2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

göbişli annişlerrr merhaba :KK8:

doğum yapanlar olmus sanırım
Allah analı babalı büyütsün hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar inşallah.
darısı sırası gelipte hala bekleyen hamşlere inşallah

bugün kızımı görmeye gttik aslında cumartesiydi randevumda biraz ağrılarım vardı gece bende bugun gittim nst de sancım çıkmadı normalmiş değerler bebişim 2700 olmuş teyzeleri boyuda 48 cm :nazar:
gözüme biraz küçük geldi kilosu ama doktor teyzemz gayet ii dedi
nasıl tekme attıgını gördüm kızımın o minnak ayaklarıyla :emir_bebek:

Ben ilk cocugumu genel anestezi ile dogurdum doktorun israri uzerine, hic memnun kalmadim.. uyandiktan sonra cok kotu oluyorsun, bilemiyorum belkide ben oyleydim. benden sonra bir kac arkadasin sezeryan dogumuna sahit oldum epidural ile hemen bebeklerini gorduler ve ben 2 gunde kalktim onlar hemen yuruduler. iyice arastirmani tavsiye ederim..

aynen canım benimde ilk doğum genel anestezi ile sezeryan ondan istemiyorum

merhaba arkadaşlar dün sabah saat 9 .30da spinal anestesi ile

oğlum dünyaya geldi 3.600 bugünde eve çıktık.herkese kolaylıkla doğurmayı diliyorum..

:emir_bebek::emir_bebek:doguranları anladım onlar bebişlerle uğrasıyorlar nya doğurmayanlar siz nerdesınızzzz:KK31::KK31:

canım burdayız:KK16:ii olmana sevindim..yalnızmısın hala aileden birilerini çağırsan daha rahat dinlenirsin:KK49:zaten gün içersinde aklıma geliyosun ne yapıyo nasıl oldu acaba diyorum birileri yanında olsunda bizimde içimiz rahat olsun canım yaa:KK4:

katılıyorum kuzum ya yarın oğlumu görecegım Allah nasip ederse artık sezeryan günü vermezse dr a patşlayacagım her an sancı gelecek dıye korkuyorummmm :KK30:

insan biraz sorun yasayınca bişi olucak die çok korkuoo. hakkımızda hayrlısı neyse o canım
galiba sen erken doğurcan benden bizim kız bi dayıyo popoyu gel keyfm gel :KK1:
bende bugn gördm prensesimi aşağı inmiş başı baya o yüzden kasılmaların olması norml dedi dr

canım burdayız:KK16:ii olmana sevindim..yalnızmısın hala aileden birilerini çağırsan daha rahat dinlenirsin:KK49:zaten gün içersinde aklıma geliyosun ne yapıyo nasıl oldu acaba diyorum birileri yanında olsunda bizimde içimiz rahat olsun canım yaa:KK4:
canım ben o aksam sancılanınca dogumhaneye gırınce annem dogumhaneden cıkmadan istanbula uctu geldi.. tabı herkes bebek beklıyorrr ama bebiş göbişte annem yanımda sa ol Allah razı olsun bebegın nasıl gelısımı nasıll ??

insan biraz sorun yasayınca bişi olucak die çok korkuoo. hakkımızda hayrlısı neyse o canım
galiba sen erken doğurcan benden bizim kız bi dayıyo popoyu gel keyfm gel :KK1:
bende bugn gördm prensesimi aşağı inmiş başı baya o yüzden kasılmaların olması norml dedi dr
:KK55::KK55:gelecek paşa ama dr umuz ıstemıyor.
yarıni iple çekiyorummm vallahii.. zaten geceleri ben hıc uyumuyorumm gündüzlerı de uyumuyorum 2-3 saat uykuyla günü gecırıyoruz sızce bu normal miiii

merhaba kızlar...temmuz 4 de çarşamba ğünü 9,30 da spinal aneztezi ile sezeryan olacak.berat kandilinin olduğu ğün berat hüseyinimi kucağıma alacam...son 5 ğün...:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım ben o aksam sancılanınca dogumhaneye gırınce annem dogumhaneden cıkmadan istanbula uctu geldi.. tabı herkes bebek beklıyorrr ama bebiş göbişte annem yanımda sa ol Allah razı olsun bebegın nasıl gelısımı nasıll ??

:KK55::KK55:gelecek paşa ama dr umuz ıstemıyor.
yarıni iple çekiyorummm vallahii.. zaten geceleri ben hıc uyumuyorumm gündüzlerı de uyumuyorum 2-3 saat uykuyla günü gecırıyoruz sızce bu normal miiii

canım bnde hamileliğimin 7.ayına kadar gündüz 2 3 lere kadar uyurdm
ama son 1 aydr 7 8 dedmmi uyanıorum bidaha uyku yok hele son 1 2 haftadr gecelerde hep 1 saatte kalkıorum hep uykum bölünüo bidahada uyuyamıorum
normalmi bilmiorum ama

X