2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakin ol.. kendini kastıkça daha da sorun olur.. allahın izniyle hiçbir sorun yaşamadan bebişini kucağına alırsın.. dualarımız seninle....

Zeynepm cok gecmis olsun, hastanede emin ellerdesin sakin korkma uzulme. Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebegini

bebeği küvözde olan arkadaşımızın bebeğine acil şifalar diliyorum en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almasını nasip etsin allah. zeynepcim seninde yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ciğer geliştirici iğneler çok işe yarıyor sen hiç merak etme bu sayede bebeğin küvözde çok fazla kalmayacaktır allahın izniyle. sadece dış dünyaya alışmasını kolaylaştırmak için alıcaklardır küvöze. dualarımız seninle. bebeğimizi sağlıklı kucağımıza aldığımız günleri göstersin allah hepimize.

merhaba ben agustos annesiyim ama belki icini ferahlatabilirim diye yaziyoru.. ben ikiz bebek bekliyorum dr um 36. haftada sezaryena alicak su anda sen de 36. haftadasin gordugum kadariyla.. bundan 3 hafta once ben de nidilat ve ciger gelistirici igneyle tanistim hastanede. dr um dedigi suydu , "yeterki 36. haftayi gorelim. 36. haftada gelen bebek artik premature sayilmaz ve köveze girme olasigili cok dusuktur. saglikla kucagina alabilirsin." insallah senin prensin de dogunca kuvoze girmeden annesinin kollarina gelecek hersey yoluna girecek. sen elinden geldigince sakin olmaya calis tatlim (ki biliyorum cok zor..) Allahin izniyle hersey yoluna girecek..

Geçmiş olsun zeynebimm.. Allah kolaylık versin sana.. sen bozma moralini.. burdaki herkes dualarıyla senin ve oğlunun yanında..
:KK34:

Korkma zeynebim.. Allah seninle beraber.. bunların hepsi bir imtihan.. sen şuan böyle imtihan oluyorsun.. diğeri başka bir şekilde.. bakalım biz nelerle imtihan olacağız.. Sabret ve bol bol dua et..

Hayırlı sabahlar temmuz anneleri.. kızımla biz geldik..:KK49:
nst ye girdim sancılar 40 cıvarı rhatlamıs durumdayımm tv bakıyorum kasmamaya calısıyorum lkendımı ve içinde bulundugum gebelık haftasıyla ilgılı bılgıler arastırıyorum sıze dua edıyorummm .. tansıyonum dustu sukur bebekde bende ıyıyız aksam dr amcamız usg cekecek . tekrR boy kılo kontrolu intraket( damar yolu) halen kolumda gelip gelip ilaç basıolarr

bizde de bugün temizlik günü sabahın köründe kalktım zaten sabaha kadar tuvalete taşındım ilk defa bu geceböyle oldu. iş yaptığım yok benim ama bütün gün dolanırım bende annemlerin etrafında akşam olunca da pert :) benimde üzerimde bi bezginlik bitkinlik var anlamadım neden. kızımda artık hiç durmuyor içimde maşallah sürekli harekette.

Allah allahh benmi yanlis biliyorum ya? Benim bildigim dogum tarihlerinde -2,+2 hafta sapma olabilir. Ama genelde bebekler 2 hafta erken geldikleri icin gec gelen bebeklere pek rastlanmadigi icin korkutuyorlar bence. Bi kisinin doktoru daha boyle demisti yanlis hatirlamiyorsam. O da sezeryan yapacak doktor diye 40. Hafta bitince doktora gitmeyip dogumu beklemisti. Ve 41. Haftada normal dogum yapmis. Eger sen normal dogum istiyorsan sezeryan diye tutturamaz ki doktor.

bizm bi akrabanın sancısı 41 de geldi, illa normal dogum istiyodu, sancı cekti, suni sancı verildi ama açılması olmamış hiç. sezeryane adılar saatlerce sancı cektkten sonra..
bi de bakmışlar ki bebek kakasnı yapmış, hem de kordon dolanmış boynuna 1 hafta hastanede yattılar, antbyotk kullandılar bebek anne..

ben de normal dgum taraftarym ama insan korkuyo ya bekledkçe kötü bişiler olur diye..

.

nst ye girdim sancılar 40 cıvarı rhatlamıs durumdayımm tv bakıyorum kasmamaya calısıyorum lkendımı ve içinde bulundugum gebelık haftasıyla ilgılı bılgıler arastırıyorum sıze dua edıyorummm .. tansıyonum dustu sukur bebekde bende ıyıyız aksam dr amcamız usg cekecek . tekrR boy kılo kontrolu intraket( damar yolu) halen kolumda gelip gelip ilaç basıolarr

çok rahatladım canım.. sende içini ferah tut.. bir sorun çıkmayacaktır.. :KK34:

aynen canım... ama karnım baya aşağı indi.. ara ara sancı geliyor.. ben haftaya doğururum gibi geliyor.. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza bir alsaydık..

ben de aynada yan profil bakıyorum.. ama bi farklılık görmüyorum.. :100:
aşağıya doğru basınç var.. hafif sancılar da.. bakalım yarın doktor ne söyleyecek.. :97:

iyi olduğunuza çok sevindim canım daha da iyi haberlerini bekliyoruz. tansiyonun mu yükselmişti ki senin ilaçlardan mı oldu acaba? kendini sıkma tv izle dergi fln aldır yakınındakilere, onlara bak fln kafanı dağıtmaya çalış bebişde stres yapmasın

nst ye girdim sancılar 40 cıvarı rhatlamıs durumdayımm tv bakıyorum kasmamaya calısıyorum lkendımı ve içinde bulundugum gebelık haftasıyla ilgılı bılgıler arastırıyorum sıze dua edıyorummm .. tansıyonum dustu sukur bebekde bende ıyıyız aksam dr amcamız usg cekecek . tekrR boy kılo kontrolu intraket( damar yolu) halen kolumda gelip gelip ilaç basıolarr[/QUOTE]

bu kasvetli havayı dagıtmak için,
kalktım, fotoraf maknesini çıkardım, size cicilermizin resmlerinden cektim, bilgisayara attım, şimdi de burdan paylaşıyorm.

bunlar lohusa serbeti takımımız, ben yaptım kurdelelerle süsledm bardakları tepsiyi, biz limonata vercez inşallah..
$IMG_2686.jpg

bu da sepetmiz, 150 tl ye aldık gittigdyodan, babannesileri aldı daha dogrusu..

$IMG_2688.jpg

Zeynepcim cok gecmis olsun canim, Ben inaniyorum bebegin erkenden gelse bile senin gibi guclu bir annesi oldugunu hissedip senden guc alacaktir. dualarimiz seninle ve bebeginle. Allah yardimciniz olsun. guzel haberlerini bekliyoruz.:KK16::KK16::KK16:

kızlar benden biraz biraz akıntı şeklinde de değil ama sarı su geliyor gibi 3 gündür geliyor umursamıyordum ama önemli birşey var mı sizce doktora sorayım mı....

kalktım, fotoraf maknesini çıkardım, size cicilermizin resmlerinden cektim, bilgisayara attım, şimdi de burdan paylaşıyorm.

bunlar lohusa serbeti takımımız, ben yaptım kurdelelerle süsledm bardakları tepsiyi, biz limonata vercez inşallah..
Eki Görüntüle 452380

Eki Görüntüle 452381

ikisi de çok güzel.... bardaklardan bende yapacağım yaaa.. hiç aklıma gelmemişti.. tabi benim ki pembesi olacak.. iyiki de paylaştın canım... bu arada başka ne süslediniz canım... örnek gösterirseniz sevinirim cnm.. ben pek bilmiyorum da...

Son düzenleme:
kızlar benden biraz biraz akıntı şeklinde de değil ama sarı su geliyor gibi 3 gündür geliyor umursamıyordum ama önemli birşey var mı sizce doktora sorayım mı....

nişan olsa kanlı kıvamlı olur.. :44:
suyun mu geliyo dicem? belki sızıntı halinde geliyordur..
ya da akıntıdır.. doğum yaklaştıkça akıntı fazlalaşıyormuş..
ama doğrusun dr söyler, bi arasan ya?:44:

nişan olsa kanlı kıvamlı olur.. :44:
suyun mu geliyo dicem? belki sızıntı halinde geliyordur..
ya da akıntıdır.. doğum yaklaştıkça akıntı fazlalaşıyormuş..
ama doğrusun dr söyler, bi arasan ya?:44:

tmm canım teşekkür ederim... bence de bir arayayım.. umarım akıntıdır.. :KK43:

canım ben ağustos anneleri topiğindeyim aslında temmuz annesi olacağım Allah kısmet ederse
haftanla ilgili hiç sorun olmaz Allah'ın izniyle
28 haftalık doğan bebeklerde sorun olmuyor, 32 haftayı geçen bebek zaten sıkıntıya girmiyor,
bazı doktorlar 34 haftanın sonunu görsek bebekte sorun olmaz diyorlar
hiç üzülme sen hepsini atlattın
dua edelim bol bol, Allah yardımcın olsun

bence sen yine de bi doktoruna sor, ne olur ne olmaz..

baska kapı süsü yaptım, şeker dağıtma sepeti süsledm.. bi de takı yastıgı yapmayı düşünüyorm bakalım..

hazır fırfırlı tüllü kurdeleler var, ben o tüllerden bardaklara göre kesip iki ucundan diktim kolay oldu. üzerlerne bi de kurdela ile nazar boncugu diktim oldu bitti..

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 452380

Eki Görüntüle 452381

şerbet takımı çok güzel olmuş ellerine sağlık beşikte çok güzel güzel günlerde kullansın bebeğin bende eklemek istiyorum cicilerimizi ama üşengeçlik var biraz üstümde :)

X