• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar benim durumumda olan yok mu? beklemediğim bir durumdu hamilelik çok şaşkınım, epeyce belirtiler başlamış durumda daha doktora da gitmedim ama test pozitif çıktı..daha çok erken diyorum ama belirtiler fena bastırdı...

bende öyleydim çok şaşırmıştm ağlamıştım bi haftada adapte oluyosun allah içine sevgisini veriyor meral etme burda ben hamile değilm diyodum zorla test yap dediler cok ısrar ettiler zorla yaptım inanamadım :))) herşey yoluna girecek cok mutlu olacaksn emin ol bulantıların baslamadan tadını cıkar mutlu ol :))))

Canım benim annem bulantı çekmemiş ne kardeşimde ne bende, hatırlamıyor.Benim iki gebeliğim de bulantılı oldu.

O zaman belki benimki de hem anneminki kadar şiddetli olmayabilir, hem de belki daha erken bitebilir. :9:
İnşallah yaaa, mesajın içimi rahatlattı. Teşekkürler... :71:

O zaman belki benimki de hem anneminki kadar şiddetli olmayabilir, hem de belki daha erken bitebilir. :9:
İnşallah yaaa, mesajın içimi rahatlattı. Teşekkürler... :71:

Benim mesela ilk gebeliğimde daha tatlı tatlı bulanıyordu midem...Daha sık sık atak yapıyordu,ama daha dayanılabilirdi...
Bunda daha farklı,sürekli bozuk birşey yemişim de mideme oturmuş gibi.Baş dönmesiyle birlikte...Kusacak gibilikten ziyade kötü birşey yemişim de ağzımda hala tadı var ve midem ekşimiş gibi...Ara ara da bulantı atakları...
Bulantısı olmayan arkadaşlar da korkmasınlar ayrıca,bir sağlıksızlık işareti değil. Bulantı sağlıklı gebeliğin kanıtı değil...Benim ilk gebeliğimde midem bulanıyordu ama garanti değil işte düşük yaşadım....
O gebelikteki hormon dalgalanmaları ve bunu vücudun ne kadar tolere edebildiği ile alakalı bence.

Benim mesela ilk gebeliğimde daha tatlı tatlı bulanıyordu midem...Daha sık sık atak yapıyordu,ama daha dayanılabilirdi...
Bunda daha farklı,sürekli bozuk birşey yemişim de mideme oturmuş gibi.Baş dönmesiyle birlikte...Kusacak gibilikten ziyade kötü birşey yemişim de ağzımda hala tadı var ve midem ekşimiş gibi...Ara ara da bulantı atakları...
Bulantısı olmayan arkadaşlar da korkmasınlar ayrıca,bir sağlıksızlık işareti değil. Bulantı sağlıklı gebeliğin kanıtı değil...Benim ilk gebeliğimde midem bulanıyordu ama garanti değil işte düşük yaşadım....
O gebelikteki hormon dalgalanmaları ve bunu vücudun ne kadar tolere edebildiği ile alakalı bence.

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. :69:
Bence de bulantısı olmayan arkadaşlar hiç endişe etmesinler. Ben ansiklopedi gibi bir kitap okuyorum şuanda (bu yaşta ilk bebek olunca, insan ne yapacağını şaşırıyor tabi :52:), orda da yazıyor: bu süreci hiç bulantısız geçiren ve gayet sağlıklı bebekleri olan birçok anne olduğunu... Bence kendinizi okuyup şükredin :) :nazar:

aynen bende sen gibiym sürekli içim ekşiyo ben ki limon yeşil erik turşu delisiym agzıma sokmuyorum tatlı yiyorum bazen içimi rahatlatıyo o midemdeki hiç gecmiyor bogazımda hissediyorum sürekli gecmeyen bi bulantı kustugum zaman bi 10 dk rahatlıyorum sonra yine aynı cok fena bişey yaaa

selamlar kızlar maşallah herkesin normal güzel gidiyo sabah yazıları okuyayım dedim herkeste bi bulantı muhabbeti daha okurken midem fena oldu daha yeni kendime geldim yani tık yoktu bende harekete geçirdiniz :) bu arada geçen gün misafirim geldi ve ben koşuştudum ertesi sabah koyu bi akıntı yine mahvetti bizi misafir falan kimseyi görmek istemiyorum açıkçası artık
ayyyy davet etmeee yaa kimseyiii zor oluyor bu sekildeeee

Teyzeleri evet iste size fasulyemi taktim ediyorum. Kendisiyle bugun tanıstık. Kalp atıslarını da gordukkkk..

11.7 mm boyu 1.2 cm falan yani :1: Annesi kurban olsun onaaaaaa :emir_bebek: :nazar: :nazar:

Uploaded with ImageShack.us
41 kerre:nazar:

Deneme mesajım alışma aşamasındayım:)
hosgeldinnn

Bulantı yaşamayan Kartopu anneleri :) acaba rica etsem, söyledi iseniz annelerinize sorar mısınız hamileliklerinde bulantı yaşamışlar mı? Ya da yaşadılarsa ne zamana kadar yaşamışlar?
Ben bu kadar şiddetli bulantım olunca anneme söylemek zorunda kaldım. Daha bebişimizi görmedik... Görmeden söylemeyecektim ama naaapiiim mecbur kaldım. Bir yerde okudum, anne ne kadar bulantı çekti ise, çocuğu da öyle olurmuş... Annem dedi ki: 5-6 ay devam etmiş bulantıları, hiçbirşey yiyememiş 3 gebeliğinde de... :( Şimdi bende mi böyle olucam acaba yaaa?
yok beeeee yaaaa bunye meselesiiiiii
Evet valla inanılmaz bir duygu bu. Heycandan doktora soyleyecegim butun seyleri unutuyorum onu gorunce :1:
Saklayabildigim kadar saklayacagım fotosunu buyudugunde gosyericem bebegime bak karnımda boyleydin sen diye :1:
ah yirim ben seniiii taze annecikkkk:71:

Arkadaşlar benim durumumda olan yok mu? beklemediğim bir durumdu hamilelik çok şaşkınım, epeyce belirtiler başlamış durumda daha doktora da gitmedim ama test pozitif çıktı..daha çok erken diyorum ama belirtiler fena bastırdı...
satin ne guzelimmmmm

Kızlar, evvelden beri hamile tişörtlerine çok özeniyorum.
Bakın birkaç model var beğendiğim size göstereyim. Sipariş etmek çok istiyorum ama erken, bunu da biliyorum....
Sizce 4. aya filan gelince mi edeyim, acele etmeyeyim mi?
Siz düşünür müsünüz böyle esprili şeyler?

$baby loading.webp

$ESPRILI-HAMILE-TISORT-ILK-DEFA-ANNE__38148624_0.webp

$imagesCA81R15U.webp

Bence çok güzellermiş. :) Hele ilkine bayıldııııım, sabırsızlanıyorum bunlardan almak için. :66:
Dediğin gibi 4. ay ideal sanırım :)

selammmm kızlarrrr nasılsınızzz.... bi tursu yiyorumm bi tursuu yiyorummm allah ımm biri tuttsun benii.. aksamdann beri kavonozdan alamadım kendimiii:53::53::53: azz önce agrım basladı birazz birazz.. insallah bişi olmas.. :59:

selammmm kızlarrrr nasılsınızzz.... bi tursu yiyorumm bi tursuu yiyorummm allah ımm biri tuttsun benii.. aksamdann beri kavonozdan alamadım kendimiii:53::53::53: azz önce agrım basladı birazz birazz.. insallah bişi olmas.. :59:

Canım turşuya dikkat et tansiyonun yükselir mazallah, biraz frenlemeye çalış kendini...Erik yesen mesela?

Yaaa çok turşu yiyince mideniz ekşimiyo mu kızlar? Benim canım hep tatlı şeyler istiyor. Normal şartlarda çikolata kırk yılda bir yerim, ama canım bu aralar sürekli antep fıstıklı çikolata, baklava... vb. gereksiz şeyler istiyor. Dediğim gibi normalde ağzıma koymam.
Diğer taraftan da normalde çok severek yediğim turşu, limon, erik deyince midem ekşiyo gibi oluyo. Şimdi de bunları yiyemiyorum... :))

Teyzeleri evet iste size fasulyemi taktim ediyorum. Kendisiyle bugun tanıstık. Kalp atıslarını da gordukkkk..

11.7 mm boyu 1.2 cm falan yani :1: Annesi kurban olsun onaaaaaa :emir_bebek: :nazar: :nazar:

Uploaded with ImageShack.us

ultrasonn ne güsell cekmişş karından mıı??? tabi seninki bizimkinden eccük büyükk abla olmuıss artıkk nerdeyse 3 mm yani.. :1::1: ayyy masallahhhh kuzumaaa yaaa allah nazarlardan saklasınnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Yaaa çok turşu yiyince mideniz ekşimiyo mu kızlar? Benim canım hep tatlı şeyler istiyor. Normal şartlarda çikolata kırk yılda bir yerim, ama canım bu aralar sürekli antep fıstıklı çikolata, baklava... vb. gereksiz şeyler istiyor. Dediğim gibi normalde ağzıma koymam.
Diğer taraftan da normalde çok severek yediğim turşu, limon, erik deyince midem ekşiyo gibi oluyo. Şimdi de bunları yiyemiyorum... :))

Ben de normalde tatlı düşkünü değilimdir, turşuyu, ekşiyi çok severim. Ama benim de canım sürekli tatlı istiyor. Daha doğrusu, mideme iyi geliyor sanki…Biraz bulantım kesiliyor tatlıyı yiyince…Midemin ekşimesi gidiyor bir süreliğine sanki...

Canım turşuya dikkat et tansiyonun yükselir mazallah, biraz frenlemeye çalış kendini...Erik yesen mesela?

2 haftaaa hergünn bi sürüü erik yedimm midem bulandı artıkkk bidee ilkk cıktıgıı zamnaki gibi deil tadıı.. simdi tursuya dayanamıorumm bakalım sonra eksi ne bulcamm:44::44:

Back
X