2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sıkıldım artık doğurmak istiyorum:84::84: en çok da mide bulantısı ve kusmalardan nefret ediyorum doğurduktan sonra geçecek mi acaba:120:

ah cnm benı rabbım sağlıcakla kucaguna almayı nasıp etsın dualarım senınle ve tu doğum yapacak anne adylarıyla

zeynepcim canımmmm çokkkkk geçmiş olsun sakın kötü şeyler düşünme rabbimin izni ile sende bebişinde sağlıkla hastaneden çıkarsınız dualarımız seninle canım ilk fırsatta bize mutlaka yaz seni merak ederiz.....

bebeğim çok geçmiş olsun tatlım telaş yapma olurmu inş sağsalim bebeğine kavuşacaksın ALLAH yardımcın olsun tatlım bizleri habersiz bırakma senin ve minik paşanın güzel haberlerini bekliyoruz inş. kendine çok ama çok dikkat et canım.

Çok geçmiş olsun zeynebim dualarımız seninle ve bebeğinle sağlıcakla çıkarsın inşallah hastaneden

ah cnm benı rabbım sağlıcakla kucaguna almayı nasıp etsın dualarım senınle ve tu doğum yapacak anne adylarıyla

Allah razı olsun kızlar oğlumu rahat ettiremedim mi ben içerde bılmıyorum doktorum geldi şimdi zeynepcim 2 gun daha yatıracaz seni bebegın ciğer gelişimi için iğne yapacagız dedi . 3 gun sonra sezeryana alacaklar kendımı cok kotu hıssedıyorum bana dua edın ...

Temmuz anneleri daha uyanmadınız mıııııı Herkese hayırlı sabahlar
günaydın hamişleeer

geçmiş olsun canım.. beni bdt 12 temmuz. suyun ciddi şekilde azalmış değil sanırım.
takibini yapan doktorla doğum yapacağın doktor farklı kişiler, yanlış mı anladım? :44:
bebeğinin hareketlerini takip et ve yüreğini ferah tut.

günün aydın olsun zeynepcim.. akşam akşam epey sıkıntı olmuş..
sancı durumunda bebeğin kalp atışları düşerse sorun oluyor bildiğim kadarıyla..
haricen 180in üzerinde uzun süre seyrederse bi de..
inş doktorun güzel şeyler söyler, rahatlatır seni.. Allah yardımcınız olsun.. bizi habersiz bırakma..

olur mu hiç öyle şeyy?! ömür bebek ne zaman isterse o zaman gelir..
doğum bu, kader yani.. Allah sağlık versin de önce gelsin, önemi yok.

Gunaydin cicis hatunlar..

Zeynepcim okudum basina gelenleri sakin ol dua et hayirlisi olsun insallah hakkinda canim ya.

Destiny555 canim doktorun sana ne demisti ki? Ben o kismi kacirmisim. Neden dogmazsa sezeryana alacak ki 40. Haftadan sonra 2 hafta daha beklenebiliyor benim bildigim.

Bende dun bi arkadasimin 40 mevlutune gittim. Ayy minicikti yavrucak. Bide 1 bucuk aylik olmus dusunun artik. Bizimkiler daha da minik olcak. ( helede benimki( ) icim bi tuhaf oldu valla kizlar. Soka girmis bi vaziyette kalakaldim.

Neyse cok aciktik biz. Ben gidip bi kahvalti yapayim bari. Bu arada hurmadan bahsedilmisti gecen ben daha dun gidip aldim. Ne zamandan sonra yenmesi gerekiyor bunun? Baska puf noktasi varmi ki: p

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun

sende 11 gun yazıyo, bence yiyeblrsin artık
zaten fazla abartmazsan yemeyi, zararı olan bişi deil korkma yani

Basladim bakalim yemeye. Benim gunum az kaldi ama hala da dogurcakmisim gb gelmiyo valla. Hastaneye gidince topikle canli baglanti yapcam zaten. Hepinizi korkularinizla yuzlestirecem hah hah haaa!!

canım benım zeynepcim hiç üzülme rabbim seni ve bebeğini korusun melekler başucunuzdan eksik olmasın bebeğini sağlıkla kucağına al inş.
dualarım senınle canım bak doğsun artık diye diye oğlunda annemi artık fazla bekletmeyim demiş sen oğluşunu çok rahat ettirdin tatlım ama sanırım artık senın kucağında olmak istemiş tüm (2012 temmuz anneleri ) bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın rabbım bır avazda kurtarsın

sa ol yüzümü güldürdün Allah razı olsun .. Allah evlatlarımızı korusun . beklesın ben gelmesını ıstemıyorum sımdı cıger gelıstırıcı ıgne vurdular . kolumda damaryolu 11. nıdılat verıldı offf kafam karısık cok:2:

Zeynepcm üzülme, sağlıkla hayırlısı ile kucagnda olur inşallah yavrun.. küvez de bebeği rahat ettirmek için, daha çok ilgi bakım için, gözün korkmasın..
kimse geliyo mu ailenden, yine tek misn?

canım benimm allah yardımcın olsun dualarımız seninle çok stres yapıp bebişini etkileme annesi herşeyin güzel olacağını söyleyip onu rahatlat her şey yoluna girecek inş

canım doğurursun merak etme o gelmek istediği zaman beklemez içerde her kaldığı saat onun lehine ciğerleri gelişsin iyice vücudumuz rabbimizin bize sunduğu muhteşem bir sistem en doğru zamanda gelecektir bebeğin

kövez beni korkutuyor .... perişanım

canım korkma bol bol dua et benim kuzenimin bebeğinide küveze aldılar ciğerleri gelişsin diye içini ferah tut kuzucum korkma bizim zeynep dayanıklı kızdır öyle pes etmez oğluşun doğduğunda annesinim gözlerine baktığında melek gibi bir anne görecek dua ediyorum inan senın için

Doğum, yerine göre hayatî tehlike arz eden bir ameliyat olabilir. Böylesine ciddî bir olay, elbette sadece mânevi dua ile geçiştiritlemez. Önce maddi tedbirler alınır, yâni gereken ebeye, doktora gidilir, alâka ve muayenesi temin edilir, Bundan sonra sıra manevî tedbire, yâni duaya gelir.

Nasıl sadece doktor kesin şifaya vasıta değilse, sadece dua da öyle kesin şifaya sebep olmaz. Zira ikisini de Rabbimiz emretmekte, hem maddî, hem de manevî tedbiri dinimiz istemektedir. Birini icra edip ötekini ihmal eden, elbette yarım iş yapmış olur. Tek kanatlı kuşun uçtuğu kadar başarı temin edilir.
Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı,
Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir,

Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

Geçmiş olsun, inşallah en kıza zamanda sağlıkla evine gelir bebişin

Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah, bol bol dinlenmeye çalış, bebişinin sana ihtiyacı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…