2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende bugün 36+1 dim kontrolüm vardı çatı muayenesi oldum normal doğuma müsaitsin dedi herhengi bir darlık yok dedi yalnız oğlum şuan için ters kafası yukarıda bide biraz tombik dedi 3200 geldi boyu da 46 sizce nasıl bi de acaba döner mi ya doktor dönebilir daha 4 haftan var dedi ama

sevindim canım annenin yannda olmasına..benim oğlum ii teyzesi şükür dönmüş doğumu bekliyoruz hayırlısıylabugün evimin temizliğide bitti her yer pırıl pırıl olduherşey hazır artık bebek şekerimiz hariç..bu arada siz siz olun sakın benim gibi evinizi beyaz renk dekore etmeyin sürekli temizle arkası gelmiyo tabi şöyle bir bakıncada değer diyosun ama yinede zahmetli

dün gece yaşadığım konkunç sancılar sonrası ben uyuyakaldım sabah kalktığımda sancı ağrı hafiflemişti.yinede doktora gittim nst de doğum sancısı azmış doğum henüz başlamamış ayın 5 inde yine kontrole çağırdı doktor acılmada henüz başlamamış.doktorun demesine bazı gebelerin ağrısı daha çok olurmuş.bende fazlaca ağrı cekenlerdenmişim dedi.kandırıkçı benim kızım işte kandırdı beni yine.:2:

3 gününüz kalmış zaten senin kız hala oyun peşinde mi ? Yerim ben onuuuu...

neden spinal ?? epidural degılll ..ayrıca cok güzel bir isim söylemeden geçmeyeyımm

sağoll zeynep canım.bu arada ben fazilet.tanımadn sanırım.neyse.epidurali genelde normal doğum da kullanılan bir yöntem.spinal ise sezeryande çok tercih edilen bir yöntem.sezeryanin süresi belli olduğu için sürekli bir katetelin belde durmsının mantığı yok..normal doğum olsaa sürenin ne kadar olacağı belli olmadığı için pidural yapılıyo.yani istediği süre içinde istediği miktarda ilaç verebiliyo.spinalde 1 kere veriyo..

kızlar çok şaşkınım.. bebeğim tersti, bugun kontrolum vardı.doktor bugün hala dönmemiş olursa sezeryan tarihi verecekti. baş aşağı dönmüş dün. çok duygulandım artık biz de doğum yoluna giriyoruz Allah yardımcımız olsun

gözün aydın canım.. demekki bebişin annesini üzmek istememiş ve dönmüş.
. bizim kızda başını kanala sokmaya çalışıyormuş.. doktor teyzesi öyle dedi..

kızlar muYENEDEN YENİ GELDİM... 3 CM AÇILMA VAR DEDİ DOKTOR... HERAN DOĞABİLİR DEDİ.. ÇOK HEYECANLIYIM... HERŞEY YOLUNDA NORMAL DOĞUMA MÜSAİTİM.. KİLOMUZ 3300 OLMUŞ..DUA EDİN ARKADAŞLAR...

doğumlar hızlanıyor. inşalalh herşey yolunda gider, sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın. bende çok heyecanlıyım ve kokuyorum.

Nst de sanci sayisi bebegin toplandigi anlari mi sayarak hesaplaniyor?
Benim bebegim de ozellikle bir kac gundur cok hareketli cok merak ediyorum acaba bunlar kasilma mi ki?

Nst de sanci sayisi bebegin toplandigi anlari mi sayarak hesaplaniyor?
Benim bebegim de ozellikle bir kac gundur cok hareketli cok merak ediyorum acaba bunlar kasilma mi ki?

bende de bu durum mevcut kasılma bu mu oluyo şimdi bende pazartesi gidcem dr a oğlum hrzamankinden daha fazla hareket ediyo toplanıyo falan kasılma olabileceğini düşünmemiştim.

26.06 sali gunu bebegimiz spinal anesteziyle dunyaya geldi.dun de evimize geldik.sutum de gelse supper olcak.ole guzel bir duygu ki Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.ayrintilar daha sonnra hepinizi opuyrum kizlar.

günaydın millett bugun 3. gun 3 gunde 8saat uyku uyudum zorla kocam uyuyayım dıye ninni bile söyluyor güya masal anlatır gibi tanısma hıkayemızı anlatıyor bende dıyorum tam uykum kaçtı bugun doktora gıdıyoruz kontrolumuz var bakalım hayırlısı nidilattı bırakıyoruz bugünnn arada sırada sancımız vuruyor ama idare edecegız bebegım kac kılo kac cm olmuş bakalımmm .. ee baska bebiş görmeye gidecek var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…