-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.501
Kızlar ya bende basur var ve dün ilk defa şişti. Hayatımda böyle bir acı görmedim. Sabahı zor ettim. Yatamıyorum kalkamıyorum. Doktor anestol ve yumuşatıcı şurup verdi , bir de sıcak suya otur dedi ama bana mısın demiyor. Var mı benzer sıkıntı yaşamış olan ve acısı için bir çözümü olan? Bu haldeyken sancım tutacak, doğum başlayacak diye ödüm patlıyor
26.06 sali gunu bebegimiz spinal anesteziyle dunyaya geldi.dun de evimize geldik.sutum de gelse supper olcak.ole guzel bir duygu ki Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.ayrintilar daha sonnra hepinizi opuyrum kizlar.
EVT ARKADAŞLAR KURABİYELERİMİ VE ÇOCUK İŞÇİ ÇALIŞTIRDIĞIMA DAİR KANITLARI ŞU LİNKTE BULABİLİRSİNİZ:d
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ubeli-anneleri-bekliyoruz-6.html#post25296723
günaydın kızlar,bir kaç gündür giremıyorum,geçmişi de okuyamadım,doğuran falan var mı? benı soracak olursanız doğurmadım hala
Günaydın kızlar.. Yarın bu saatlerde bebişimi kucağıma almış olacağım Allah izin verirse. Bebeğimin adı Doruk olacak HEYECAN DORUKTAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kızlar günaydın....bacak aramdaki kemikler feci agriyor kopacak gibi gece dönemiyorum yürürken canımı yakıyor, daha öncede oluyordu ama bu kadar etkilemiyordu doktora sormuştum çatı genişliyor dedi ama ne çatıymış baldırlarım ayrılcak gibi tam oramla baldirimin arasındaki kemik gece yatıyorum ayni sabah kalkıyorum aynı varmı bu ağrıyı benim gibi.çeken
doğuran olmazmı kaç kişi doğurdu.. İlosdemir, aburcubur, dilanaz. bunlar sadece aklıma gelenler.. sen nasılsın canım? hala sancın yokmu..?
valla gözle görülür bi durgunluk var ama aynı derecede doğuran yokAnaaamm topikte ne kadar az kişi var genel de bu saatlarde dolup taşardı buralar herkesler doğuma mı gitti yoksaaaa
ben deegünaydın kızlar,bir kaç gündür giremıyorum,geçmişi de okuyamadım,doğuran falan var mı? benı soracak olursanız doğurmadım hala
benimki de ya.. ne çatı, genişle genişle genişleyemedi...:100:Kızlar günaydın....bacak aramdaki kemikler feci agriyor kopacak gibi gece dönemiyorum yürürken canımı yakıyor, daha öncede oluyordu ama bu kadar etkilemiyordu doktora sormuştum çatı genişliyor dedi ama ne çatıymış baldırlarım ayrılcak gibi tam oramla baldirimin arasındaki kemik gece yatıyorum ayni sabah kalkıyorum aynı varmı bu ağrıyı benim gibi.çeken
hahaha çocuk işçi lafına çok güldüm maşallah oğlun çok tatlı, şekerler de çok güzel olmuş
biz de görümcemlerle bebek şekeri için çanta şeklinde olanlardan almayı düşündük içine lavanta koyacağız inşallah
BEN GİTMEDİM.Anaaamm topikte ne kadar az kişi var genel de bu saatlarde dolup taşardı buralar herkesler doğuma mı gitti yoksaaaa
KEDİNLİKLE KATILIYORUM BOL BOL KOMPOSTO ,BOL BOL SU,SIVI HEM SÜTÜ HEM KALİTESİNİ CİDDİ ORANDA ARTTIRIYO ABURCUBURCU,DİLANAZ,İLOSDEMİR VE DOĞUM YAPAN DİĞER ARKADAŞLAR...:)DARISI SAĞLIKLA BİZE İNŞ.hayırlı olsun canım,bol bol komposto iç.
Günaydın hanımlar ve miss bebişleri.Nasılsınız ? Biz oğlumla dün akşam 3 tabak yemek yedik ancak doyduk.Sabah kahvaltıda ekmeğin 2/3 'sini yedik.İştahımız pek yerinde.Zor doyuyorum ya...
Allah analı babalı büyütsün inş. canım.Darısı bizim başımıza en yakın zamanda inş...
Canım harika olmuş yaa maşallah , oğlunda çok tatlı maşallah nazar değmesin....
canım benim 2 gün içinde hala doğum olmazsa suni sancı mı verecekler yoksa bekleyecekler mi 1 hafta daha ?
Hadi bakalım canım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
nst'de hiç mi sancı yok:44:oo maşşallah gerçi aburcuburcuyu gördum.darısı başıma.valla bende napıyım annem kızkardeşim bende.diğer kardeşim de geldi.2 gündür misafirim var gibi bişeydi.dün de eşimle çıktık biraz gezdik.oldukça kendımı yormaya çalısıyorum doğum sancım gelsın dıye.hala tık yok.çarşamba kontrolum vardı.3400 olmuş kızım 51.5 da boyu var.nst de hiç sancım yok.pazartesi günü çağırdı yine.sen istersen 3-4 gun daha beklerız cok cok dedi.bilmiyorum kafam karısık.beklesem bı turlu beklemesem bı turlu.
oo maşşallah gerçi aburcuburcuyu gördum.darısı başıma.valla bende napıyım annem kızkardeşim bende.diğer kardeşim de geldi.2 gündür misafirim var gibi bişeydi.dün de eşimle çıktık biraz gezdik.oldukça kendımı yormaya çalısıyorum doğum sancım gelsın dıye.hala tık yok.çarşamba kontrolum vardı.3400 olmuş kızım 51.5 da boyu var.nst de hiç sancım yok.pazartesi günü çağırdı yine.sen istersen 3-4 gun daha beklerız cok cok dedi.bilmiyorum kafam karısık.beklesem bı turlu beklemesem bı turlu.
Sen nasılsın canım neler yaptın
oo maşşallah gerçi aburcuburcuyu gördum.darısı başıma.valla bende napıyım annem kızkardeşim bende.diğer kardeşim de geldi.2 gündür misafirim var gibi bişeydi.dün de eşimle çıktık biraz gezdik.oldukça kendımı yormaya çalısıyorum doğum sancım gelsın dıye.hala tık yok.çarşamba kontrolum vardı.3400 olmuş kızım 51.5 da boyu var.nst de hiç sancım yok.pazartesi günü çağırdı yine.sen istersen 3-4 gun daha beklerız cok cok dedi.bilmiyorum kafam karısık.beklesem bı turlu beklemesem bı turlu.
Sen nasılsın canım neler yaptın
geçmiş olsun canım, aynısını ben de 1,5 ay kadar önce yaşadım. ağrıyı hisseder hissetmez doktorumu arayıp ilaç önerisi aldığım halde benimkinin çok sancılı hali 5 gün kadar sürdü, sonrasında hafifledi. ben krem ve fitil kullandım, ayrıca sık sık doktorun dediği gibi küveti dayanabileceğim kadar sıcak suyla doldurup oturdum. sonra ağrı geçti ama son günlerde tekrar şikayetlerim başlar gibi olduben de bir daha aynısını yaşamaktan, dahası normal doğuma engel olmasından korkuyorum. geçmiş olsun..
kızlar sürekli takip ediorum sizleri ama herzaman yazamıorum.biraz dert yanayım size.çooook kilo aldım memlekete geldim doğuma.beni gören herkes şok oluo sen ne olmuşun öle diebende çok üzülüyorum doğum olsada kilo versem başka bişe düşünemiorum.dışarı çıkmak istemiorum.kendimi çok çirkin hissediorum...bide herkesin doğumla ilgili bi hikayesi oluo.herkes akıl verio.bundanda NEFRET ediorum.bide dün gece adet olunca bel ağrısı yaşarız ya aynen öle saatlerce belim ağrıdı.ağrı biraz hafifledi tekrar başladı sizede oluomu
Günaydın hanımlar ve miss bebişleri.Nasılsınız ? Biz oğlumla dün akşam 3 tabak yemek yedik ancak doyduk.Sabah kahvaltıda ekmeğin 2/3 'sini yedik.İştahımız pek yerinde.Zor doyuyorum ya...
Allah analı babalı büyütsün inş. canım.Darısı bizim başımıza en yakın zamanda inş...
Canım harika olmuş yaa maşallah , oğlunda çok tatlı maşallah nazar değmesin....
canım benim 2 gün içinde hala doğum olmazsa suni sancı mı verecekler yoksa bekleyecekler mi 1 hafta daha ?
Hadi bakalım canım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Kızlar ya bende basur var ve dün ilk defa şişti. Hayatımda böyle bir acı görmedim. Sabahı zor ettim. Yatamıyorum kalkamıyorum. Doktor anestol ve yumuşatıcı şurup verdi , bir de sıcak suya otur dedi ama bana mısın demiyor. Var mı benzer sıkıntı yaşamış olan ve acısı için bir çözümü olan? Bu haldeyken sancım tutacak, doğum başlayacak diye ödüm patlıyor
sen nasılsın canım neler yaptın
benimki de ya.. ne çatı, genişle genişle genişleyemedi...:100:
yatakta dönerken nasıl acıyor, bi de oturduğum yerden kalkarken..