- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
evet canimmmm
günaydın kızlar bizde dün öğrendik bebişimizi çok şaşkınız bir sorun olmazsa ( Allah korusun ) bebeğim 7 şubatta geliyoo hepinizin hayırlı uğurlu olsun inşallah
hadi hayrlsı olsunn cnmmmmm benimm.. saaglıkla tutunsunn bebiklerimiz insallahhh.... benimki de 6 subat 1 gün aramızzzz
slm kizlarrr tabloya eklemem icin bana bilgilerinizi sirasiyla yollarsaniz
bizde subat anneleri olarak tabloyu tamamlariz ins
tamam canim ekledimcanım pardon unutmuşum bilgilerimi vermeyi SAT 4 mayıs ilk çocuk yaşım 28 ve doğum tarihi 8 şubat oluyomuş yanlış hesaplamışım :81:
canim hayirli olsun ALlah tamamina erdirsin insAllahSlm kızlaarr
Diğer anne adaylarımızıda tek tek tebrik ediyorum, Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatla rnasip etsin!!!
hamile olduğumu öğreneli neredeyse öğreneli 1 hafta oluyor evde yaptığım testle, hala doktora gitmedimm gittiğimde keseyi görmek istiyorum,.
SAT 26 Nisan, daha ne kadar beklemeliyim keseyi görmek için????
Peki bebeğim kaç haftalıkk???
kizlar iste tablo eksiklei duzenlemem icin bana yardimci olursaniz sevinirim guzellerim benim2012 Şubat Anneleri genel paylaşım alanı
KARTOPU ANNE ADAYLARI VE KAR TANELERI
[table="head"]Kartopu Anne Aday Sayisi|Kartopu Annemiz |Kartopu annemizin yasi |Kartopu Annemizin Çocuk Sayisi:118:|Kartopu Bebek Cinsiyeti |Kartopu Sat |Kartopu Guncelleme |Kartopu Bebegimizin Tahmini Dogum Tarihi |Kartopu Bebegimizin Adi |Kartopu Bebegimiz Dogdu Cok Sukur
1.|GurbetGuzeli|35|1 kiz 2 erkek|?|27 nisan|5 Hafta 3 Günlük| 01.subat 2012|?|
2.|aZelYa55|27|ilk bebek|?|25 Nisan|5 Hafta 2 günlük|01.subat 2012|?||
3.|mericdemir2007|||?|26 nisan|5 hafta 4 gunluk|01 subat 2012|?||
4.|buglem80|||?|30 nisan|5 haftalik|04 subat 2012|?||
5.|ecrinnn|||?||4 hafta 5 gunluk|06 subat 2012|?||
6.|sevgi kelebegi|||?|02 mayis|4 hafta 5 gunluk|06 subat 2012|?||
7.|melekbade|28|ilk bebek|?|04 mayis|4 hafta 7 gunluk|08 subat 2012|?||
||||||||||
[/table]
canim hayirli olsun ALlah tamamina erdirsin insAllah
5 hafta 4 gunluksun
31 ocak olarak gozukuyor dogum
6. haftada bebgin kesesini gorursun canim bu önumuzdeki cuma gidebilirsin dr.a kesen gorunur o zamn
merhabalar..bizde geldik bebeğimle...benim sat 30 nisan ..ancak doktor bebeğim için çok küçük dedi 2 haftalık falan dedi...düşük riskim var ama ben çok iananıyorum bebeğimin büyüyeceğine..listeye bizde gircez :)
canim hosgeldin ALlah tamamina erdirsin ins hep beraberbende listenize katılmak istiyorum.
4 yasında bir oglum var.suan evde yaptıgın test pozıtıf cıktı ama henuz doktora gıtmedım.7.haftada gıtmeyı hem bebegı hemde kalp atıslarını gormeyı ıstıyorum.inşallh saglıklı bırr gebelık olur.amin.
seraptr - 1 oglum var- 1 mayıs (son adet gunum) 5 subat muhtemel dogum tarıhı bebegımın- ben 32 yasındayım
hosgeldin sefarl getirdin ALlah tamamina erdirsin canim Allah gostermesin beraber ilerliyeilm ins kendine dikkat et yat dinlen canim benimmmerhabalar..bizde geldik bebeğimle...benim sat 30 nisan ..ancak doktor bebeğim için çok küçük dedi 2 haftalık falan dedi...düşük riskim var ama ben çok iananıyorum bebeğimin büyüyeceğine..listeye bizde gircez :)
bir sey degil canim gule gule kullanalim ins 9 a merdiven dayadik ne guzelllCanım çok teşekkür ederim,
yaşım 29 ilk bebeğim olacak, tablo mükemmel olmuş emeğine sağlık.
Bu arada anne adaylarımız çoğalıyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?