2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kötü haber vericem .23 haziranda doğum yaptım.Gece suyum geldi 12 de .Hemen hastaneye gittik.Sabah 11 de acil sezaryene aldılar.Oğlum doğdu.Benim dikişlerim atılana kadar solunum problemi oluşmuş oğlumda.Hemen kuvöze aldılar.Bugün taburcu oldum.Evdeyim.Ama oğlum hastanede,kuvözde,ağzında burnunda hortumlar,elinde serum,iki memesinden delik delip ciğerlere hortum salmışlar.Ölüyorum.Dualarınıza ihtiyacımız var.hepsi bu

sınav açıklandı kızlar kızımla hepsini geçmişiz

bu arada ağrım var dizlere vuruyor bebek iice aşağıdalarda ama sevinçten hoplayıp zıplıyorum geçmişim

Selam kizlar biz geldiiikk,sicaklara oglusumda dayanamiyor galiba arada bir kipirdaniyor varligini belli ediyor sonra mayisiyor yavrummmm:)
Tubaal bazilari lohusa yatagi hazirliyormus bnede ole duymustum,ama bana sacma geldi sezeryan bile olsak surekli yatakta yatar pozisyonda olmayiz heralde, misafirler geldiginde iceri onlarin yanina gecebiliriz. Soylede bisey var ama bir arkadasimdan duymustum gelen her misafir illa onun yaninda durmak istiyormus, bebekte yatak odasinda uyudugu icin o oturma odasina bir yer yapmisti kendine her gelen bebegin yaninda durmasin surekli die. O da digru yani disardan gelen insanda turlu turlu mikrop olabilir her gelen bebegin yaninda saatlerce oturmamali ve ellememeli. Bilmiyorum ben mi fazla titiz dusunuyorummm:18::18::18: ben kendime ole icerlerde ayrica yatak yapmiycan normalde bebegimle odamda olurum misafir gelirsede ben onlarin yanina gider otururum

Canim Allah sifalar versin
Sabirda.Insallah bebegin iyilesecek
Allahim ne zor durumdur.Moralini yuksek tut,bebegin seni hissediyorlar
Insallah en kisa zamanda atlatacaksiniz bu zor durumu.Bebegin sagligina kavusacak

Ahh canim Allah sifa versin insallah bebegine, en kisa zamanda sagligina kavussunda sizde ana ogul kavusun. Allah yardimciniz olsun, bol bol dua et, dualarimda unutmycagim seni insallah. Moralini yuksek tutmaya calis, bebeginin eve gelecegi gunleri dusun sadece birazcik sabret canim...

Ayy canım benim Rabbim acil şifalar versin küçücük bebişine...Dualarımız sizinle inş.Miyadını doldurmadığı için mi solunum sorunu oluşmuş ki acaba ? En kısa zamanda bebeğinle birlikte , sağlıkla evinize gelirsiniz inş.Rabbim uzun, hayırlı ömürler versin inş. bebişine..

sınav açıklandı kızlar kızımla hepsini geçmişiz

bu arada ağrım var dizlere vuruyor bebek iice aşağıdalarda ama sevinçten hoplayıp zıplıyorum geçmişim

canım Allah şifa versin, tez zamanda iyi olur bebeğin inşallah..

gelen misafirler yanımızda oturcaklarmış, o yuzden yatak odasında değil salonda hazırlanıyomuş lohusa yatagı..
ama dediğin gbi aslında bebek yatak odasında olsa da ben misafrlern yanına gelsem hoşgeldniz die, bebeği görmek isterlerse de 2 dk yatak odasına gelip baksalar bebek acısından daha hijyenk olur..
anam napcam sasırdm valla, gidim bi su daha içim

Çok geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin bebeğine.. hayırlısıyla kucağına alırsın İnşaallah dualarımız seninle..

ah canım beniiiim.. geçmiş olsun..
aslında 37. haftadasın ama yine de ciğerleri gelişememiş mi anlamadım..:44:
ne kadar duracak kuvözde? :26: Rabbim acil şifalar versin..
yakın zamanda kucağına alırsın inş..
bizi habersiz bırakma olur mu annesii?..

ühühühüüüü arka arkaya telefonum çalıyor ve "naptın ne durumdasın, doğurmadın mı? " diye soruyorlar.Yok daha bekliyoruz diyorum."Ayy doğurdum dersin zannederek aradıydım daha doğurmadın mı ?" diyolar.Eneeeemmm hayırlısı ile sağlıkla doğursam çocuğumu da arayanlara da "eveeet yanımda uyuyor teyzesi" diyeyim...

ay cok sinir bozucu bi durum yaaa
bi yerde okumuştum da, hamilelelre tavsiyeler dye maddeler vardı, bi tanesinde de beklenen dogum tarihinizden 10 gun fazla söyleyn diyodu
boylece meraklı ve sabırsız yakınlarınızn sizi daha fazla strese sokmalanı önlemiş olursnuz diyodu..

işte yine de yalan söylenmiyo anam, benm beklenenim 19 temmuz, ben 20 dedim,
1 gun var arada ama 19 u 10 anlıyo insanlar, 2 ile baslarsa psikolojk olarak daha geç algılanr die düşündm

dualarımız senınle,allah acil şifalar versin bebeğine,sanada sabır,güçlü olman lazım,moralini bozma sakın.inanki bebişin hisseder.eminim kısa zamanda evinizde olacaksınız.Allah a emanet olun.

ah canım benım ya,rabbim senınle olsun yuregım parçalandı.yaşadık o durumları bır zamanlar.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda.butun dualarım senınle canım.

Çok gecmis olsun canım yaradan Rabbim verdigi canı esirgesin tez zamanda acil şifalar versin o minik yavruyu sana ve esine bağışlansın

Canım dualarım seninle çok geçmiş olsun. Allah büyük ne olur umudunu moralini yitirme çocuğun için dua et. bizde dualarımızı asla esirgemeyiz inşallah kötü bir anı olarak geride bırakırsınız tez zamanda bebeğine kavuşursunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…