2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz geldik teyzoşlar, NST ye girdik 60 civarı sancılarım çıktı ama sık değil. Sancımız çıktığı an bebişlerimizin kalp atışı düşerse tehlikeli olurmuş o zaman hemen sezeryana alırlarmış ama bebişimin kalp atışları hep normal. Neyse perşembe tekrar gelin dedi doktor ve Allah bin kere razı olsun eşime izne ayrılsana dedi. Eşim çok yoğun çalışıyor ayda 10-15 nöbeti var. Bişey olursa 20 dk da yanında olurum dedi doktorumuzda 20 dk ciddi bi süre benim eşimin yanından ayrılmadım allah korusun nolur nolmaz dedi. Ve eşim perşembe izne ayrılıyooooooo O kadar mutluyumki resmen hasret kalmıştık birbirimize. Bizimki tam terzi kendi söküğünü dikemez muhabbeti. Size yemin ederim eşim sırf izin almamak için sabah kanımı aldı üst katımızdakiler doğumevinde çalışıyo onlarla tüpleri yolladı tahliller için. Benim sancım oluyor gece ruhu duymuyor hastaları arıyor onlar için uyanıp kalkıp gidiyor. Bizde haberler böyle..

Çok geçmiş olsun bir an önce toparlanır inşallah... rabbim yardımcınız olsun,yanınızda olsun.

ah canım benım ya,rabbim senınle olsun yuregım parçalandı.yaşadık o durumları bır zamanlar.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda.butun dualarım senınle canım.

anamm destiny 40 yazıo sende ya,hay maşallah en büyüğümüz sensin topikte galiba allah yardımcın olsun canım bugün yarın vaktidir artık...

:) biz ablayız:) ama en küçüğünüz olacağız bu gidişle:)

yok biz olalım ben benimkini zorla tutmaya çalışıyorum sırada abiler ablalar var diye ama çok aceleciyiz çokkk....Bu arada zeynepte de bişiler varmış hastanedeymiş ama tam öğrenemedim noluo niye gitti...allah yardımcısı olsun inşallah

topraksu; forumda 100 adet mesaj atmadığım için özel mesaj gönderemiyorum.. adana da özel adana hastanesine gidiyorum.. eski üniversal oluyor.. doktorum Muzaffer ŞENGÜL .. perşembe günü çatı muayenesi var işte o zaman belli olacak.. ama ben normal düşünüyorum...mümkün olursa tabiii :)

Canim cok gecmis olsun. Allahim buyuktur insallah acil sifalar versin yavruna, tez zamanda kavusun. kac kilo dogdu bebegin 37 hafta kucuk degil tez zamanda toparlanir insaallah merak etme sen. dualarimiz bebeginle..

tullymakker kullanıcısından alıntı
kötü haber vericem .23 haziranda doğum yaptım.Gece suyum geldi 12 de .Hemen hastaneye gittik.Sabah 11 de acil sezaryene aldılar.Oğlum doğdu.Benim dikişlerim atılana kadar solunum problemi oluşmuş oğlumda.Hemen kuvöze aldılar.Bugün taburcu oldum.Evdeyim.Ama oğlum hastanede,kuvözde,ağzında burnunda hortumlar,elinde serum,iki memesinden delik delip ciğerlere hortum salmışlar.Ölüyorum.Dualarınıza ihtiyacımız var.hepsi bu

canım çok geçmiş olsun.. allah yardımcınız olsun.. inşallah bebeğini kucağına sağ salim alırsın.. dualarımız seninle..

sancılarım iyice arttı artık.Bebeğin kafası resmen bacaklarımın arasında.Kımıldamaya korkuyorum desem yeri
ikide birde suyumu kontrol ediyorum sanki gelicek gibi böyle aşağıya vuruyor bebek.
Doktorum erken bekliyor zaten bakalım hayırlısı

canım salona yatakmı yapılır boşver yaa sen milleti zaten bebek dünyaya yeni alışıyo yazık ayrıca annede bebeğe yeni alışma dönemi birbirinize kaliteli zaman ayırmanız gerek. misafirlerde sanki müzeyemi geliyolar zaten bu türk adetlerinin bazılarını çok yersiz buluyorum bence en az bir ay anne ve bebeği çok yakın akrabalar hariç diğerleri rahatsız etmemeli..ama maşallah anne hastaneden gelir daha yarım saat geçmeden ayıp olur diye hemen ziyarete giderler.. hasta olursun hemen geçmiş olsuna gelirler iyileşeceğin varsada misafirler yüzünden dinlenemediğin için daha geç iyileşirsinartık kafa yapımızı biraz değiştirmemiz gerekio bence yaa boşverelim elalem ne derse desin

slm kızlar bende temmuz annesı olacagım ınsallah 38 haftalık hamileyım beklenen dogum tarihim 13 temmuz bu gun rutın kontrol için doktora gittim doktorum suyun azalmıs acil dogum yapacagın hastaneye git sunı sancıyla dogurturlar belkı bi nts ye gır dedi gıttım orada ultrasonla nts normal hersey dedi alttan bakkmadılar bıle pet verdı gece ıslanma olursa geldeyıp eve yolladılar bılmıyorum ne olacak ıyı ıyı hastanede piskolojım bozuldu bagıranlardan bıran once olsun dıyen ben doktor eve gıt deyınce uça uça geldım iyimi ettım bilmıyorum sımdı 2 gun ara ıle kendı doktorumda muayene olacagım bakalım hayırlısı aynı durumda suyuna az denılen varmı acaba

kızlar aksam 6 da sancım vurdu suyum geldı hastaneye kaldırıldım nst ye bagladılar ama baglamadan catı muaynesı yaptılar 1 cm acıklıgım bıle yok nst de sancılar 88-89 sürekli ve bebek kalp atıslaro hızlı .. 3 doktor baktı ve dogumu 7. nıdilatla durdurdular . hastanedeyım su anda dualarınıza muhtacım sabah kendı dr um bakacak . Allaha teslim beklıyorum

allah saglıklı sıhhatli bi şekilde evladını sana bagışlasın hemencecik kavuşursun kuzuna inş..çook geçmiş olsun rabbim şifasını versin..

canım kıyamam Allah yardımcın olsun dualarımız sennle enerjini boa harcama dr un gelene kadar dinlenmeye çalış

çok da erken değil canım hayırlısıyla gelsin bebek

ay canım benım dualarım senınle hayırlısı olsun.heycanlanma sakın.

Çok geçmiş olsun zeynebim dualarımız seninle ve bebeğinle sağlıcakla çıkarsın inşallah hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…