- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
merhabalar bizleri dusunup konuyu acan kardesime sonsuz tesekkurler ederim...
satim 27 nisan gectigimiz persembe 26 mayis gunu sabah 8.30 da idrar testinde silikde olsa hamile oldugumu ögrendim....
bir kizim ve iki oglum var Allahin emaneti simdi 4. bebegim geliyor insAllah hamileyim....
9 ay insallah bu heyecani birlikte yasayacagiz.....
1 subat dogum tarihi
insAllah herkese kazasiz belasiz saglikli sihhatli bir
hamilelik gecirmelerini diler
saglicakla bebelerini benimle beraber kucaklarina almalarini
yüce Allahtan dilerim...
Merhaba kızlarBen de çarşamba günü öğrendim BAT 25 Mayıs, kan testinde beta hgc 344 çıktı sanırım 3 haftalık bebeğim.Ultrasona girip bakamadık,Beta Hgcnin 1000in üstünde olması gerekiyormuş, doktor birkaç gün sonra arayacak ve gidip tam olarak ne kadarlık olduğunu öğreneceğiz.
Herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum, inşallah kazasız belasız alırız bebeklerimizi kollarımıza
Mrb Kızlar
Yaşasın bende anne oluyorummmmm!!!!
Bugün test yaptım pozitif çıktı, çok heyecenlıyım ......
Son adet tarihim 26 nisan, bebeğim ne kadarlıktır şimdiii???
Ne zaman doktora gideyim peki kesesinide görmek istiyorummm!!
Benim ilk bebeğim olucak deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirimmm
bende hamileyimm satım 2 mayısinşallah sağlıcakla ilerleriz daha çok yeniyiz biz bakalım inşallah bırakmaz meleğimiz bizi
sagol bacim sagolll insALlah hayirlisi ile kucagimiza alirizamaninnnn 4 yiyenmi geliyorrrrrrrr
benideheyacan basti yav nedir bizdeki bu bebek sevgisi dogurdukca akillanmiyoruz
hadi bakalim hepinize saglikli halileliklerrrrrrrrrr
bende hamileyim 27 mayista ögrendim ama cok bilgisiz bir hamileyim yhaa gecen doktora gittik pozitif cikti acilde baktilar gebelik kesem görünmedi niye acaba almanyada tatil burda kadin doktorlari bulunamiyo malesef ancak aciller acik =( yardimci olursaniz sevinirim ve mayisin 23 de doktora gittim doktor hamis degilsin dedi 27 adet olmadm test yaptim hamile ciktim anlamadim valla kan tahlilinde hamile ciktim orda bir bayan hemsire kan tahlilinde 100 de 100 hamile degilsin dedi bu ne anlama geliyor hamileyim yaa degilmi bilgilendirin ablalarmmmm mucuk subata allahm nasip ederse dogum gerceklesecek
Aaa 2012 şubat annişleri belli olmuş bileee hayırlı olsun kızlar..
Allahım bebişlerinize sağlıklı bi şekilde kavuştursun
ins Allah hadi bakalimbenimde doğumum dört şubat görünüyor..hayırlısı..
ayyyy bende kabiz oldum sabahlari ac karna ilik su ic canim ise yariyor bide kayisi ye keseyi gordugune sevindim bebkte gorunur insAllah merak etme her sey asama asamaGünaydın güzel anneler
Dün keseyi gördük şükür.Ama doktor daha çok küçük yeni yerleşmiş yerine dedi..3 Hafta sonrasına gün verdi yine.
Bu arada kabız oldumDün işe gelemedim, içmediğim şey kalmadı, artık akşamları yürücem, 9 ay boyunca kabızlık eziyetini çekmek istemiyorum
canim yenidir daha bekle derim ben sanabende hamileyim 27 mayista ögrendim ama cok bilgisiz bir hamileyim yhaa gecen doktora gittik pozitif cikti acilde baktilar gebelik kesem görünmedi niye acaba almanyada tatil burda kadin doktorlari bulunamiyo malesef ancak aciller acik =( yardimci olursaniz sevinirim ve mayisin 23 de doktora gittim doktor hamis degilsin dedi 27 adet olmadm test yaptim hamile ciktim anlamadim valla kan tahlilinde hamile ciktim orda bir bayan hemsire kan tahlilinde 100 de 100 hamile degilsin dedi bu ne anlama geliyor hamileyim yaa degilmi bilgilendirin ablalarmmmm mucuk subata allahm nasip ederse dogum gerceklesecek
ayyy superrrrrrrrrrbende 2012 subat annesiyimmmmm:86::86::86::86::86::86:
ayyyy bende kabiz oldum sabahlari ac karna ilik su ic canim ise yariyor bide kayisi ye keseyi gordugune sevindim bebkte gorunur insAllah merak etme her sey asama asama
yok canim gitmedim cuma gunu gidicem valla hic belli olmazzz ne zaman gelcekleri meleklerinSağol canım benim, sen gördün mü bebeğiSeninle aynı bizim 2 gün aramız var.Yalnız benim doğum zamanını 30 Ocak diyor Yine de 1 gün sabredicem Şubat annesi olucam bana ne
Ilık su ve kayısıyı artık akıllandığım için hep tüketicem canım çok sağol.
evet canimmmmayyy pekk duygusallllkacıncıı bebek cnmm 4.cü müü???
inicem diye tuturmassa iyidirAy çok güzelUçakta yerinde duramayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?