2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım, aynısını ben de 1,5 ay kadar önce yaşadım. ağrıyı hisseder hissetmez doktorumu arayıp ilaç önerisi aldığım halde benimkinin çok sancılı hali 5 gün kadar sürdü, sonrasında hafifledi. ben krem ve fitil kullandım, ayrıca sık sık doktorun dediği gibi küveti dayanabileceğim kadar sıcak suyla doldurup oturdum. sonra ağrı geçti ama son günlerde tekrar şikayetlerim başlar gibi oldu ben de bir daha aynısını yaşamaktan, dahası normal doğuma engel olmasından korkuyorum. geçmiş olsun..

Günaydın hanımlar ve miss bebişleri.Nasılsınız ? Biz oğlumla dün akşam 3 tabak yemek yedik ancak doyduk.Sabah kahvaltıda ekmeğin 2/3 'sini yedik.İştahımız pek yerinde.Zor doyuyorum ya...

26.06 sali gunu bebegimiz spinal anesteziyle dunyaya geldi.dun de evimize geldik.sutum de gelse supper olcak.ole guzel bir duygu ki Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.ayrintilar daha sonnra hepinizi opuyrum kizlar.

Allah analı babalı büyütsün inş. canım.Darısı bizim başımıza en yakın zamanda inş...

EVT ARKADAŞLAR KURABİYELERİMİ VE ÇOCUK İŞÇİ ÇALIŞTIRDIĞIMA DAİR KANITLARI ŞU LİNKTE BULABİLİRSİNİZ:d
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ubeli-anneleri-bekliyoruz-6.html#post25296723

Canım harika olmuş yaa maşallah , oğlunda çok tatlı maşallah nazar değmesin....

günaydın kızlar,bir kaç gündür giremıyorum,geçmişi de okuyamadım,doğuran falan var mı? benı soracak olursanız doğurmadım hala

canım benim 2 gün içinde hala doğum olmazsa suni sancı mı verecekler yoksa bekleyecekler mi 1 hafta daha ?

Günaydın kızlar.. Yarın bu saatlerde bebişimi kucağıma almış olacağım Allah izin verirse. Bebeğimin adı Doruk olacak HEYECAN DORUKTAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hadi bakalım canım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Kızlar günaydın....bacak aramdaki kemikler feci agriyor kopacak gibi gece dönemiyorum yürürken canımı yakıyor, daha öncede oluyordu ama bu kadar etkilemiyordu doktora sormuştum çatı genişliyor dedi ama ne çatıymış baldırlarım ayrılcak gibi tam oramla baldirimin arasındaki kemik gece yatıyorum ayni sabah kalkıyorum aynı varmı bu ağrıyı benim gibi.çeken

Evet canım bende de var aynı şey.Dediğin gibi ne çatı varmış genişle genişle bitmedi.1 aydan fazladır var bende ama son zamanlarda dediğin gibi gece dönerken bile çok zorlanıyorum sanki bacağımın biri koptu gibi.Gün içersinde biraz daha hafifliyo , uzun süre hareketsiz kaldığımda çok fena oluyor yürüyemiyorum bir süre...

doğuran olmazmı kaç kişi doğurdu.
. İlosdemir, aburcubur, dilanaz. bunlar sadece aklıma gelenler.. sen nasılsın canım? hala sancın yokmu..?

oo maşşallah gerçi aburcuburcuyu gördum.darısı başıma.valla bende napıyım annem kızkardeşim bende.diğer kardeşim de geldi.2 gündür misafirim var gibi bişeydi.dün de eşimle çıktık biraz gezdik.oldukça kendımı yormaya çalısıyorum doğum sancım gelsın dıye.hala tık yok.çarşamba kontrolum vardı.3400 olmuş kızım 51.5 da boyu var.nst de hiç sancım yok.pazartesi günü çağırdı yine.sen istersen 3-4 gun daha beklerız cok cok dedi.bilmiyorum kafam karısık.beklesem bı turlu beklemesem bı turlu.

sen nasılsın canım neler yaptın

Anaaamm topikte ne kadar az kişi var genel de bu saatlarde dolup taşardı buralar herkesler doğuma mı gitti yoksaaaa
valla gözle görülür bi durgunluk var ama aynı derecede doğuran yok
anlamadım ben bu işiii

günaydın kızlar,bir kaç gündür giremıyorum,geçmişi de okuyamadım,doğuran falan var mı? benı soracak olursanız doğurmadım hala
ben dee

benimki de ya.. ne çatı, genişle genişle genişleyemedi...:100:
yatakta dönerken nasıl acıyor, bi de oturduğum yerden kalkarken..

TŞK CNM...
AMA YAVRUM NASIL SEVEREK YAPTI, BİDE" ANNE SEN YORULURMUSUN BEN YARDIM ETMEZSEM" DİYO...
İÇİM ERİYO ONA...
RABBİM HERKESİN EVLADINA SAĞLIKLA SIHHATLE UZUN KALİTELİ BİR YAŞAM NASİP ETSİN...
YAPINCA RESİMLERİNİ EKLEMEYİ UNUTMA CNM...

Anaaamm topikte ne kadar az kişi var genel de bu saatlarde dolup taşardı buralar herkesler doğuma mı gitti yoksaaaa
BEN GİTMEDİM.
BURDAYIM:d

hayırlı olsun canım,bol bol komposto iç.
KEDİNLİKLE KATILIYORUM BOL BOL KOMPOSTO ,BOL BOL SU,SIVI HEM SÜTÜ HEM KALİTESİNİ CİDDİ ORANDA ARTTIRIYO ABURCUBURCU,DİLANAZ,İLOSDEMİR VE DOĞUM YAPAN DİĞER ARKADAŞLAR...:)DARISI SAĞLIKLA BİZE İNŞ.

BENİMDE TAM AKSİNE İŞTAHIM YOK ,BU YÜZDEN TUVALETEDE ÇIKAMIYORUM SIKINTIDAYIM...
EVT TEYZESİ ÇOK ŞEKER BENİM KUZUM ,KIZIM KİME BENZİCEK ÇOK MERAK EDİYORUMMM...
BİRBİRİNE BENZEYEN KARDEŞLERİ ÇOK SEVİYORUM BELKİ KIZIM ABİSİNE BENZER:)

nst'de hiç mi sancı yok:44:
peki çatı muayenesi oldun mu? benim de çarşambaydı randevu.
dr çatıya bakarken açılma yok ama yumuşama başlamış.
bu da doğumun işaretlerindenmiş. bi umut bekliyoruz işte..

cnm hiç acele etme bence ben oğlumda doktorum artık alalım diye baskı yapmasına rağmen 41+3 de doğum yaptım kuzum çok sağlıklı idi maşallah...
Onlar gelecekleri zamanı biliolar...
Normal zamanına bırak...
Gelmeye hazır olmayan bi bebeği o istemeden dünyaya getirmek çok yanlış...
Kesin sezeryan olacakları bile bence bi işaret olmadan doğum yapmaları saçma ama ne yapacaksın...

cnm hiç acele etme bence ben oğlumda doktorum artık alalım diye baskı yapmasına rağmen 41+3 de doğum yaptım kuzum çok sağlıklı idi maşallah...
Onlar gelecekleri zamanı biliolar...
Normal zamanına bırak...
Gelmeye hazır olmayan bi bebeği o istemeden dünyaya getirmek çok yanlış...
Kesin sezeryan olacakları bile bence bi işaret olmadan doğum yapmaları saçma ama ne yapacaksın...

ya neyneyse den haberi olan var mı onunda benim gibi nişanı gelmişti sonra sesi kesildi acaba doğumu oldu mu bende tık yok sancılarım da geri gitti böyle oturdum koyun gibi bekliyorum :S

ya neyneyse den haberi olan var mı onunda benim gibi nişanı gelmişti sonra sesi kesildi acaba doğumu oldu mu bende tık yok sancılarım da geri gitti böyle oturdum koyun gibi bekliyorum :S

Poğça (açma)mayaladım onuda yapınca bitek börek kalıo...
Su böreği ve fırın için sigara böreğide sarınca hazırlıklar tmm...
Son bi temizlik veeeeeeeeeeee 15 gün sonra kızıııımmm.....

Son düzenleme:

of aynı dert bendede var hamilelikte olustu basur memeleri. umarım dogurunca geçer yoksa nasıl geçicek die düşünüyorum agrı sızı yapmıyor ama görüntüsü bile yetıyor ((

sıkma canını hayatım geçecek bu gunler.kılolarını vereceksın korkma.bunlar yalancı sancı olabılır.ama doktorunu arayıp sorarsan daha sağlıklı bılgı alırsın

canım doktorum dıyorkı açılman olmadan suni sancı vermemın bı mantıgı yok.sancı verırsem bebeğin kalp atışları bir anda düşer.ama açılman olursa suni sancıyla doğurabılırsın ancak.pazartesi gunu herhalde çatı muynesı yapacak,açılma olup olmadıgını kontrol edecek.acılma varsa sunı sancı verıelcek.yoksa sezeryanı netleştircez galıba

bana doktor ultraproct diye bir hemoroid kremi verdi onu kullanıyorum. bir de son haftalarda genelde sıvı tüketmek fazla katı yememek gerekiyormuş doğumdan önce lavman yapılıyor ya,kolay boşaltım olsun diye

42.haftaya kadar beklenebiliyor canım bence bekle

benimki de ya.. ne çatı, genişle genişle genişleyemedi...:100:
yatakta dönerken nasıl acıyor, bi de oturduğum yerden kalkarken..

sanki aşağı iğneler batıyormuş gibi oluyor değil mi,ondan mı bahsediyorsunuz? yoksa farklı birşey mi:44:

Gunaydın kızlar,
dün gece karnımın altından bacak arama doğru sanırım kızım bır kazıma işlemi gerçekleşti. Canım nasıl acıdı anlatamam. Acıdan ağladım resmen .
Neydi bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…