- 8 Aralık 2011
- 152
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.041
az önce bende içimden bunu geçiriyordum.. nedense tıpikte değişik bir hava var.. korku, heyecan, mutluluk,.....
canım sakin ol.. kendini kastıkça daha da sorun olur.. allahın izniyle hiçbir sorun yaşamadan bebişini kucağına alırsın.. dualarımız seninle....
Zeynepm cok gecmis olsun, hastanede emin ellerdesin sakin korkma uzulme. Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebegini
bebeği küvözde olan arkadaşımızın bebeğine acil şifalar diliyorum en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almasını nasip etsin allah. zeynepcim seninde yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ciğer geliştirici iğneler çok işe yarıyor sen hiç merak etme bu sayede bebeğin küvözde çok fazla kalmayacaktır allahın izniyle. sadece dış dünyaya alışmasını kolaylaştırmak için alıcaklardır küvöze. dualarımız seninle. bebeğimizi sağlıklı kucağımıza aldığımız günleri göstersin allah hepimize.
merhaba ben agustos annesiyim ama belki icini ferahlatabilirim diye yaziyoru.. ben ikiz bebek bekliyorum dr um 36. haftada sezaryena alicak su anda sen de 36. haftadasin gordugum kadariyla.. bundan 3 hafta once ben de nidilat ve ciger gelistirici igneyle tanistim hastanede. dr um dedigi suydu , "yeterki 36. haftayi gorelim. 36. haftada gelen bebek artik premature sayilmaz ve köveze girme olasigili cok dusuktur. saglikla kucagina alabilirsin." insallah senin prensin de dogunca kuvoze girmeden annesinin kollarina gelecek hersey yoluna girecek. sen elinden geldigince sakin olmaya calis tatlim (ki biliyorum cok zor..) Allahin izniyle hersey yoluna girecek..
Geçmiş olsun zeynebimm.. Allah kolaylık versin sana.. sen bozma moralini.. burdaki herkes dualarıyla senin ve oğlunun yanında..
Korkma zeynebim.. Allah seninle beraber.. bunların hepsi bir imtihan.. sen şuan böyle imtihan oluyorsun.. diğeri başka bir şekilde.. bakalım biz nelerle imtihan olacağız.. Sabret ve bol bol dua et..
nst ye girdim sancılar 40 cıvarı rhatlamıs durumdayımm tv bakıyorum kasmamaya calısıyorum lkendımı ve içinde bulundugum gebelık haftasıyla ilgılı bılgıler arastırıyorum sıze dua edıyorummm .. tansıyonum dustu sukur bebekde bende ıyıyız aksam dr amcamız usg cekecek . tekrR boy kılo kontrolu intraket( damar yolu) halen kolumda gelip gelip ilaç basıolarrHayırlı sabahlar temmuz anneleri.. kızımla biz geldik..
Allah allahh benmi yanlis biliyorum ya? Benim bildigim dogum tarihlerinde -2,+2 hafta sapma olabilir. Ama genelde bebekler 2 hafta erken geldikleri icin gec gelen bebeklere pek rastlanmadigi icin korkutuyorlar bence. Bi kisinin doktoru daha boyle demisti yanlis hatirlamiyorsam. O da sezeryan yapacak doktor diye 40. Hafta bitince doktora gitmeyip dogumu beklemisti. Ve 41. Haftada normal dogum yapmis. Eger sen normal dogum istiyorsan sezeryan diye tutturamaz ki doktor.
nst ye girdim sancılar 40 cıvarı rhatlamıs durumdayımm tv bakıyorum kasmamaya calısıyorum lkendımı ve içinde bulundugum gebelık haftasıyla ilgılı bılgıler arastırıyorum sıze dua edıyorummm .. tansıyonum dustu sukur bebekde bende ıyıyız aksam dr amcamız usg cekecek . tekrR boy kılo kontrolu intraket( damar yolu) halen kolumda gelip gelip ilaç basıolarr
aynen canım... ama karnım baya aşağı indi.. ara ara sancı geliyor.. ben haftaya doğururum gibi geliyor.. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza bir alsaydık..
ikisi de çok güzel.. özellikle beşiği çok tatlı..bunlar lohusa serbeti takımımız, ben yaptım kurdelelerle süsledm bardakları tepsiyi, biz limonata vercez inşallah..
Eki Görüntüle 452380
bu da sepetmiz, 150 tl ye aldık gittigdyodan, babannesileri aldı daha dogrusu..
Eki Görüntüle 452381
ikisi de çok güzel.. özellikle beşiği çok tatlı..
mışıl mışıl uyur, tatlı rüyalar görür inş içinde..
bu kasvetli havayı dagıtmak için,
kalktım, fotoraf maknesini çıkardım, size cicilermizin resmlerinden cektim, bilgisayara attım, şimdi de burdan paylaşıyorm.
bunlar lohusa serbeti takımımız, ben yaptım kurdelelerle süsledm bardakları tepsiyi, biz limonata vercez inşallah..
Eki Görüntüle 452380
Eki Görüntüle 452381
kızlar benden biraz biraz akıntı şeklinde de değil ama sarı su geliyor gibi 3 gündür geliyor umursamıyordum ama önemli birşey var mı sizce doktora sorayım mı....
nişan olsa kanlı kıvamlı olur.. :44:
suyun mu geliyo dicem? belki sızıntı halinde geliyordur..
ya da akıntıdır.. doğum yaklaştıkça akıntı fazlalaşıyormuş..
ama doğrusun dr söyler, bi arasan ya?:44:
nst ye girdim sancılar 40 cıvarı rhatlamıs durumdayımm tv bakıyorum kasmamaya calısıyorum lkendımı ve içinde bulundugum gebelık haftasıyla ilgılı bılgıler arastırıyorum sıze dua edıyorummm .. tansıyonum dustu sukur bebekde bende ıyıyız aksam dr amcamız usg cekecek . tekrR boy kılo kontrolu intraket( damar yolu) halen kolumda gelip gelip ilaç basıolarr
bu kasvetli havayı dagıtmak için,
kalktım, fotoraf maknesini çıkardım, size cicilermizin resmlerinden cektim, bilgisayara attım, şimdi de burdan paylaşıyorm.
bunlar lohusa serbeti takımımız, ben yaptım kurdelelerle süsledm bardakları tepsiyi, biz limonata vercez inşallah..
Eki Görüntüle 452380
Eki Görüntüle 452381