- 5 Ağustos 2011
- 471
- 5
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.421
yerim ben onları ya
Yarın 37.haftamız daha 3 kilo bile olamadık gelmesin erkenden diyorum ama özlüyorum
Senin çok az kalmış canım ya 9 yazıyor ne güzel...
selam kızlar,
dün gece uyutmadı oğlum bi o tarafa bi bu tarafa ittirip duruyor sabahta tekmeleriyle uyandım
hani bunlar büyüdükçe hareketleri azalıyordu
akıntım bazen fazlalaşıyor,bu hafta mide yanmalarım çok fena bitirdi beni,gaviscon sürekli baş ucumda
canım sıkılıyor yapacak birsey bulamıyorummmm. bari size kayınvalidemle yaptığım kapı süsü ve kendi yaptığım kurabiyeleri göstereyim. maksat muhabbet olsun. kayınvalidem hala şerbetlik için tepsi örtüsü yapıyor. seriye bağladı 3. örtü için uğraşıyor:))) Eki Görüntüle 453939 Eki Görüntüle 453940 Eki Görüntüle 453944 Eki Görüntüle 453945
merhabalar kızlar,
dün nişanım geldi. ancak sancı yok, açılma da yokmuş. şimdi herhangi bir ağrı olursa öyle gidecekmişim, onu bekliyoruz. dün epeyce korktum, doğuma mı gidiyorum diye.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tekrardan selam kızlar benim dün gece aniden koyu kahverenkli kanama gibi bişeyim geldi çok panikledim hastaneyi aradığımda sabaha kadar bekleyebileceğimi söylediler çünkü su falan gelmemişti gece sancılarım da oldu zaten 1 haftadır şiddetli adet sancısı gibi sancılarım hep vardı neyse sabahı zor edip hastaneye gittim çatı muayenesi oldum ilk kez kendinizi kesinlikle kasmayın hiç olmayanlar için söylüyorum ben çekindiğimden çok kastım ama kasmasam çok daha rahat geçerdi diye düşünüyorum önce hiç açılma yok dedi sonra 1 cm var dedi ama başı tam olarak aşağıya inmemiş dedi nstye bağlandım 1 saate yakın ondada 70lerde çıktı sancım doktor beklicez bakalım haftaya tekrar gel dedi doktorum da 10 gün içinde yıllık iznine ayrılacakmış off normal doğum sevdasından vazgeçip sezeryan diye tuttursam mı diyorum kendi kendime psikolojimi çok bozdum en çok da merak ettiğim böyle nişan geldikten kaç gün sonra doğum oluyo çevreden duyduklarınız nette falan 2 3 gün en fazla 1 hafta diyo ama işte bende ister istemez bir panik hali oluştu.. :S
selam hanımlar nasılsınz ? Biz doktordan geldik.Nst de 5 dk ara ile 40 - 50 lerde sancı var ama ben çok daha şiddetli kasık ağrıları hissediyorum dedim doktora.Evet sancıların var ama doğum eylemini başlatmak için yeterli değil sancıların sıklaşması gerek dedi.Sonra açılma var mı diye kontrol etti.Açılma yokmuş.pazartesi tekrar kontrole gideceğiz.Sezeryan yasası ile ilgili konuştuk biraz ama bende sancılar olduğunda genelde dinlemekle yetindim.Oğlumun kilosu 3326 gr , boyu da 49,84 cm olmuş maşallah.Bakalım ne zaman doğurcam ben yaaaa.Çok sabırsızım sancılarım da şiddetlendi ama ne açılma var ne de sancılar da sıklaşma.Hayırlısı inş...
kızlarrr bi bebişimiz daha geldiiiii
ilossdemir bugün 13:30 itibariyle ile bebeğini kucağına aldı.İkiside iyiler maşallah
heyyy!!!
''NORMAL DOĞUM DUASI'' na çıkcam.. gelen var mıııı?
delü müyüm neyim bilmiyom ama bebeğin kanala girmesini, sancı, nişan, su gelmesini isticem Allah'tan
ilossdemir bugün 13:30 itibariyle ile bebeğini kucağına aldı.İkiside iyiler maşallah
kızlar boool booll yürüyün, insin bebeler aşşaaaayaaa
hayırlı kolay doğumlar canım. cinsiyet neydi sizin?
arkadaşlar bir şey soracağım ikinci sezeryanı olanlar epidural anestazi olamıyormu? bizim dr genel anestazi daha iyi olur dedi.. yinede istersen seni görüştürürüm anestezi uzmanıyla diyor.. bana bıraktı sizce genelmi olmalıyım
hayatım masallah ne guzelmiş kızının gelişimi .nazarlar degmesınnnn minnak kuzuya. ciğer gelıstırıcı iğneyi vurdular mı sana ?? 1 tane degıl miMuayenemizi olduk geldik.. Usg den başlayayım anlatmaya.. kızım 2.820gr 47 cm olmuş.. suyumuz da iyiymiş..sonra kasılmalarımı söyledim.. açılman varmı diye bakalım dedi baktı açılmam yokmuş ama bebek başını kanala doğru bastırıyormuş.. çok beklemez bebeğin dedi. . nst ye yolladı.. nst de en yüksek 50 lerde sancı çıktı.. dr.a sonucu gösterdiğimde çok ciddi sancıların yok ama yatıp dinlen dedi.. şu haftayı anlatmaya çalış dedi .. bebeğin gelme ihtimaline karşı da ciğer geliştirici iğne verdi.. bizden bu kadar...
canım sıkılıyor yapacak birsey bulamıyorummmm. bari size kayınvalidemle yaptığım kapı süsü ve kendi yaptığım kurabiyeleri göstereyim. maksat muhabbet olsun. kayınvalidem hala şerbetlik için tepsi örtüsü yapıyor. seriye bağladı 3. örtü için uğraşıyor:))) Eki Görüntüle 453939 Eki Görüntüle 453940 Eki Görüntüle 453944 Eki Görüntüle 453945
hayatım masallah ne guzelmiş kızının gelişimi .nazarlar degmesınnnn minnak kuzuya. ciğer gelıstırıcı iğneyi vurdular mı sana ?? 1 tane degıl mi
heyyy!!!
''NORMAL DOĞUM DUASI'' na çıkcam.. gelen var mıııı?
delü müyüm neyim bilmiyom ama bebeğin kanala girmesini, sancı, nişan, su gelmesini isticem Allah'tan