- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.501
7+2 yim canım Allahın izniyle...Sen de 7+3 sün sanırım, seninle aynı günlerdeyiz.![]()
evet canım 7+3 üm
2 şubata denk geliyor nasipse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7+2 yim canım Allahın izniyle...Sen de 7+3 sün sanırım, seninle aynı günlerdeyiz.![]()
evet canım 7+3 üm
2 şubata denk geliyor nasipse
Doktor bana da 4 şubat dedi bakalım hayırlısı inşallah, sağlıkla gelsinler de![]()
hayırlısıyla sağ salim akıllı fikirli sağlıklı sıhatli gelsinlerde 3 gün önce 5 gün sonra hiç farketmez
sen git sorun ins kalkmistir canimBana da doktorum 9. ay her hafta göreceğiz dedi. Ama benim kese yanında ufak bir kanama alanım olduğu için bu hafta da gidicem yani 2 hafta üst üste olmuş olacak da ondan sordum canım...
sen git sorun ins kalkmistir canim
7+3 günlük hamileyim çok şükür kalp atışlarını duyduk izmirde olan arkadaşlarım varmı?
Günaydın kızlar, herkese sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum![]()
hoşgeldin canım inşallah bakalım sorunsuz kayıpsız bir hafta olur hepimiz için
sGünaydın kızlar, herkese sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum![]()
s
agol canim benim ay benim sasim mi gemisss yerim ben seni nasilsinnn
evet sekil almaya basladik teyzesi artik cok sukur rabbim saglikli sihhatli nasip etsin hepimizeeeİvitt biz geldik :81:Çok iyiyim canım sen nasılsın?Bu arada takvimindeki bebişin bebeğe benzemiş çok tatlı olmuşşş![]()
valla sabah 04.42 de dogmus bebe normal mi sezeryanmi bilmiyourm ama ne guzel yaaMaşallahhhh5 kilo sezeryandır dimi :26:
ben varımmm izmirden...