2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

26.06 sali gunu bebegimiz spinal anesteziyle dunyaya geldi.dun de evimize geldik.sutum de gelse supper olcak.ole guzel bir duygu ki Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.ayrintilar daha sonnra hepinizi opuyrum kizlar.

ammaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn maşallah sanada,bebişinede,cok cok tebrık edıyorum,Allah analıbabalı büyütsün,darısıda bize :)

kanala girmiş öyle mii?..
acep bizimki ne zaman girecek?

dönmesi tabiki ihtimal dahilinde.
38de 39da dönenleri duyuyoruz.. inş seninki de döner
bu arada benim bebiş 36+1de 3180 gr, 49 cm di

hadi bize takıl o zaman,
normal doğum duasına çıkıyoruz bugün

Son düzenleme:

AYYY CNM ÇOK FÜZEL OLMUŞLAR, AFİYETLE YESİN MİSAFİRLERİN...
YA CNM AŞŞAĞI YUKARI 15 GÜN VAR ,BEN Bİ TANE PAKETLİ HALDE BUZLUĞA KOYDUM NE OLACAK DİYE ERTESİ GÜN ÇIKARDIM KENDİ KENDİNE ÇÖZÜLDÜ HİİİÇ BİŞİCİK OLMAMIŞTI ...
BENDE ONA GÜVENEREK ATTIM HEPSİNİ BUZLUĞA ALLAHA EMANET ANLIYACAĞIN...
VALLA 100 Ü GEÇİK YAPTIM TEK BAŞIMA YAPTIM CNM ÇIKTI:d

KIZLAR DÜN MANTI YAPTIK BUZLUĞA ATTIK ,
SARMA SARDIK BUZLUĞA ATTIK ,
ŞİMDİ SIRADA AÇMA VE BÖREK SARMAK VAR ARTIK ONLARIDA HALLEDERSEM KEYFİME DİYECEK YOKK:ddd
ABURCUBURCU GÖZÜN AYDIN CNM,GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ...DİLANAZCIM AYNI TEMENNİLERİM SANADA GEÇERLİ...

26.06 sali gunu bebegimiz spinal anesteziyle dunyaya geldi.dun de evimize geldik.sutum de gelse supper olcak.ole guzel bir duygu ki Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah.ayrintilar daha sonnra hepinizi opuyrum kizlar.

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütmek nasip etssin en kısa zamanda da sütün gelir inşallah

Anaaamm topikte ne kadar az kişi var genel de bu saatlarde dolup taşardı buralar herkesler doğuma mı gitti yoksaaaa

hayırlı sabahlar hamişler.. nasılsınız..? Cumanız Mübarek olsun.. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.. İnşaallah bebişleri hayırlı birer evlat olurlar.. Bizde sabahleyin kalktık hazırlanıp ciğer geliştirici iğnemizi vurdurmaya gittik.. gelince kahvaltımızı yaptık.. şimdi de çay içiyoruz kızımla..

günaydın kızlar,bir kaç gündür giremıyorum,geçmişi de okuyamadım,doğuran falan var mı? benı soracak olursanız doğurmadım hala

Günaydın kızlar.. Yarın bu saatlerde bebişimi kucağıma almış olacağım Allah izin verirse. Bebeğimin adı Doruk olacak HEYECAN DORUKTAAAAAAAAAAAAAAAAA

Günaydın kızlar.. Yarın bu saatlerde bebişimi kucağıma almış olacağım Allah izin verirse. Bebeğimin adı Doruk olacak HEYECAN DORUKTAAAAAAAAAAAAAAAAA

canım benım allah tardımcın olsun.sen sivaslımıydın yanlışmı hatırlıyorum. bu arada benımde 5 temmuz inşallah bi aksilik çıkmazsa ama günler hiç geçmio.

Kızlar ya bende basur var ve dün ilk defa şişti. Hayatımda böyle bir acı görmedim. Sabahı zor ettim. Yatamıyorum kalkamıyorum. Doktor anestol ve yumuşatıcı şurup verdi , bir de sıcak suya otur dedi ama bana mısın demiyor. Var mı benzer sıkıntı yaşamış olan ve acısı için bir çözümü olan? Bu haldeyken sancım tutacak, doğum başlayacak diye ödüm patlıyor

kızlar sürekli takip ediorum sizleri ama herzaman yazamıorum.biraz dert yanayım size.çooook kilo aldım memlekete geldim doğuma.beni gören herkes şok oluo sen ne olmuşun öle diebende çok üzülüyorum doğum olsada kilo versem başka bişe düşünemiorum.dışarı çıkmak istemiorum.kendimi çok çirkin hissediorum...bide herkesin doğumla ilgili bi hikayesi oluo.herkes akıl verio.bundanda NEFRET ediorum.bide dün gece adet olunca bel ağrısı yaşarız ya aynen öle saatlerce belim ağrıdı.ağrı biraz hafifledi tekrar başladı sizede oluomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…