2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm hiç korkma ve üzülme allahım seni ve oğluşunu korur kollar sağlıkla alırsın paşanı kucağına dualarımız seninle sen üzülme ki yakışıklı paşanda bunu hissedip üzülmesinnnn bize yaz yine merakta bırakma bizi

kuzum bak rabbım onu sağlıkla kucağını verecek sen dr. güven eğer stres yaparsan bebek gerilir kuzucum o yüzden hiç korkma tıp çok ilerledi ciğerleride gelişecek hiç korkma kafanı boşalt oldumu dua dua et bol bol

Zeynepcm üzülme, sağlıkla hayırlısı ile kucagnda olur inşallah yavrun.. küvez de bebeği rahat ettirmek için, daha çok ilgi bakım için, gözün korkmasın..
kimse geliyo mu ailenden, yine tek misn?
ben dun dogumhaneye 6 da gırdım gece 11 mıydı neydı cıktıgımda annem geldi canım o cok telaslı belli etmemeye calısıyor ama gercekten tetikte her an dogurabilirim diye
Allah razı olsun ama su hastane psıkolojısı gercekten cok kotü demın bıseyler yedırdıler hemen nıdılat verdıler . kkonusuyorum gelme oğlum kızarım küserım sana bekle daha hazır degılım falan dıyorum ebeleri bile depresyona soktummm.

sen bitanesin canım .. sa ol yazan eline sağlık ...

iyi ki varsınız Alah razı olsun Allah bebeklerımızı bıze bagıslasın .. pc acık bas ucumda yazarım sürekli . varlıgınız yeter .. doğum sancım tutunca ilossdemir i aradım ilk annemi bile aramadan o kadar alıstım size ..dua edin Allah rızası için ..

canım sakin ol.. kendini kastıkça daha da sorun olur.. allahın izniyle hiçbir sorun yaşamadan bebişini kucağına alırsın.. dualarımız seninle....

Son düzenleme:

Zeynepm cok gecmis olsun, hastanede emin ellerdesin sakin korkma uzulme. Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebegini

bugün öğleden sonra randevüm var oğlumu görmeye gidicem ama nedense gitmeye korkuyorum sanki gidince gelemicekmişim gibi geliyor doğum fobisimi acaba

bebeği küvözde olan arkadaşımızın bebeğine acil şifalar diliyorum en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almasını nasip etsin allah. zeynepcim seninde yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ciğer geliştirici iğneler çok işe yarıyor sen hiç merak etme bu sayede bebeğin küvözde çok fazla kalmayacaktır allahın izniyle. sadece dış dünyaya alışmasını kolaylaştırmak için alıcaklardır küvöze. dualarımız seninle. bebeğimizi sağlıklı kucağımıza aldığımız günleri göstersin allah hepimize.

doktorum 30 hazıranı son gun olarak verdı normal dogum ıcın.en fazla bır kaç gün daha bekleriz.sonra bebek sıkıntıya girer kakasını yapar falan dedi.açılman olursa sunnı sancıyla dogurabılırsın ama acılman olmazsa suni sancı bı işe yaramaz dedi.
kövez beni korkutuyor .... perişanım

canım sen şimdi düşünme bunları.du bakalım belkı dogurmayacaksın nerden bılıyosun.güzel tarafından dusun.kötu şeyleri aklına getirme canım,her şey yoluna girecek inşallah

merhaba ben agustos annesiyim ama belki icini ferahlatabilirim diye yaziyoru.. ben ikiz bebek bekliyorum dr um 36. haftada sezaryena alicak su anda sen de 36. haftadasin gordugum kadariyla.. bundan 3 hafta once ben de nidilat ve ciger gelistirici igneyle tanistim hastanede. dr um dedigi suydu , "yeterki 36. haftayi gorelim. 36. haftada gelen bebek artik premature sayilmaz ve köveze girme olasigili cok dusuktur. saglikla kucagina alabilirsin." insallah senin prensin de dogunca kuvoze girmeden annesinin kollarina gelecek hersey yoluna girecek. sen elinden geldigince sakin olmaya calis tatlim (ki biliyorum cok zor..) Allahin izniyle hersey yoluna girecek..

Geçmiş olsun zeynebimm.. Allah kolaylık versin sana.. sen bozma moralini.. burdaki herkes dualarıyla senin ve oğlunun yanında..

Korkma zeynebim.. Allah seninle beraber.. bunların hepsi bir imtihan.. sen şuan böyle imtihan oluyorsun.. diğeri başka bir şekilde.. bakalım biz nelerle imtihan olacağız.. Sabret ve bol bol dua et..

Allah allahh benmi yanlis biliyorum ya? Benim bildigim dogum tarihlerinde -2,+2 hafta sapma olabilir. Ama genelde bebekler 2 hafta erken geldikleri icin gec gelen bebeklere pek rastlanmadigi icin korkutuyorlar bence. Bi kisinin doktoru daha boyle demisti yanlis hatirlamiyorsam. O da sezeryan yapacak doktor diye 40. Hafta bitince doktora gitmeyip dogumu beklemisti. Ve 41. Haftada normal dogum yapmis. Eger sen normal dogum istiyorsan sezeryan diye tutturamaz ki doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…