- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.081
zeynepciğim çok geçmiş olsun. allah yardımcın olsun. ıyı haberlerını beklıyoruz. içini ferah tut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kasvetli havayı dagıtmak için,
kalktım, fotoraf maknesini çıkardım, size cicilermizin resmlerinden cektim, bilgisayara attım, şimdi de burdan paylaşıyorm.
bunlar lohusa serbeti takımımız, ben yaptım kurdelelerle süsledm bardakları tepsiyi, biz limonata vercez inşallah..
Eki Görüntüle 452380
bu da sepetmiz, 150 tl ye aldık gittigdyodan, babannesileri aldı daha dogrusu..
Eki Görüntüle 452381
nst ye girdim sancılar 40 cıvarı rhatlamıs durumdayımm tv bakıyorum kasmamaya calısıyorum lkendımı ve içinde bulundugum gebelık haftasıyla ilgılı bılgıler arastırıyorum sıze dua edıyorummm .. tansıyonum dustu sukur bebekde bende ıyıyız aksam dr amcamız usg cekecek . tekrR boy kılo kontrolu intraket( damar yolu) halen kolumda gelip gelip ilaç basıolarr
kötü haber vericem .23 haziranda doğum yaptım.Gece suyum geldi 12 de .Hemen hastaneye gittik.Sabah 11 de acil sezaryene aldılar.Oğlum doğdu.Benim dikişlerim atılana kadar solunum problemi oluşmuş oğlumda.Hemen kuvöze aldılar.Bugün taburcu oldum.Evdeyim.Ama oğlum hastanede,kuvözde,ağzında burnunda hortumlar,elinde serum,iki memesinden delik delip ciğerlere hortum salmışlar.Ölüyorum.Dualarınıza ihtiyacımız var.hepsi bu
slm kızlar bende temmuz annesı olacagım ınsallah 38 haftalık hamileyım beklenen dogum tarihim 13 temmuz bu gun rutın kontrol için doktora gittim doktorum suyun azalmıs acil dogum yapacagın hastaneye git sunı sancıyla dogurturlar belkı bi nts ye gır dedi gıttım orada ultrasonla nts normal hersey dedi alttan bakkmadılar bıle pet verdı gece ıslanma olursa geldeyıp eve yolladılar bılmıyorum ne olacak ıyı ıyı hastanede piskolojım bozuldu bagıranlardan bıran once olsun dıyen ben doktor eve gıt deyınce uça uça geldım iyimi ettım bilmıyorum sımdı 2 gun ara ıle kendı doktorumda muayene olacagım bakalım hayırlısı aynı durumda suyuna az denılen varmı acaba
sa ol yüzümü güldürdün Allah razı olsun .. Allah evlatlarımızı korusun . beklesın ben gelmesını ıstemıyorum sımdı cıger gelıstırıcı ıgne vurdular . kolumda damaryolu 11. nıdılat verıldı offf kafam karısık cok:2:
Bu da bizim son halimiz teyzoşlar sadece göbekten ibaretim diyebilirim Eki Görüntüle 452545
Ahanda aynııı benim göbek!Hani diyorlar göbek aşağı iniyor diyee.Benim göbek de senin ki gibi.Ben 1 aydır falan çok rahat yemek yiyorum , nefes alırken de öyle ondan önce çok rahatsız ediyordu beni.Gören senin karnın aşağı inmemiş daha diyor ama ben de 1 aydır falan rahatladığımı söylüyorum.Sen de durumlar nasıl ? Yatarken nefes almakta zorlanıyor musn , yada yemek yerken midene baskı yapıyor mu ?[/Q
Yemek yerken bi rahatsızlığım yok tatlım ama yatmak başlı başına bi problem Ben 59 la hamile kaldım mide bulantılarından dolayı 55 e düştüm şimdi 65 im. Kollarım bacaklarım çubuk gibi Ama göbeğim aldı başını gitti
Bu da bizim son halimiz teyzoşlar sadece göbekten ibaretim diyebilirim Eki Görüntüle 452545
ayy maşallah diyeyim ne güzel sadece göbek var. bende hem önde hem arkada hem yanlarda var her taraftan genişledim resmen 13 14 kilo aldım :)
misafirim vardı Allahım bu kadar uslu bir çocuk olamaz ne anneyi üzdü ne yaramazlık yaptı oyuncaklarıyla oynadı bizde sohbet ettik İnşallah bebişimde böyle uslu olur(bebekkende böyle usluymuş bu sevimli çoçuk)
neyse zeynep doğurdu mu diye girdim ama doğurmamış Hayırlı doğumlar olur inşallah Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize bende yarın kontrole gideceğim nst çatı falan ilk nst olacak kızlar pantolon mu giymeliyim elbise etek filan mı bilemedim ki
misafirim vardı Allahım bu kadar uslu bir çocuk olamaz ne anneyi üzdü ne yaramazlık yaptı oyuncaklarıyla oynadı bizde sohbet ettik İnşallah bebişimde böyle uslu olur(bebekkende böyle usluymuş bu sevimli çoçuk)
neyse zeynep doğurdu mu diye girdim ama doğurmamış Hayırlı doğumlar olur inşallah Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize bende yarın kontrole gideceğim nst çatı falan ilk nst olacak kızlar pantolon mu giymeliyim elbise etek filan mı bilemedim ki