2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

HOŞ GELDİN CNM BİZDE İŞTE BÖLEE BEKLİYORUZ:d

kantaron yagini tavsiye ederim kanama olsa bile 3 - 4 gunde geciyor.. gunde iki defa kullanmak genel yeterli oluyor ama ilerlediyse daha da sik kullanilabilir bir zarari yok cunku

Merhaba kızlar nasılsınız. bakıyorum da konserveler turşular konuşulmuş. Hele kiraz turşusunu duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı aayyyyy Bende hiçbişi yapmadım. Menemen ve fasulye için ağustosu bekliyorum. Diğerlerini de doğumdan sonra kardeşimle yapar yapar atarız.Şu anda ağırlıktan kardeşlerim ev işi bile yaptırmıyor ben arada canım sıkılıyor yapıyorum o zaman da fırçayı yiyorum.

ben gelirdim valla kısss herkes işinde gücünde bi işe yaramaz,popo göbek büyüten ben...
gelirdim iki dedikodu yapardık ağrılarımızı sancılarımızı anlatıp duruduk

ehehe ben de dedikodu çoook , kahveyle de ohhh... Harbiden yaa ne zamandır kahve keyfi yapamıyorum çoookkk özlemişim yaaa.Hadi uçak biletleriniz benden gelin

Offf of gunler getıkçe sıkıntılar artıyor. Ağrılar şiddetlenıyor.
Allah ım bu mubarek cuma gununde hepımıze yardım et. Bebeişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et.

Offf of gunler getıkçe sıkıntılar artıyor. Ağrılar şiddetlenıyor.
Allah ım bu mubarek cuma gununde hepımıze yardım et. Bebeişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et.

Amiiiinnnnn... Ben de bu sıkıntılarla duaları araştırıyordum çoğunuz biliyosunuzdur diye düşünüyorum ama ben bulmuşken paylaşmak istedim..

"Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"
"İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin."

Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin inş..

Ayni dert bendede vardi cok sukur azaldi. kantaron diye bir yag var pamuga dokup o bolgenin uzerine birak, bayaa bir iyi geldi bana. bazan cok kabiz olursam kanama oluyordu ama dr bir surup verdi kabizlik sorunumda kalmadi. Allah acil sifa versin cok zordur bilirim..

Ah canim vallahi o agri yuzunden hayatim karardi bence dogum sancisi bundan beter degildir
sabaha kadar bu agri yuzunden uyuyamiyorum. bacaklarimin arasina yastik koyuyorum banamisin demiyor. sagimdan soluma donemiyorum gece. her gece dua ediyorum, Allahim bir an once hayirlisi ile dogurayim diye.

Bana krem olarak anestol Verdi ama ssnirim iyilestirici etkisi yok. Sana hangi ilaci vermisti? Umarim seninki tekrarlamaz

Bende aynen oyle dusundum onumuz ramazan kucuk bebekle zor olacak. gecen hafta 4 tepsi borek, 2´tepsi kurabiye, kocaman bir tencere sarma, hatta sulu yemek bile yaptim dondurucu posetlerine koydum. kofte vs nerdeyse benim dondurucu yariya hazir yemekle doldu. ama iyi oldu insaallah kolaylik olur bizlere. ben en cok hastanedeyken kizim ne yer ne icer diye ona sevdigi yemekler yapip koydum. dedigin gibi insan bir baslayinca duramiyor.

kızlar bizde oğluşumla dr kontrolunden geldik 50 cm boy 3166 gr olmuş nst falan girdiik normal dedi haftaya tekrar gel dedi. çatı muayenesi falanda yapmadılar bana haftaya bakacaklar heralde.
bakıyorumda herkez yemeklik hazırlıklar yapıor maşallah sizlere ben sadece 1 tencerelik sarma yaptım attım buzluğa başkada bişe yapmadımdı bende gaza gelecem biraz daha geçmişi okuyayım bakalım başka neler yapılmış

anam karnınız burnunuzda nası yapıyonuz buzluk işlerni ki??:44::44::44:
ben bu aksama ne yemek yapsam hazır mı söylesem, hiç haim yok die düşünüyorm vallahi..

bu son ayda bi de buzlukluk iş yapamam vallahi..

bu arada benm annem de acayp sever bizm evdeki mutfaktaki herbişiyn yerni değişmeyi, bişiyi arayp bulamaynca sinir oluyom..

ya dısardan acayp bi bulgur pilavı kokusu geldi, sebzeli sanırm, yeşil biber kokusu geliyo.. çok canım istedi yaa evde biber de yok

Son düzenleme:

Hemen. Etki edip kucultuyor mu memeyi? Bir de nerden bulucam bu yagi aktardan mi? Artik Bende ne kadar zor oldugunu biliyorum :)

aynen cnm kimseden sen bişey isteyince onlar onşey bekliolar senden...
Yapabilirse insan kendi kendine yetmeye çalışacak...
Rabbim sağlık sıhhat versinde yorgunluk hiç bişey geçip gider....
aynen canım,tırnağın varsa başını kaşıyosun,yoksa kımseden fayda yok..

Kızlar bize gelsenize şöyleee bir kahve keyfi yapasım var ama bi başıma canım istemiyor.

valla super olurdu.zaten hamılelıgım boyunca kahve sıgara keyfını ozledım.her gun mutlaka bı tane turk kahvem vardı.en kısa zamanda tekrar baslamam nıyetıyle:)) ama sizle bırlıkte ıcerdım olsaydı sımdı.sohbet eşliğinde bır turk kahvesı

Merhaba kızlar
bugün doktorumla konuştum haftaya bugüne gün verdi bakalım hayırlısı. sanırım o gün doğum gerçekleşecek , şayet ben o günden önce doğurmaya kalkmazsam tabikiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…