-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.461
merhaba arkadaşlar dün sabah saat 9 .30da spinal anestesi ile
oğlum dünyaya geldi 3.600 bugünde eve çıktık.herkese kolaylıkla doğurmayı diliyorum..
merhaba kızlar...temmuz 4 de çarşamba ğünü 9,30 da spinal aneztezi ile sezeryan olacak.berat kandilinin olduğu ğün berat hüseyinimi kucağıma alacam...son 5 ğün...
canım ben o aksam sancılanınca dogumhaneye gırınce annem dogumhaneden cıkmadan istanbula uctu geldi.. tabı herkes bebek beklıyorrr ama bebiş göbişte annem yanımda sa ol Allah razı olsun bebegın nasıl gelısımı nasıll ??
gelecek paşa ama dr umuz ıstemıyor.
yarıni iple çekiyorummm vallahii.. zaten geceleri ben hıc uyumuyorumm gündüzlerı de uyumuyorum 2-3 saat uykuyla günü gecırıyoruz sızce bu normal miiii
merhaba arkadaşlar dün sabah saat 9 .30da spinal anestesi ile
oğlum dünyaya geldi 3.600 bugünde eve çıktık.herkese kolaylıkla doğurmayı diliyorum..
dün gece yaşadığım konkunç sancılar sonrası ben uyuyakaldım sabah kalktığımda sancı ağrı hafiflemişti.yinede doktora gittim nst de doğum sancısı azmış doğum henüz başlamamış ayın 5 inde yine kontrole çağırdı doktor acılmada henüz başlamamış.doktorun demesine bazı gebelerin ağrısı daha çok olurmuş.bende fazlaca ağrı cekenlerdenmişim dedi.kandırıkçı benim kızım işte kandırdı beni yine.:2:
3 gününüz kalmış zaten senin kız hala oyun peşinde mi ? Yerim ben onuuuu...
neden spinal ?? epidural degılll ..ayrıca cok güzel bir isim söylemeden geçmeyeyımm
kızlar çok şaşkınım.. bebeğim tersti, bugun kontrolum vardı.doktor bugün hala dönmemiş olursa sezeryan tarihi verecekti. baş aşağı dönmüş dün. çok duygulandımartık biz de doğum yoluna giriyoruz Allah yardımcımız olsun
gözün aydın canım.. demekki bebişin annesini üzmek istememiş ve dönmüş.. bizim kızda başını kanala sokmaya çalışıyormuş.. doktor teyzesi öyle dedi..
benimki de uğraşıyordu 36.haftada canım, seninki de muhtemelen haftaya döner
kızlar muYENEDEN YENİ GELDİM... 3 CM AÇILMA VAR DEDİ DOKTOR... HERAN DOĞABİLİR DEDİ.. ÇOK HEYECANLIYIM... HERŞEY YOLUNDA NORMAL DOĞUMA MÜSAİTİM.. KİLOMUZ 3300 OLMUŞ..DUA EDİN ARKADAŞLAR...
aslında bebeğin bir yere toplanması her zaman yaşadığım bir şey olduğundan önemsemedim tuhaf gelmedi.aynı anda ekrana bi baktım 100.ama hiç acı yoktu.kasılma denen şey buymuş.yani bebişin toplanması.bunlar düzenli olursa mutlaka gel dedi.siz de dikkat edin toplanmalara.çünkü o esnada bebişin kalp atışları 140-145 lere düşüyor.
Nst de sanci sayisi bebegin toplandigi anlari mi sayarak hesaplaniyor?
Benim bebegim de ozellikle bir kac gundur cok hareketli cok merak ediyorum acaba bunlar kasilma mi ki?