2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben onları ya
Yarın 37.haftamız daha 3 kilo bile olamadık gelmesin erkenden diyorum ama özlüyorum
Senin çok az kalmış canım ya 9 yazıyor ne güzel...

aynen bizmki de minik, accık daha dursun buyusun gelmesın hemen

ya benmki de normalde cok hareketli değil ama dun bi acayp hareketlydi..

ben bu aralar kadın oturmaları ev gezmeleri derken, börekler çörekler yaktı mahvediyo midemi

Son düzenleme:
doğum yapan arkadaşlar! ya çok merak ediyorum doğum sancıları biranda mı geliyor daha önce belirtileri olmuyormu nişan, su bunları kastetmiyorum bunlar yaşanmadan önce yorgunluk yada enerji gibi şeyler yaşanıyor mu bazıların gece sancısı suyu falan geliyor bunlar gece olmadan ki durumunu merak ediyorum cvp yazarsanız sevinirim.

kızlar boool booll yürüyün, insin bebeler aşşaaaayaaa

heyyy!!!
''NORMAL DOĞUM DUASI'' na çıkcam.. gelen var mıııı?
delü müyüm neyim bilmiyom ama bebeğin kanala girmesini, sancı, nişan, su gelmesini isticem Allah'tan

yarın cuma,yarın bu olaya bı el atalım.hep beraber normal doğum duası yapalım :))

kızlarrr bi bebişimiz daha geldiiiii
ilossdemir bugün 13:30 itibariyle ile bebeğini kucağına aldı.İkiside iyiler maşallah

aman cok şükür,allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza inşallah :)) bizde istiyoruz bizdeeeeeeee :))

arkadaşlar bir şey soracağım ikinci sezeryanı olanlar epidural anestazi olamıyormu? bizim dr genel anestazi daha iyi olur dedi.. yinede istersen seni görüştürürüm anestezi uzmanıyla diyor.. bana bıraktı sizce genelmi olmalıyım

Son düzenleme:
neyneyse seninde benimle beraber nişanın gelmişti sesin kesildi bişeyler olursa yazarmısın bende hala tık yok merak ediyorum :S

Ben ilk cocugumu genel anestezi ile dogurdum doktorun israri uzerine, hic memnun kalmadim.. uyandiktan sonra cok kotu oluyorsun, bilemiyorum belkide ben oyleydim. benden sonra bir kac arkadasin sezeryan dogumuna sahit oldum epidural ile hemen bebeklerini gorduler ve ben 2 gunde kalktim onlar hemen yuruduler. iyice arastirmani tavsiye ederim..

Kizlar 20 kilo aldim diye sinirlenip, kalkip, tatli yapip yiyen bir ben varimdir heralde. aslinda neye kizdim biliyormusunuz, hep dikkat ettim hamileligim boyunca hep nefsimi korledim buna ragmen 20 kilo almisim sinirimden bir guzel catlayana kadar yedim:26: simdide karnim agrimaya basladi.. insallah dogururum bu tatlinin uzerine.

Muayenemizi olduk geldik.. Usg den başlayayım anlatmaya.. kızım 2.820gr 47 cm olmuş.. suyumuz da iyiymiş.. sonra kasılmalarımı söyledim.. açılman varmı diye bakalım dedi baktı açılmam yokmuş ama bebek başını kanala doğru bastırıyormuş.. çok beklemez bebeğin dedi.. nst ye yolladı.. nst de en yüksek 50 lerde sancı çıktı.. dr.a sonucu gösterdiğimde çok ciddi sancıların yok ama yatıp dinlen dedi.. şu haftayı anlatmaya çalış dedi .. bebeğin gelme ihtimaline karşı da ciğer geliştirici iğne verdi.. bizden bu kadar...

hayatım masallah ne guzelmiş kızının gelişimi .nazarlar degmesınnnn minnak kuzuya. ciğer gelıstırıcı iğneyi vurdular mı sana ?? 1 tane degıl mi

canım yaa kurabiyelerin tarifini bana yazar mısın... birde malzemeleri nereden temin ettiğini...

İlosdemir dogum yapmis hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah darisi basimiza ..... Bnm safak azaldi ama ne sanci var nede acilma var.... Bugun dr gittik hersey gayet guzel dedi catiya baktidarbiraz ama normal dogurursun dedi carsambayagoruselim dedi....

hayatım masallah ne guzelmiş kızının gelişimi .nazarlar degmesınnnn minnak kuzuya. ciğer gelıstırıcı iğneyi vurdular mı sana ?? 1 tane degıl mi

hayır canım vurmadılar ben vurdurcam.. 4 tüp verdi 2 günlük sabah akşam vurdurcaksın dedi.. nidilatı sordum ben hiç tavsiye etmiyorum dedi.. 36. haftadan sonra bebek doğsa çok bir sıkıntı olmaz 30. hafta falan olsa anlarım ama 36 dan sonra vermek gerekmez dedi.. zaten çok baş ağrısı yapıyor normalde tansiyon ilacı o dedi.. bu arada kiloyu acele yazarken yanlış yazmışım 2.520 gr aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…