2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pazartesi sabaha karşı doğum sancım başladı 10.30 gibi de kızıma kavuştum.zayıf 2500 gr ama allaha şükür sağlıklı.bugün de evdeyiz.ancak yazabildim.daha sonra ayrıntılı yazarım.

gözünaydın canım. İnsan dört gözle bekliyor izin gününün gelmesini benim de pazartesi son iş günümdü 3 gündür evdeyim ve rahatım ayaklarım en azından rahat :)

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.

merhaba kızlar dün doktorumuza gittik. Çatı muayenesi yaptı normal doğuma müsaitiz halan açılmamız 1cm miş.oğlum 3200 52 cm olmuş maşallah diyeyim Haftaya tekrar gitcez bakalım .Eşime diyorum ki kontrole diye gitsek doğum olsa ne süper olurdu Hayırlısı olsun hepimiz için

selam kızlar,
dün gece uyutmadı oğlum bi o tarafa bi bu tarafa ittirip duruyor sabahta tekmeleriyle uyandım
hani bunlar büyüdükçe hareketleri azalıyordu
akıntım bazen fazlalaşıyor,bu hafta mide yanmalarım çok fena bitirdi beni,gaviscon sürekli baş ucumda

haftada bir balık yiyorum ,yeterli oluyodur heralde.balık yağı konusunda doktorlar farklı fikirlerde . Kimi kullanılmasını öneriyor kimi faydalı olmadıgını düşünüyor.

aaa canım maşallahı var oğlunun.Bu vakitte bu kadar kilo.Dokorun bişi dedi mi kilosu için sezeryan falan gibisindn ? zamanını doldurursa 4,5 olur senin tosuncuk

aynen cnm 4 ün üzerinde doğar dedi şuan için kesin bişi yok sezeryan yada normal gibi idrar daki proteiğine bağlı

canım sıkılıyor yapacak birsey bulamıyorummmm. bari size kayınvalidemle yaptığım kapı süsü ve kendi yaptığım kurabiyeleri göstereyim. maksat muhabbet olsun. kayınvalidem hala şerbetlik için tepsi örtüsü yapıyor. seriye bağladı 3. örtü için uğraşıyor:)))

Azalıyor ama şiddetleniyor :) Benim oğlan da bir başladı mı karnımdan dışarı çıkacak gibi ama genelde uyuyo sanırım.Bir yerde okumuştum son haftalarda daha fazla uyuyorlarmış diye....

çok güzel olmuş kapı süsüne bayıldım.NE kadar beceriklisiniz ya.Ben olsam işin yarısında sıkılırım.Gelemiyorum öyle şeylere ama yapmayı çok isterdim.Kurabiyeler desen zaten süper görünüyor.Maşallah maşallah... Güle güle yiyin inş. :)

aynı durumda olanları görmek ve aynı duyguları paylaşmış olmak güzel ve ne güzel sen benden çok daha soğukkanlısın benim de en yakın zamanda kendime gelmem gerekli Rabbim hepimizi ve meleklerini korusun inş..

Amin canim. Becerikli galan degilim bakma. Ben heveslenip baslamis bulundum kayinvaludemde yardimlarini esirgemedi. Disari cikilmiyor yapcak bisi yok bunlarla ugrasiyoz iste

Azalıyor ama şiddetleniyor :) Benim oğlan da bir başladı mı karnımdan dışarı çıkacak gibi ama genelde uyuyo sanırım.Bir yerde okumuştum son haftalarda daha fazla uyuyorlarmış diye....

yerim ben onları ya
yarın 37.haftamız daha 3 kilo bile olamadık gelmesin erkenden diyorum ama özlüyorum
senin çok az kalmış canım ya 9 yazıyor ne güzel...

ay valla çok sevindim.. ben de sürekli kendimi kontrol ediyorum ama..
yok annem ne su ne nişan

[/B][/FONT]
ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. lavaboda o kırmızımsı rengi görünce epey bir afalladım. temmuz 15 gibi bekleniyor bebeğim, erken geliyor insana ama hayırlısı tabi. hala başka bir belirti yok:)

canım, nişanı ilk gördüğümde hiç soğukkanlı değildim. sonra eşimi aradım, acile gittik vs derken biraz rahatladım. bir de bu 2. bebeğim, ilkinde bu kanlı akıntıyı gördüğümde nişan olduğunu bile anlamamıştım asıl paniği ta o zaman yaşadım yani. korkmamaya çalış, doğum her şeyiyle bir mucize zaten. Allah hepimizi hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallah.

kızlarr ben eksik kalmayayım bende geldim,benim oğlumda gecen hafta tersti,bu hafta düzgün pozisyonunu almış.ama sorun kılosu 3.5 ile 4 kılo arası görünüyor dedı doktor.temmuz 10 una kadar bakcaz dedı,o zamana kadar kendı gelmezse ,10u gibi sezeryan yaparız dedı.kızlar dua edın de kendı gelsin önümüzdeki hafta ,inanın normal doğum yapmayı o kadar istiyorum ki.Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırır umarım.Allah kısmet ederse bır ay sonra nerdeyse çoğumuz bi şekılde doğurmus olcaz.bu arada doğum yapmıs olanları gönülden tebrik ediyorum. Allah analı babalı buyutsün.darısı bize inşallahhh.

ben 2 haftada 4kilo aldım bu aya kadar iyi gidiyodum ama bu ay resmen şiştim ayaklarımın üzerine basamıyorum ayakkabılar zor oluyo..doğursam artık diyorum bir yandan da korku var buara streselerdeyimheleki dışarı çıkıyosam insanların uzaylı görmüş gibi bakmalarından sinir oluyorum sanki hiç kendileri hamile olmadı ıyyyy

aynennnn,dik dik bakıyorlar insanın karnına bide uzaylı muamelesi direkt.Gülüp geçenlerde oluyor.Dün asansörde kadının biri karnıma bakıp son günlerin heralde dedi daha 1 ayım var benim beee diyemedim

aynennnn,dik dik bakıyorlar insanın karnına bide uzaylı muamelesi direkt.Gülüp geçenlerde oluyor.Dün asansörde kadının biri karnıma bakıp son günlerin heralde dedi daha 1 ayım var benim beee diyemedim

ayy evet evet hele hele hiç tanımadıgım insanların göbegime dokunması falan amanda aman diye sevmeleri falan aşırı sinirimi bozuyor. cinsiyeti ne ne kadar kaldı. sürekli aynı sorular tanımadıgım insanlardan.

Benim hosuma gidiyor merakli merakli bakmalari ya. hic aldirmiyorum valla. Bide duramayip soranlar var gulup geciyorum napimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…