bilmeyince bir de doğum yaklaştıkça ne kadar ilginç konu varsa hepsi aklına geliyor
İstersen eşinden yardım alabilirsin canım.. ben ilk başta ondan yardım almıştım tedirgin olmuştum çünkü.. ayrıca gece yatmadan önce kullanmalısın ve ilacı yerleştirdikten sonra hiç kalkmamalısın.
canım seninle günlerimiz aynı neler yaşıyosun sancıların ne durumda benim sürekli kasıklarımda ve belimde sancılar oluyo ama hala bişey yok.artık çok sabırsızlanıyorum ve sitres yapmaya başladım
Tatlım stres yapma yavruna yazıkbenimde yavaştan yavaştan adet sancıları gibi ağrılarım oluyo bugün sabah yine aynı ağrılarla uyandım bugüne kadar ödemim hiç yoktu dün şükür o da başladı ayaklarım feci durumdaydı Birde benim karnım hala aşağıya inmedi seninki ne durumda???
aynı benimde adet sancısı gibi birde bebeğim hareket ederken aşağıyamı baskı yapıyor bilmiyorum öyle acı oluyorki.karnımda aşağı inmedi yani tam anlamıyla inmedi yukarda hafif bir boşluk oluştu ama bence yeteri kadar değil
Evet evet kafasıyla aşağıya bastırıyor bak bunu unutmuştum ilk defa kasıklarımda hareketlerini hissediyorum hazırlık tatlım vücut, bebek kendini hazırlıyor yakında hayatımızın en büyük hediyesini alcaz inşallah birde bugünlerde yorgunluk başladı zaten vardı dahada arttı sizinde böyle mi :44:
merhabalar herkese. sabah doktora gittim 2 cm acıklıgım varmıs nstde sancım cıkmadı. ayın 6sında Allahın izniyle epidural+spinal kombine sezeryan olacagım. günümü aldım. heyecanlıyım. herkes icin hayırlısını verrim yüce Rabbim.