2012 Şubat Anneleri

güle gülemi desem hoşgeldinmi
sebebini bildiğim için sormuyorum canım
kendinede bebişlerinede iyi bak canım seni tanıdığıma çok sevindim

Kolay gelsin melitta. Ama ben hugocuk gibi sebebi bilmediğimden soracağım, niye evinden taşınırken buraları da bırakıp gidiyorsun? Kendince geçerli bir sebebin vardır mutlaka ama yeni evine gidince de haber vereceğini filan yazmıştın, sonradan verdiğin bir karar olmalı bu. Senin için hayırlısı olsun tabii ki, kendine ve bebeklerine iyi bak.

hadi bakalım inşallah hayırlısıyla taşınırsınız..yaw bizi niye bırakıyorsun sensiz olmaz buralar ne güzel haberlerini alıyorduk, izmire gelirsen tanışmak isterim bilgilerimi sana mesaj olarak yolluyacağım..kendine ve kuzucuklara çok iyi bak

güle gülemi desem hoşgeldinmi
sebebini bildiğim için sormuyorum canım
kendinede bebişlerinede iyi bak canım seni tanıdığıma çok sevindim

:) teşekkür ederim canım .dün aldım üyeliğimi iptal etme kararımı.açıkcası diğer sebepti ama site sahibi nin dün yaptığı bir yorum üyelik adımı değiştirmek yerine tamamen iptal etme kararı aldırdı.canı sağolsun.

msn den görüşürüz.özelden yazarım.

teşekkür ederim.bugün de bazı kalan eşyalarımı toparladım.çok yoruldum.havalar da baya sıcak.birazcıkta rahatsızım.maşallah bebeklerim de inanılmaz hareketli ve çok sevimli oldular.

evet ani bi karar oldu.çok güzel anılarım oldu burada ve çok güzel arkadaşlıklarım oldu.

ama msn var.msn den görüşürüz inşallah.

teşekkür ederim.çok az zaamnım kaldı.çoğu işimi hallettim sayılır.yaklaşık üç hafta sonra izmir de olacağım.msn var benim.msn den görüşürüz.bende seninle tanışmak çok isterim.

hepinizi çok sevdim.sizler de kendinize çok çok iyi bakın.

slm kızlar beb yine uzun bi aradan sonra aranızdayım..aslında biyere gittiğim falan da yok evdeyiz,daha doğrusu dışarlardayız ya hep hiç vaktim kalmıyor yazmaya.umutta hiç bırakmıyor beni bilgisayara görünce tepeme çıkıyor resmen.

ara ara girip okuyordum,merak ediyordum sizleri..alışkanlık olmuş..:))

melitta:
canım yeni yerle birlikte bizdende ayrılacağını okudum.(
sen kendin için doğru olan kararı verirsin,ama alışmıştık ,üzüldüm ..belki fikrini değiştirip gelirsin belli olmaz dimi?:))
g,deceğin yerde sana ve bebişlerine muutluluklar canım..bende snaaldanda olsa tanıştığıma çok memnun oldum..

hugo:

memo ve sen hastaymışsınız.çok geçmiş olsun nasıl oldunuz?

bizdende haberler şöyle:
hamileliğimin 27.haftasına giricem yarın.ve şeker yüklemesi için kontrole gidicem.cinsiyeti kız demiştim ya,görenler nasıl kız göbeği bu önden önden sivri gidiyor diyor.erkek olmasından şüphelenmeye başladım bende!umuttaki karnımın aynısı!kız göbeği dediğin geniş olurmuş!!D yarın ki kontrolde anammm erkek demesin!

veee
umutu cuma günü sünnet ettiriyoruz.cumartesi kan tahlillerini yaptırdık.sedo-aneljezik yöntemiyle yani genel anestesinin hafif hali diyeyim.uyutuyorlar ama solunumu kendi solunumu olluyor,maske yada hortum takmıyorlar ..aağrıyı hissetmemesi için uyuyor olacak.bu aydaki bir bebeğe lokal yapmıyoruz dedi.zaten umut muayenede bile masaya yatar yatmaz doktora müdahele ettirmedi kendini.ben hadi annecim çiş yaptın gel alalım diyerek öylelikle altını açabildim.zor tuttuk.
biz yaşına girerken yaptıracaktık ama o dönem hasta olmuştu,sonra tekrar bi hastalandı.sonra ben hastaydım,eşim ameliyat oldu derken bu zamana kaldı.bana kalsa çok kücük henüz ama eşim erken yaptırmak daha iyi yapptıralım çıksın dedi.zaten uzmanlarda bu yaşta öneriyorlar sünneti.hayırlısıyla bi atlatsak.
ayrıntılı gelişmeleri bildirirm size kızlar.
öpüyorum hepinizi...

iyiyiz canım memoşun isali diştenmiş üstten çıktı bitane daha ve rahatladı isali düzeldi ama hala var
bende iyiyim işte fıs fıs ismail gibi oldum tıkandıkça fıslatıyorum
allah kolaylık versin ama hamilesin zor olmayacakmı sünnet sonrası bakımı
benim eşim istemiyor küçük daha anlamaz psikolojisi olumsuz etkilenir diyor
iğne bile olduktan sonra 1 saat memoşa açıklama yapıyor neymiş psikolojisi kötü etkilenmesinmiş güveni sarsılırmış

valla inşallah ikincide kız olur inşallah beraber arkadaşlık ederler ilk 6 ay zorlansanda sonra rahatlarsın
umutta kolik çektinmi bilmem ama inşallah bunda olmaz zaten benim herkese en önemli dileğim bu oluyo aman kolik olmasın
battaniye ile hafifi kundak yapın sıkmadan o zaman kolik olmuyormuş diyorlar bende inanıyorum buna

umut kıskançmı
mehmet çok kıskanç sanırım hiç taviz vermiyor akşam kayınvalidem eşimi seviyor mahsus hemen koşup gelip kayınvalidemi ittirip kendi sarılıyor
ben başka çocukları severkende görmemezlikten geliyor

babamız yıllık iznine ayrıldı tabiki bu duruma en çok memoş oğlan sevindi
bugün her işimi rahat rahat yaptım yemeği yaptım hiç mızlanmadı bana ihtiyacı yok eşimle oynayıp duruyor
ama izin bitince naparız bilmem çünkü daha önce raporluyken çok iyiydi eşim işe başlar başlamaz tam üç gün bağırmış yapmadığını bırakmamıştı
yarın akşam üzeri memoşu denize götüreceğiz ilkkez girecek bakalım neler olacak
annemlere gideceğiz filan 1 hafta pek evde durmayacağız

Merhaba arkadaşlarrr,
Uzun süredir yazamadım bir şey, girip ara ara okuyordum ama, bir türlü yazmak için fırsatım olmadı.
Herkes iyidir umarım, geçmişi çok fazla okuyamadım.
Hugocuk hastaymışsın galiba, çok geçmiş olsun sana, umarım daha iyisindir.
Günışığım kızın olacakmış, çok sevindim senin adına, hayırlı olsun, abisiyle ne güzel büyür o da. Kolay bir hamilelik geçirirsin umarım.
Melitta canım,taşınma işlemleri bitmek üzere sanırım, kolay gelsin sana. İki çocukla bulaşık yıkamak bile ne kadar zorken sen ev taşıyorsun, helal olsun. Üyeliğini iptal ediyormuşsun, üzüldüm, seni tanımak çok güzeldi.
Diğer hasta olan arkadaşlara ve bebişlere çok geçmiş olsun. Taşınanlara kolay gelsin Bu sıcakta çalışmak zorunda olan Durasella ve adını yazamadığım diğer arkadaşlara ve de bana tabii bol şans.
Gelelim bizeee :)
Oğluşlarım kreşe başladı. 3. haftalarına girdiler. İlk gün 1-2 saat götürdük, orada bekledik, ben, eşim ve annem. Çocukları öyle bir kaptım ki o 2 saat sonunda, sanki hapistelermiş gibi Sahibi olan kadın güldü resmen. Ertesi gün öğlene kadar kaldılar, bırakıp eve döndük. Annem yemek yaptı 15 dakikada, ben dolaplarını topladım. Sonra boş kaldık ne yapacağımızı bilemedik. Çocuklarla yaşama öyle adapte olmuşuz ki, boşluğa düştük resmen öğlene kadar. Sonra almaya gittik bebeklerimi, tabii ben ağladım falan beklerken, sahibi yapmayın böyle dedi.
Sonraki gün tam gün gittiler o gün hasta oldular, ertesi gün göndermedim, annem baktı. Cuma günü gittiler gene.
İlk hafta çok zor geçti anlayacağınız. Şimdi daha iyiyiz.
Geçen hafta bıraktığımızda ağlıyordu ikisi de bu gün daha iyilerdi. Biz de daha rahatız eşimle.
Annem de yazlığına geçti, çocukları çok özlüyor tabii. Geçen haftasonu ve bu hafta sonu hep ondaydık, o da bir gün gelip kaldı, dayanamamış torunlarına. Herkes alışıyor yeni hayata, kendi düzenine.
İlk başladıkları hafta Sarp çok hastalandı,24 saat baygın gibiydi resmen, kucağımda yattı hep, durmadan öksürüyordu, öksürdükçe uyanıp ağlıyordu. Çocuk hiç birşey yemedi, kalbi sanki midesinde atıyordu, öyle ilginç nefes alıp veriyordu ki panik halde çocuk hastanesinin aciline gittik. Doktor röntgen isteyince kötü olduk, filme baktı, sonra siz bekleyin kenarda deyince bayağı sendeledik eşimle, uzman doktor görsün deyip bizi hastanenin 5. katına gönderince resmen yıkıldık, birşey mi var diye. O asansörde kucağımda oğlum, (Diğer kardeşi hastanenin parkında dayıyla oynuyordu ) yukarı çıkarken ömrümden ömür gitti. Neyse ki uzman doktor gerçekten uzmandı işinde. Virüs varmış, salgın, çok fazla vaka geliyor böyle dedi. İlaçları yazdı, oğluşum akşama toparlandı, ertesi gün bayağı iyiydi. Düzelttik bayağı, kreşe gönderdik, salı günü gene burnu akmaya, öksürmeye başladı. Geçen haftasonu da çok zor geçti, bir de anneannede parkta rüzgar yedi sanırım, gene ağırlaştı, antibiyotik verdik. Bu haftasonu daha iyiydi ama son 3 haftadır hiç dinlenemedim ben, üstelik hasta da oluyorum sanırım.
Bu yüzden hiç keyfim olmadı, girip okudum ama, bir türlü yazamadım, geçen hafta işlerim de çok olunca kısmet bugüneymiş.

tekrardan geçmiş olsun hugo.
memonun dişten allahtan ,enfeksiyon falan kapmış olmasında.
sende fazla koşmaktan terleyip üüşüttün,ve terli terli duşa girmekten bence.bronşite çevirmesinde.

umut ta hiç kolik ,ne gaz öyle şeler hiç yaşamadım canım.gaz sıkıntısı,kolik hiç bilmiyorum öyle şeylere.yaşayanlara allah kolaylıklar versin ve dua ediyorumki önce allah başka dert vermesin ama bu bebeğimde koliksiz olsun.umut 6 ay sesiini duymadık.6.ayda diş çokarmaya başlayınca uykularız bölündü hep.

kıskançlığı sormuşsun:
şöyle bişey farkettim bugüne kadar pek kıskançlığını görmedim.denemek için bebek falan aldım kucağıma ama oralı olmadı hiç.
eşimle yanyana oturup ona sarılıyım,öpiyim ciciii baba,cicii yapayım seviyim,hemen koltuğa çıkıp yanımıza geliyor.aramıza giriyor.üzerimize atlıyor ama gülerek .artık kıskançlıktanmı yoksa oyun sanıp mı oynamaya geliyor henüz anlayamadım.
1 hafta önce falandı sanırım,parkata kaydıraka çıkarken başka bi yaşıtı gitti onun bisikletini almak istedi,bu görünce kendi kendine bağıra bağıra o çocuğa doğğru bişeyler söylemeye başladı.hani bu bilmediğimiz konuşma dilleri varya o dille ama kayaktan kaydı yine devam etti bağırmaya ama gidip ittiirme falan yapmadı çocuğa,tırmanıp kaymaya devam ediyor bi yandanda çocuğa konuşur şekilde ...çocuk bisikletini bırakır bırakmaz kayıp bi koşu bisikletine oturdu!D
kendi eşyası olduğunu sahiplenmeeye başladı gibi geldi bana.

sünnet içinde benimi eşim tam tersi o biran önce yaptıralım ki çocuk ilerde rahat etsin,sünnet korkusu yaşamasın aklı erince büyüdüğünde,hem iyileşmesi daha kolay olsun diyor.bende iki çocukla birde sünnet telaşıyla uğraşmıyım,yaptıralım çıkın dedim.hem 1-3 yaş arası ideal bi yaşmış 2.5-3 ten sonra 6-7 ye kadar çocuk psikolojisi için iyi değilmiş.

annemle babam gelicek perşembeden.annem 1 hafta 1o gün kalacak,babam döner.o bakımdan kolay olacak.3 günde tamamen iyileşip normale döner dedi doktor.zaten şuan için sünnet düğünü falan düşünmüyorum.kendi aramızda toplanıp bi okuturuz 3-5 kişi öyle olacak.

şimdien stresi sardı beni.

bakalım memo denizle tanışınca nasıl olacak,neler yapacak.bizde götürmedik bu sene hiç!
güneş korumasız çıkarma sakın.

ay canım hem geçmiş olsun hemde kreşiniz hayırlı olsun.alıştılar demek çok sevindim.ama sen tam alışamamışsındır eminim!
nasıl oynuyorlar başka çocuklarla,neler yapıyorlar?çok çok yaramaz çocuklar varmı?ama ikiz olmalarının avantajı var,hiç yalnıızlık çekmezler ,ikisi bile oynarlar..çok aktif olacaklar ne güzel,gelişimleri için iyi bir katkı olacak bebişlerine..
tam olarak bebeğinin rhatsızlığı neysdi canım?ne virüsüymüş?tam olarak iyileşti dimi?sadece birimi hastalandı?çok soru sordum merakımı mazur görün!:)) hamilelikten olsa gerek!:))

dün pazara gittim memoşa atlet aldım 3 yaş için
çıtçıtlı bodyler sıcakta çok terletiyordu sonrada buz gibi oluyordu
atletle rahat ettik terini emiyor en azından
biraz büyük aldımki beli açılmıyor o zaman

canım tekrardan geçmiş olsun yazın hastalıklar daha farklı oluyor mikrobik oluyor
kışın grip soğuk yazında çocuklar bunaltıcı sıcaklardan terliyor sonra sıcak bile esse rüzgar hoop hasta oluyorlar
havada sıcak ateşlenince bile daha çok oluyor ateşleri
mehmette devamlı balkona girip çıkıyodu terledi sanırım balkonda rüzgarda esince hastalanmıştı diş sıkıntısıda olunca çok kötü olmuştu
geceleri üzerinide açıyo havada sıcak napsam ne giydirsem diye şaşıp kalıyorum bazen

Çok teşekkür ederim canım, sana da hayırlı olsun şimdiden sünneti, en rahat şekilde atlatmanızı diliyorum. Ben doğar doğmaz çok istemiştim sünnet işini halletmeyi ama, kuvözde kalınca olmadı maalesef. Şimdiyse karar veremiyoruz ne zaman yapacağımıza.
Bebeklerim büyüdü de kreşe başladı teyzesi :)) Benim elim yüreğimde, hiç alışamayacağım galiba, günde 2-3 defa arıyorum, genelde aynı konuşmaları yapıyoruz.
Öğretmenleri Poyraz'ı özellikle çok seviyor, aşkımm diye karşılıyor resmen. Sarp başladığı günlerde hasta olunca bir de yapısı gereği biraz mızmız olunca ordakilerle sıcak ilişki kuramadı sanırım BU haftadan sonra daha çok tanırlar Sarp'ımı. Ordaki durumlarını tam olarak bilemiyorum, ne zaman arasam iyiyiz, iyiler diyor öğretmeni. Her gün gönderdikleri kağıtta da mutluydu, keyifliydi diye yazıyor.
Oturup da detaylı hiç konuşamıyorum, sabahları alel acele veriyoruz, akşamları eşim alıyor, benden önce gidiyor o.
Sınıflarından onlar dışında 5 çocuk daha var. En küçükleri bizimkiler. Öğleden sonra gidenler de var, toplam 3-4 kişi kalıyor akşama kadar. 2 tane öğretmen var, biri yardımcı biri öğretmen daha doğrusu. Çok yaramaz değiller, ilk gün beraber yarım saat falan kalmıştım yanlarında, öğretmeni çok güzel takip edip dinliyorlar o yaşta.
Çocuklar mutlu, huzursuzlukları yok, o yüzden orda iyi olduklarını düşünüyorum.
Özellikle Poyraz çok ciddi gelişme gösterdi. Sarp her zaman talepkar olduğu için her istediğini yaptırır ama Poyraz bekler sadece, birşey istemez. Sarp acıkınca Poyrişime de mama verirdim, Sarp'ın altı kirlenince onun da altına bakardım falan. O yüzden Poyraz'ın birşey istemesine gerek kalmadı, o da istemeyi öğrenemedi yani.
Sarp bebekken gazından dolayı ve canı da çok tatlı olduğu için çok ağlardı, devamlı kucağımızdaydı, etrafı gözlemlerdi o yüzden, hep yatmazdı yani. Ama Poyraz hep yatay pozisyondaydı, dolayısıyla daha geç tepki vermeye başladı. Bize bir doktor bunu söyler söylemez devamlı kucağımda taşımaya başlamıştım ki etrafı görebilsin ve çocuk 2-3 gün içinde hemen değişmişti.
Evde sadece annem ilgileniyordu gün içinde biliyorsun, o da yoğunluklu olarak Sarp ile ilgileniyordu. Bu yüzden kreşin faydası çok oldu Poyraz'da.
İkiz olmaları orada avantaj mı bilemiyorum ama, bazen evde birbirlerine öyle saldırıyorlar ki, korkuyorum Birbirlerini ısırıyorlar, çimdikliyorlar, biri diğerine kafa atıyor falan, görmelisin hallerini Hem gülüyoruz eşimle, hem de böyle devam ederse ne yapacağız nasıl yönlendireceğiz diye endişeleniyoruz.
Sarp'ın hastalığını sormuşsun canım ama, doktor da virüsün ne olduğunu bilmiyor, sadece salgın olduğunu söyledi ve antibiyotik işe yarıyor mu onu bile bilmiyoruz, ama geniş spektrumlu bir antibiyotik vereceğim dedi. Çok iyi bir doktordu.
Çocuk ishaldi, nefes alıp vermesi inanılmaz hızlıydı, göğüs kafesi inip kalkıyordu, diyorum ya sanki kalbi midesinde atıyordu, baygın gibiydi, devamlı kafasını bir yere dayayıp yatmak istiyordu ve öksürüp kusuyordu. Ateş yoktu. Sanki başı ağrıyormuş gibi de eliyle başına vuruyordu arada.
Doktor ilacı verdikten sonra akşama düzeldi, biraz rahatladı, ertesi gün daha iyiydi. Antibiyotiği vermemiştim nasılsa düzeldi diye ama, kreşe gittiği 2. hafta tekrar hastalanınca verdim. Şimdi tamamen iyileşti.
Poyraz'a hiç birşey olmadı, eğer bir salgın ise, o yakalanmadı, ya da hafif atlattı bilemiyorum. Burun falan aktı onda da ama neyin belirtisiydi bilemiyorum.
İstediğin kadar soru sorabilirsin canım :)
Sen de kendine dikkat et lütfen, bebeğe de çok iyi bakman gerekiyor.

Geçmiş olsun Memoşa, Bu ara azı dişleri çıkarıyorlar galiba, zor geçiyor günler geceler.
Çok teşekkür ederim dileklerin için.
Maalesef öyle, rüzgardan çok etkileniyorlar. Tüm kış bu kadar ağır hasta olmuyordu benimkiler.
Benim oğlanlar da geceleri çok üstünü açıyor ya. Üstlerini örtmek için kalkmasam sabaha kadar deliksiz uyuyacağım kimi zaman. Gece hastalıkları yoksa sorunsuzlar çünkü. Ama her gece 2-3 defa mutlaka kalkıp üstlerini örtüp geri yatağıma geliyorum.
Bir çözüm bulursan bana da bildir

Herkese merhaba, normalde bu carsamba dogumum var ama suyum sinirda oldugu icin dr bugun cagirmisti nst de sanci cikti biraz yarin alalim dedi, kismetse yarin 12 gibi sezeryana giricem kizim ne yapicak hic bilmiyorum kimse yok birakicak mecbur oda kalicak hastanede yatagi park yatak goturucez mecbur annem kalicak insallah sorun cikarmaz

Tez zamanda yavruna kavuşursun umarım. Kızını bırakacak kimse olmamasına da üzüldüm ama, gözünün önünde olması hepsinden iyi. Sana zor olacak, hem yeni bebek, hem ağrıların hem de kızınla ilgilenmek zorunda olman. Ama, anneler çok güçlüdür Hepsiyle başedebilirsin. Kolaylıklar diliyorum şimdiden ve geçmiş olsun.

canım allah kolay doğum versin sağlıkla kucağına al inşallah
kızını bırakacak kimsen olmamasına üzüldüm
ama yanında olması daha iyi hem annende kalacakmış

dün akşam üzeri garip bir olay yaşadım
memoş oğlan malum evde durmuyor eğer gezdirmiyorsam bahçeye çıkartıyorum dünde apartmanın dışına çıkarttım orda çocuklarla koşturup duruyordu
bikaç aydır arkadaşlık yaptığım bayan var çocuklu
neyse konuşuyorduk bana durup dururken dediki
neden yaşlı insanla evlendin dedi
nasıl yani dedim
geçen sene seni görüyordum eşinle o zaman tanışmıyorduk kendi kendime heralde adamın ikinci karısı gencecik dedim dedi
eşinin saçları beyazlamış yaşlı sen onun yanında çocuk gibi kalıyosun dedi
üstelik bu konu kadınlar arasında apartmandada konuşulmuş
bende eşimi çok sevdim severek evlendim aramızda sadece 6 yaş var dedim güldüm geçtim
ne meraklı insanlar var
oturduğumuz evde benim onuda duymuşlar sürekli soruyorlar eşin kira ödüyormu filan diye
oysaki bizim aramızda para mal mülk ayrımı asla olmadı konusu bile geçmedi
mahallede hiç doğru dürüst insan yok vallahi burdaki siz arkadaşlarımla daha samimi içten arkadaşlık samiyet kurabiliyorum
yani memoş oğlan dışarı istemese onların yanına bile gitmem

aynen katılıyorum hugocuk ben fazla cevap yazamıyorum ama seni ve diğer arkadaşları takip ediyorum.bende küçük bir ilçede çalışıyorum.nasıl dedikodu yapıyorlar anlatamam yüzüne bakıyorlar sonra dedikodu yapıyorlar walla kimse evime gelsin istemiyorum.kimseyede gitmiyorum.herkes kendi karakterini gödteriyor.boşver kimseyi umursama

Ne insanlar var. Hayatlarında çok boşluk var galiba, iş güç olmayınca başkalarını hayatına sarıyorlar. Ne kadar meraklılar herkesin hayatına karışmaya. Bence sizi kıskanıyorlar, açık arıyorlar. Mutsuz olduğunu söylersen eskaza bir gün, ee kendinden büyüklerle evlenenin sonu böyle olura vardıracaklar işi. Off nefret ediyorum böyle fesat insanlardan!!!
Ne zamandan beri eşler birbirine kira ödüyor, bu nasıl bir kötü niyettir

berfinbilgen umarım bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır..inşallah herşey yolundadır..en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz..

melitta canım gerçekten üzüldüm gidişine ,çok kızdım ben sana yapılan kırıcı yoruma,tamam uyarıyı anladım da kırıcı yorum yapmak da ne yaw site yönetimine çok kızdım
hiç heves bırakmadılar insanda

günışığımm bana da herkes senin karını sivri kesin bu erkek dediler..hatta sezaryana hazırlayan hemşire bile ameliyata gireceğim hala yok yok senin oğlun olur diyerek ameliyathaneye yolladı beni..işin ilginç tarafı biz 23. haftaya kadar bebeğin cinsiyetini erkek olarak biliyorduk sonra kız dediler..anlayıcağın ben doğum yapana kadar yine de tam emin olamamıştım kız mı erkek mi diye ama öyle böyle değil her gören ıhhh kesin oğlan bak şuraya yazıyorum falan diye iddia ediyordu sen hayırlısıyla sağlıkla doğumunu yap gerisi önemli değil

lalus2373 dün ben seni aklımdan geçirdim..görünmüyor diye..face de burda da yoktun..kuzular kreşe başlamış hayırlı olsun zamanlar sıkıntıları da azalır sen içini rahat tut..annenin dinlenme vakti gelmiş geçmişti bile..kazdı dinlensin biraz

hugocuk maalesef insanlar çok kalitesiz..sizene ya kim kimle evlenmiş,yaşlı çirkin uzun kısa falan ne farkeder sizi ne ilgilendirir..kira olayında ise iyice koptun yuhhhhh diyecek laf bulamıyorum...çocuklar için bu tür insanlara katlanmak zorunda kalıyoruz sen çok muhatap olma ,merhaba merhaba başka birşeye gerek yok..

insanlar çok fesat özellikle mehmet geçen yaz kolikti kışa girerken koliği bitti ve kışın zaten nereye gideceğiz çocuk küçük soğuk filan kışı evde geçirdik haftada 1 kez filan çıkıyoduk
ona bile dikkat etmişler gezmiyosunuz eşinmi gezdirmiyor neden gezdirmiyor filan diye bile soruyorlar
sabahtan akşama kadar yediklerini içtiklerini gezdiklerini yaptıkları alışverişleri anlatıyorlar bu kadarda hiç görmemiştim vallaha
neyse ben etrafı pek önemsemem zaten kim ne derse desin
eşime dünden beri abicik diyorum gülüp duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…