- 17 Eylül 2009
- 1.126
- 4
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.441
Ben ilk cocugumu genel anestezi ile dogurdum doktorun israri uzerine, hic memnun kalmadim.. uyandiktan sonra cok kotu oluyorsun, bilemiyorum belkide ben oyleydim. benden sonra bir kac arkadasin sezeryan dogumuna sahit oldum epidural ile hemen bebeklerini gorduler ve ben 2 gunde kalktim onlar hemen yuruduler. iyice arastirmani tavsiye ederim..
merhaba arkadaşlar dün sabah saat 9 .30da spinal anestesi ile
oğlum dünyaya geldi 3.600 bugünde eve çıktık.herkese kolaylıkla doğurmayı diliyorum..
oğlum dünyaya geldi 3.600 bugünde eve çıktık.herkese kolaylıkla doğurmayı diliyorum..
kızlarrr bi bebişimiz daha geldiiiii
ilossdemir bugün 13:30 itibariyle ile bebeğini kucağına aldı.İkiside iyiler maşallah
canım yaa kurabiyelerin tarifini bana yazar mısın... birde malzemeleri nereden temin ettiğini...
canım yaa kurabiyelerin tarifini bana yazar mısın... birde malzemeleri nereden temin ettiğini...
katılıyorum kuzum ya yarın oğlumu görecegım Allah nasip ederse artık sezeryan günü vermezse dr a patşlayacagım her an sancı gelecek dıye korkuyorummmmpekk sessiz burası :126:
doguranları anladım onlar bebişlerle uğrasıyorlar nya doğurmayanlar siz nerdesınızzzz
katılıyorum kuzum ya yarın oğlumu görecegım Allah nasip ederse artık sezeryan günü vermezse dr a patşlayacagım her an sancı gelecek dıye korkuyorummmm
canım ben o aksam sancılanınca dogumhaneye gırınce annem dogumhaneden cıkmadan istanbula uctu geldi.. tabı herkes bebek beklıyorrr ama bebiş göbişte annem yanımda sa ol Allah razı olsun bebegın nasıl gelısımı nasıll ??canım burdayızii olmana sevindim..yalnızmısın hala aileden birilerini çağırsan daha rahat dinlenirsin zaten gün içersinde aklıma geliyosun ne yapıyo nasıl oldu acaba diyorum birileri yanında olsunda bizimde içimiz rahat olsun canım yaa
insan biraz sorun yasayınca bişi olucak die çok korkuoo. hakkımızda hayrlısı neyse o canım
galiba sen erken doğurcan benden bizim kız bi dayıyo popoyu gel keyfm gel
bende bugn gördm prensesimi aşağı inmiş başı baya o yüzden kasılmaların olması norml dedi dr
neden spinal ?? epidural degılll ..ayrıca cok güzel bir isim söylemeden geçmeyeyımmmerhaba kızlar...temmuz 4 de çarşamba ğünü 9,30 da spinal aneztezi ile sezeryan olacak.berat kandilinin olduğu ğün berat hüseyinimi kucağıma alacam...son 5 ğün...
canım ben o aksam sancılanınca dogumhaneye gırınce annem dogumhaneden cıkmadan istanbula uctu geldi.. tabı herkes bebek beklıyorrr ama bebiş göbişte annem yanımda sa ol Allah razı olsun bebegın nasıl gelısımı nasıll ??
gelecek paşa ama dr umuz ıstemıyor.
yarıni iple çekiyorummm vallahii.. zaten geceleri ben hıc uyumuyorumm gündüzlerı de uyumuyorum 2-3 saat uykuyla günü gecırıyoruz sızce bu normal miiii