- 17 Mart 2012
- 367
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.101
ben de strese gırdım canım.sezeryan istemıyorumbizim bugün kontrolümüz vardı ama çok moralim bozuldu ben hergün ha doğurdum ha doğurcama die beklerken ne sancı ne açılma hiçbişey yok.doktor bdt den 1 hafta sonra bile olabilir daha 15 günün flan var acele etme dedi.şu çıkan yasadan sebep sezeryanda olamıyorum hiçbir sorun gözükmezken yapamam dedinerdeyse sorun olsun die bekliyorum töbe töbeee artık sabırsızlıktan panik atak oldum ne uyku ne bişey sinirlerim çok bozuk çatıcak adam arıyorum oda genelde eşim oluyo tabi garibim yazık şu dokuz ayda neler çekti garibim.doktora yalvarıcaktı nerdeyse bir sorun flan var gibi göstersenizde sezeryan olsun die doktorda kızdı tabi.neyse sağlıklı olsun bebeğim bekliycez napalım.
Merhaba arkadaşlar,forumu sürekli takip ediyorum ve çok faydalı buluyorum. Size bir sorum olacak.35+5 günlük hamileyim.nstye girdim sancı çıktı. alttan muayene oldum.2 cm açığım varmış. gece kaldım hastanede. bu olay dün oldu. muayenede ebe batikon kullanmıştı. bugün akşamdan itibaren ve bugün pedimde kahverengi bir akıntı var. acaba bu nişan mıdır, batikonun etkisimidir? bir kez değil, her akıntıda geliyor......
zeynepcim, hoşgeldin. nasılsın?
etek çatı için iyi nst içinde sanırım pantolon
Arkadaşlar ben sıramı savdım.
Hatırlarsanız İdrarda Protein cıkmıstı. 570 ler deydi. 16 Hazıran Cumartesi gunu Kontrole gıttıgımde Doktorum Fatma nur hanım sezeryna karar verdi .
Tabi hazırlıklı olmadıgım ıcın ınanılmaz panık yaptım. Bebegım 35 Haftalıktı.Ayın 17 sı Babalar gününde sabah 8 de sezeryana girdim. 08.17'de Atamız doğdu.
Kilo:2530 gr. ile. 2 gün yogun bakımda kaldı. Gelen giden cok oldugu için vermek istemediler. Şekeri düşmüş - şekerini düzenlediler. 2 gün görmediğim, aklımı kacıracaktım. Allah kımseyi yavrusundan ayırmasın. Salı gunu taburcu olurken getırdıler askımı, dunyalıarı bana verdıler sankı. annelık oyle bırseymıskı bebegıme bakınca burnumun dıregı sızlıyor, aglamaya baslıyorum. Allah herkese nasip etsin yarabbim.
Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun Annelık zor zanaatmıs.
Dualarım sizlerle...
Öpüyorum
Arkadaşlar ben sıramı savdım.
Hatırlarsanız İdrarda Protein cıkmıstı. 570 ler deydi. 16 Hazıran Cumartesi gunu Kontrole gıttıgımde Doktorum Fatma nur hanım sezeryna karar verdi .
Tabi hazırlıklı olmadıgım ıcın ınanılmaz panık yaptım. Bebegım 35 Haftalıktı.Ayın 17 sı Babalar gününde sabah 8 de sezeryana girdim. 08.17'de Atamız doğdu.
Kilo:2530 gr. ile. 2 gün yogun bakımda kaldı. Gelen giden cok oldugu için vermek istemediler. Şekeri düşmüş - şekerini düzenlediler. 2 gün görmediğim, aklımı kacıracaktım. Allah kımseyi yavrusundan ayırmasın. Salı gunu taburcu olurken getırdıler askımı, dunyalıarı bana verdıler sankı. annelık oyle bırseymıskı bebegıme bakınca burnumun dıregı sızlıyor, aglamaya baslıyorum. Allah herkese nasip etsin yarabbim.
Dualarım sizlerle...
Öpüyorum
yav herkes arayıp duruyor,muhtemelen dogurmuş oldugumu farzedıp.strese gırdım ınankı.
Allahım hayırlı uzun ömürler versin. Darısı başımıza diye diye tavuk oldukArkadaşlar ben sıramı savdım.
Dualarım sizlerle...
Öpüyorum