- 21 Ağustos 2008
- 1.916
- 174
- 44
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.981
destiny555 Allah sana hayırlısıyla sancı versin diye dua ediyorum..kendimi senin yerine koyuyorum da çok zor olmalı senin için..
ah canım :)saolasın.napalım,hayırlısı nasılsa öyle olsun.zor gerçekten.sürekli kendimi dinliyorum.hiç yoktan stress yaptı bana
kötü haber vericem .23 haziranda doğum yaptım.Gece suyum geldi 12 de .Hemen hastaneye gittik.Sabah 11 de acil sezaryene aldılar.Oğlum doğdu.Benim dikişlerim atılana kadar solunum problemi oluşmuş oğlumda.Hemen kuvöze aldılar.Bugün taburcu oldum.Evdeyim.Ama oğlum hastanede,kuvözde,ağzında burnunda hortumlar,elinde serum,iki memesinden delik delip ciğerlere hortum salmışlar.Ölüyorum.Dualarınıza ihtiyacımız var.hepsi bu
ah canım benım ya,rabbim senınle olsun yuregım parçalandı.yaşadık o durumları bır zamanlar.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda.butun dualarım senınle canım.
anamm destiny 40 yazıo sende ya,hay maşallah en büyüğümüz sensin topikte galibaallah yardımcın olsun canım bugün yarın vaktidir artık...
:) biz ablayız:) ama en küçüğünüz olacağız bu gidişle:)
kötü haber vericem .23 haziranda doğum yaptım.Gece suyum geldi 12 de .Hemen hastaneye gittik.Sabah 11 de acil sezaryene aldılar.Oğlum doğdu.Benim dikişlerim atılana kadar solunum problemi oluşmuş oğlumda.Hemen kuvöze aldılar.Bugün taburcu oldum.Evdeyim.Ama oğlum hastanede,kuvözde,ağzında burnunda hortumlar,elinde serum,iki memesinden delik delip ciğerlere hortum salmışlar.Ölüyorum.Dualarınıza ihtiyacımız var.hepsi bu
canım Allah şifa versin, tez zamanda iyi olur bebeğin inşallah..
gelen misafirler yanımızda oturcaklarmış, o yuzden yatak odasında değil salonda hazırlanıyomuş lohusa yatagı..
ama dediğin gbi aslında bebek yatak odasında olsa da ben misafrlern yanına gelsem hoşgeldniz die, bebeği görmek isterlerse de 2 dk yatak odasına gelip baksalar bebek acısından daha hijyenk olur..
anam napcam sasırdm valla, gidim bi su daha içim
sınav açıklandı kızlar kızımla hepsini geçmişiz
bu arada ağrım var dizlere vuruyor bebek iice aşağıdalarda ama sevinçten hoplayıp zıplıyorum geçmişim
kötü haber vericem .23 haziranda doğum yaptım.gece suyum geldi 12 de .hemen hastaneye gittik.sabah 11 de acil sezaryene aldılar.oğlum doğdu.benim dikişlerim atılana kadar solunum problemi oluşmuş oğlumda.hemen kuvöze aldılar.bugün taburcu oldum.evdeyim.ama oğlum hastanede,kuvözde,ağzında burnunda hortumlar,elinde serum,iki memesinden delik delip ciğerlere hortum salmışlar.ölüyorum.dualarınıza ihtiyacımız var.hepsi bu
kızlar aksam 6 da sancım vurdu suyum geldı hastaneye kaldırıldım nst ye bagladılar ama baglamadan catı muaynesı yaptılar 1 cm acıklıgım bıle yok nst de sancılar 88-89 sürekli ve bebek kalp atıslaro hızlı .. 3 doktor baktı ve dogumu 7. nıdilatla durdurdular . hastanedeyım su anda dualarınıza muhtacım sabah kendı dr um bakacak . Allaha teslim beklıyorum
çok da erken değil canım hayırlısıyla gelsin bebeksancılarım iyice arttı artık.Bebeğin kafası resmen bacaklarımın arasında.Kımıldamaya korkuyorum desem yeri
ikide birde suyumu kontrol ediyorum sanki gelicek gibi böyle aşağıya vuruyor bebek.
Doktorum erken bekliyor zaten bakalım hayırlısı
kızlar aksam 6 da sancım vurdu suyum geldı hastaneye kaldırıldım nst ye bagladılar ama baglamadan catı muaynesı yaptılar 1 cm acıklıgım bıle yok nst de sancılar 88-89 sürekli ve bebek kalp atıslaro hızlı .. 3 doktor baktı ve dogumu 7. nıdilatla durdurdular . hastanedeyım su anda dualarınıza muhtacım sabah kendı dr um bakacak . Allaha teslim beklıyorum
Allah razı olsun 7. nıdılatı da verdıler sancı cekmekten sıkmaktan kendımı harap oldummm ... hoscakalın yazarım sonracanım kıyamam Allah yardımcın olsun dualarımız sennle enerjini boa harcama dr un gelene kadar dinlenmeye çalış