2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynennnn,dik dik bakıyorlar insanın karnına bide uzaylı muamelesi direkt.Gülüp geçenlerde oluyor.Dün asansörde kadının biri karnıma bakıp son günlerin heralde dedi daha 1 ayım var benim beee diyemedim

evet buara beni kimsenin etkilemesine yorum yapmasına müsade etmiyorum moral bozanlar oluyo arada ..dün banada sağlık ocağında kadın baktı baktı ayaklarımı inceliyo ayaklarında şiş diyo hadi yaa demesen bilmiyodum diyecektim

aaa göbeğine ne cesaretle dokunuyolar ya Allah ım bu insanlar :)yurt dışında kimse çocuklara dokunamazmış yasakmış yani sevmek için bile olsa müsade yokmuş

Benim hosuma gidiyor merakli merakli bakmalari ya. hic aldirmiyorum valla. Bide duramayip soranlar var gulup geciyorum napimm

karnıma dokunmalarını istediğim insanlara zaten gel,bak,elle oynuyor diyorum Ama bi anda yabancı bi el dokununca sinir oluyorum,küçük çocuklardan falan tedirgin oluyorum zarar verecekler diye
bide vah vah durumu var tabi o kadar neşe içinde pozitif gezerken yanımdan geçen bi teyze yüksek sesle vah yawrum tüh yawrum demezmi
sanki zorla yaptırmışlar bu çocuğu gibi,istedik ve yaptık dimi ama Allah sağlıklı,uzun ömürler versin kuzularımıza....

aaa göbeğine ne cesaretle dokunuyolar ya Allah ım bu insanlar :)yurt dışında kimse çocuklara dokunamazmış yasakmış yani sevmek için bile olsa müsade yokmuş

aa bu doğru bak tatilde filan sevimli turist çocuklarına gülerdik uzaktan eşimle,pek tatlı oluyorlar.Anası babasıda ters ters bakardı anlam veremezdik

hayalım benım.doğum yapmıstın sen.bebek nasıl ,nasıl oldu dogumun. anlatsana müsaitsen bebişi nasıl bişey,Allah analı babalı büyütsün

akıntım bazen fazlalaşıyor,bu hafta mide yanmalarım çok fena bitirdi beni,gaviscon sürekli baş ucumda
benim 4. ayda kesilmişti mide yanmalarım.. bu son birkaç gündür başladı yine..
biliyorum gaviscon çok iyi geliyor ama midem yanıp kavrulduğu halde şimdi bir yudum almıyorum, bilmiyorum neden..
tiksindim heraldee:100:

aynen cnm 4 ün üzerinde doğar dedi şuan için kesin bişi yok sezeryan yada normal gibi idrar daki proteiğine bağlı
evet tahlil sonucuna göre davranıyor doktor. benim 380 çıkmıştı.. şunlara bunlara dikkat et dedi.
yine buradan bi arkadaşın (aynı doktora gidiyoruz) 570 çıktı, ertesi gün sezaryan..

normal doğum duasına çıkcam, gel benleee

bana kalırsa aldığın o 4 kilonun çoğu ödem..
ben kendim için öyle düşünüyorum, çünkü neredeyse hiçbişey yemiyorum. buna rağmen burnum bile şiş..
millete de malzeme oluyo biliyor musun? konuşacak hiiiiç argümanları yok ya.. benim ayağım, göbeğim, ellerim
ve hatta dediğim gibi burnumu konuşuyorlar..
[/B]

Normal dogum duasina bende gelebilirmiyim Ya benim icinde dua edin temmuzun 4 unden once normal dogum yapayim. tekrar kesilmek istemiyorummm

heyyy!!!
''NORMAL DOĞUM DUASI'' na çıkcam.. gelen var mıııı?
delü müyüm neyim bilmiyom ama bebeğin kanala girmesini, sancı, nişan, su gelmesini isticem Allah'tan

heyyy!!!
delü müyüm neyim bilmiyom ama bebeğin kanala girmesini, sancı, nişan, su gelmesini isticem Allah'tan

Super bir dua olur bence.:97: Ben ilk dogumumu genel anestezi ile yaptim uyandigimda yanima bebegimi getirdiler ama icimde ukde kaldi neden bebegimin cikis anini yasayamadim diye..

benimde çoktu ilk aylarda,şimdi tekrar başladı bebekte indi ama çok yanıyor anlamadım.Gaviscondan başka bişey fayda etmiyor bana...

Anammm bir uyumuşum ki...Azcık uzanayım dedim hemen uyumuşum.ne oldum ben böyle ya..neyse enerji depolayayım belki doğum yakındır (inşallah) bir arkadaşım aramış sonra mesaj atmış tatlım kusura bakma çok sık arıyorum telefon bebeğe zarar verir ama merak ettim nasılsınız diye yazmış.Şimdi arayayım da bi paylayayım onu ne demek diye.Bu ark. ne zaman arasa ben uyuyo oluyorum ya kız hamilelikten korkacak

Son düzenleme:

hayırlı kolay doğumlar canım. cinsiyet neydi sizin?

kızlarrr bi bebişimiz daha geldiiiii
ilossdemir bugün 13:30 itibariyle ile bebeğini kucağına aldı.İkiside iyiler maşallah

heyyy!!!

anacm kanala girsin sancın nişan gelsin ama suyun gelmesn hemen, suyun gelince doğuramayınca bi muddet sonra, o da bi sezeryan bahanesi oluyo doktorcuklarmızA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…