- 18 Kasım 2011
- 1.213
- 17
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.561
ay kızzz ne güzel olurdukızlar bize gelsenize şöyleee bir kahve keyfi yapasım var ama bi başıma canım istemiyor.
Ay kızlar ne zamandır giremiyorum
sancılarım iyice arttığı için ablam il dışından geldi doğumuma.
bugün yarın bekliyorum doğurmayıda çok istiyorum biran önce kızıma kavuşmak için ama bugün son kez oğluma kıyafet alayım gideyim öyle doğurayım diyorum.
oğlumun giyecek kıyafeti kalmadıben de bu bebeye kıyafet dayandıramıyom her ay alıyom 3-5 parça ama 3 ay önce aldığımı 3 ay sonra giydiremiyom danama hemen küçük geliyo
bu arada millet patır patır doğurmaya başlamış ne güzel
darısı biz bekleyenlerin başına
Kızlar ya bende basur var ve dün ilk defa şişti. Hayatımda böyle bir acı görmedim. Sabahı zor ettim. Yatamıyorum kalkamıyorum. Doktor anestol ve yumuşatıcı şurup verdi , bir de sıcak suya otur dedi ama bana mısın demiyor. Var mı benzer sıkıntı yaşamış olan ve acısı için bir çözümü olan? Bu haldeyken sancım tutacak, doğum başlayacak diye ödüm patlıyor
Kızlar bize gelsenize şöyleee bir kahve keyfi yapasım var ama bi başıma canım istemiyor.
ben gelirdim valla kısssherkes işinde gücünde bi işe yaramaz,popo göbek büyüten ben...
gelirdim iki dedikodu yapardık ağrılarımızı sancılarımızı anlatıp duruduk
sertleşme bendede var canım gaz sancım çok oluyor çünkü,her yediğim gaz yapıyor...
bulantı oluyor yemek yerken çok zorlanıyorum
karın ağrısı nasıl bi ağrı son zamanlar oluyormuş ama şiddetliyse doktoruna danış bence[/QUOT
miden bozulur üşütmüşüm gibi soğuk soğuk bi ağrı anlayamadım ne olduğunu şimdide geçti ama karnım çok sertleşiyor oda kızım artık karnıma sığmıyor sanırım ondan :120: bak şimdi yine başladı karnım dk sı dk sını ttmuyor
sertleşme bendede var canım gaz sancım çok oluyor çünkü,her yediğim gaz yapıyor...
bulantı oluyor yemek yerken çok zorlanıyorum
karın ağrısı nasıl bi ağrı son zamanlar oluyormuş ama şiddetliyse doktoruna danış bence[/QUOT
miden bozulur üşütmüşüm gibi soğuk soğuk bi ağrı anlayamadım ne olduğunu şimdide geçti ama karnım çok sertleşiyor oda kızım artık karnıma sığmıyor sanırım ondan :120: bak şimdi yine başladı karnım dk sı dk sını ttmuyor
Offf of gunler getıkçe sıkıntılar artıyor. Ağrılar şiddetlenıyor.
Allah ım bu mubarek cuma gununde hepımıze yardım et. Bebeişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et.
Kızlar ya bende basur var ve dün ilk defa şişti. Hayatımda böyle bir acı görmedim. Sabahı zor ettim. Yatamıyorum kalkamıyorum. Doktor anestol ve yumuşatıcı şurup verdi , bir de sıcak suya otur dedi ama bana mısın demiyor. Var mı benzer sıkıntı yaşamış olan ve acısı için bir çözümü olan? Bu haldeyken sancım tutacak, doğum başlayacak diye ödüm patlıyor
Kızlar günaydın....bacak aramdaki kemikler feci agriyor kopacak gibi gece dönemiyorum yürürken canımı yakıyor, daha öncede oluyordu ama bu kadar etkilemiyordu doktora sormuştum çatı genişliyor dedi ama ne çatıymış baldırlarım ayrılcak gibi tam oramla baldirimin arasındaki kemik gece yatıyorum ayni sabah kalkıyorum aynı varmı bu ağrıyı benim gibi.çeken
geçmiş olsun canım, aynısını ben de 1,5 ay kadar önce yaşadım. ağrıyı hisseder hissetmez doktorumu arayıp ilaç önerisi aldığım halde benimkinin çok sancılı hali 5 gün kadar sürdü, sonrasında hafifledi. ben krem ve fitil kullandım, ayrıca sık sık doktorun dediği gibi küveti dayanabileceğim kadar sıcak suyla doldurup oturdum. sonra ağrı geçti ama son günlerde tekrar şikayetlerim başlar gibi olduben de bir daha aynısını yaşamaktan, dahası normal doğuma engel olmasından korkuyorum. geçmiş olsun..
CNM BENDE Bİ KAÇ GÜN ÖNCE TEMBEL TEMBEL YATIODUM AMA Bİ KERE BAŞLAYINCA DURAMIYOSUN
YA BEN İLK DOĞUMUMDA ÖYLE ANNEMLERE GÜVENDİM AMA ÇOK ZOR OLUYODU...
YEMEK YAPIOLAR ZATEN AMA BENİM İÇİME BİRİLERİNİN BENİM İŞLERİMİ YAPMAK İÇİN HER YERİ ALT ÜST ETMELERİNDEN PEK HOŞLANMIYORUM...
BİDE ÖNÜMÜZ RAMAZAN DAVET VERMESEM BİLE BEBEKLE BABAMIZA SAHURLUK HAZIRLAMAK DA ZOR OLUR, HİÇ DEĞİLSE SAHURDA İFTARDA HEMENCECİK SIKIŞTIĞIMDA ORTAYA ÇIKARCAK BİŞİLER OLSUN ELİMİN ALTINDA İSTİYRUM...
KÖFTE YAPTIM MESELA PIT ÇIKARTCAM KIZARTCAM OH MİSS:d
of aynı dert bendede var hamilelikte olustu basur memeleri. umarım dogurunca geçer yoksa nasıl geçicek die düşünüyorum agrı sızı yapmıyor ama görüntüsü bile yetıyor((
Ayni dert bendede vardi cok sukur azaldi. kantaron diye bir yag var pamuga dokup o bolgenin uzerine birak, bayaa bir iyi geldi bana. bazan cok kabiz olursam kanama oluyordu ama dr bir surup verdi kabizlik sorunumda kalmadi. Allah acil sifa versin cok zordur bilirim..
aynen canım,tırnağın varsa başını kaşıyosun,yoksa kımseden fayda yok..aynen cnm kimseden sen bişey isteyince onlar onşey bekliolar senden...
Yapabilirse insan kendi kendine yetmeye çalışacak...
Rabbim sağlık sıhhat versinde yorgunluk hiç bişey geçip gider....
Kızlar bize gelsenize şöyleee bir kahve keyfi yapasım var ama bi başıma canım istemiyor.