- 8 Ağustos 2011
- 10.406
- 2.865
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.061
tmm canım teşekkür ederim... bence de bir arayayım.. umarım akıntıdır..
bizm bi akrabanın sancısı 41 de geldi, illa normal dogum istiyodu, sancı cekti, suni sancı verildi ama açılması olmamış hiç. sezeryane adılar saatlerce sancı cektkten sonra..
bi de bakmışlar ki bebek kakasnı yapmış, hem de kordon dolanmış boynuna 1 hafta hastanede yattılar, antbyotk kullandılar bebek anne..
ben de normal dgum taraftarym ama insan korkuyo ya bekledkçe kötü bişiler olur diye..
.
Anladim canim ya. Ay ne karisik islermis ya dogursan bi turlu dogurmasan bi turlu... Neyse insallah ayin 30 undan once saglikli bi sekilde kucagina alirsin yavrunu hayirlisiyla da bunlarin hicbirine gerek kalmaz.
kızlar aksam 6 da sancım vurdu suyum geldı hastaneye kaldırıldım nst ye bagladılar ama baglamadan catı muaynesı yaptılar 1 cm acıklıgım bıle yok nst de sancılar 88-89 sürekli ve bebek kalp atıslaro hızlı .. 3 doktor baktı ve dogumu 7. nıdilatla durdurdular . hastanedeyım su anda dualarınıza muhtacım sabah kendı dr um bakacak . Allaha teslim beklıyorum
İstanbulda olanlar yaşadı yarın yağmur var
Kızlar bişey sorcam size oğlumuzun adını Doruk koyacağız nasipse ve bebek şekerlerine 'MUTLULUK DORUKTA' yazdırdık sizce saçma mı iyi mi ?
saoln kızlar cvplarnız için, olmassa ilk 2 gun oyle yatarım sonra kendi odama geçerm napim..
biz de bunlardan aldık 150 tl ye. hafif pratik, sallanıyo, işin bitince söküp kaldırabiliyosn hem de.
eşime şikayet etmek de istemiyorum, sonucta kendi annem ama ben de dayanamıyorm..
görümcem de hamile, görümcemn bebek odasını kaynvaldemler yaptılar. onlarn adetlernde kız tarafı yaparmış ilk bebek odasını.
anneme bunu anlattım, bizde oyle bi adet yok dedim onlara, dedim. amaan eskiden bizde de bi beşk alırdı kız tarafı ama şimdi odalar modalar dedi..
madem bi beşik alınıyosa bizde de, yanımda yatcağı kucuk sepet beşiği alabilirdi annemler ama onu da bze kaynvaldemler aldı..
parasında flan değilm tabki de, çok şükr durumumuz var bu ilgisizlik ve cimriliğine cok kızıyorm annemlern
ay neyse kafanızı ütüledm
kesinlikle saçma değil..bana kalırsa çok güzel..
çok yönlü ince bi espri
Allah allahh benmi yanlis biliyorum ya? Benim bildigim dogum tarihlerinde -2,+2 hafta sapma olabilir. Ama genelde bebekler 2 hafta erken geldikleri icin gec gelen bebeklere pek rastlanmadigi icin korkutuyorlar bence. Bi kisinin doktoru daha boyle demisti yanlis hatirlamiyorsam. O da sezeryan yapacak doktor diye 40. Hafta bitince doktora gitmeyip dogumu beklemisti. Ve 41. Haftada normal dogum yapmis. Eger sen normal dogum istiyorsan sezeryan diye tutturamaz ki doktor.
canım çok sevındım.sen kendını strese sokma rahat ol olur mu.
canım doktorum ılla sezeryan demıyor.sadece bana muhtemel olabıleceklerı soyluyor.
nst ye girdim sancılar 40 cıvarı rhatlamıs durumdayımm tv bakıyorum kasmamaya calısıyorum lkendımı ve içinde bulundugum gebelık haftasıyla ilgılı bılgıler arastırıyorum sıze dua edıyorummm .. tansıyonum dustu sukur bebekde bende ıyıyız aksam dr amcamız usg cekecek . tekrR boy kılo kontrolu intraket( damar yolu) halen kolumda gelip gelip ilaç basıolarr
bizm bi akrabanın sancısı 41 de geldi, illa normal dogum istiyodu, sancı cekti, suni sancı verildi ama açılması olmamış hiç. sezeryane adılar saatlerce sancı cektkten sonra..
bi de bakmışlar ki bebek kakasnı yapmış, hem de kordon dolanmış boynuna 1 hafta hastanede yattılar, antbyotk kullandılar bebek anne..
ben de normal dgum taraftarym ama insan korkuyo ya bekledkçe kötü bişiler olur diye..
.
ben de aynada yan profil bakıyorum.. ama bi farklılık görmüyorum.. :100:
aşağıya doğru basınç var.. hafif sancılar da.. bakalım yarın doktor ne söyleyecek.. :97:
Zeynepciğim korkma sakın. Bak hem sancıların azalmış hem bebişinin kalp atışları hızlı hem de açılman yok. Allah hakkında hayırlısını versin.
Kızlar bişey sorcam size oğlumuzun adını Doruk koyacağız nasipse ve bebek şekerlerine 'MUTLULUK DORUKTA' yazdırdık sizce saçma mı iyi mi ?
Çok teşekkür ederim canım. Geçenlerde face e ^heyecan Doruk'ta^ yazmıştım eşim görmüş hemen bebek şekerine uyarlamış
bu kasvetli havayı dagıtmak için,
kalktım, fotoraf maknesini çıkardım, size cicilermizin resmlerinden cektim, bilgisayara attım, şimdi de burdan paylaşıyorm.
bunlar lohusa serbeti takımımız, ben yaptım kurdelelerle süsledm bardakları tepsiyi, biz limonata vercez inşallah..
Eki Görüntüle 452380
bu da sepetmiz, 150 tl ye aldık gittigdyodan, babannesileri aldı daha dogrusu..
Eki Görüntüle 452381
Selam kizlarrr:) bugun dogum yapacagim hastanede doguma hazirlik kursu vardi oraya geldim. Lohusa beslenmesinden,psikolojiye,dogum yontenlerine ve bebek bakimina kadar hersey anlatilacak. Cok verimli olacagini dusunuyorum:)
kızlar aksam 6 da sancım vurdu suyum geldı hastaneye kaldırıldım nst ye bagladılar ama baglamadan catı muaynesı yaptılar 1 cm acıklıgım bıle yok nst de sancılar 88-89 sürekli ve bebek kalp atıslaro hızlı .. 3 doktor baktı ve dogumu 7. nıdilatla durdurdular . hastanedeyım su anda dualarınıza muhtacım sabah kendı dr um bakacak . Allaha teslim beklıyorum