- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.061
benım eskı bedenımın olması ıcın cook zaman ve kılo war daha 10 kılo vermem lazım(( Ama azmettım seneye
yaza gecen yıl hevesle alıp bu yıl gıyemedıgım bıkınılerımı dee ,elbıselerımı de ,sortları da gıyecegımm..İnşallahh
..ılk kez kararlıyım ve uzun zamanda verıp almamak uzere yollayacagım kıloları 7.aya gelmeyı beklıyordum dua
edın basarayım kızlarr:)) dıyetcıler ne alemde bu aradaa mozp kac kılo gıttı???
Gunaydin bayanlar, dun aksamustu bi korku atlattik tektim bide, tv sehpasinin altini bosaltmistim kiz emeklemiyo ama yuvarlanarak gidiyor heryere yeni duzenlemeler yaptim neyse, oraya gitti eliyle vuruyor falan gorus alanimda birden ayaklarini vurmaya basladim bi baktim agzi tukuruk icinde agzinda bisey var belli cikarmaya calisiyor sakinlimi koruyup hemen ters cevirdim karnini sikip sirtina vurdum oksurdu oksurmesiyle cikti bi baktim kimsenin aklina gelmez, dolaplara hani civi gorunmesin diye kucuk kapak koyarlarya onu atmis agzina yutmayi bilmedigi cikaramamista, sukur morarma yoktu nefes aliyodu ama yarin obur yutmayi ogrenicek cok dikkat etmek lazim o an ciktiktan sonra sarildim elim ayagim bosaldi yarim saat titredim sukur dedim , bizim dikkatimizi cekmeyen onlarin cekiyor, yazdim sizlerde dikkatli olun diye, cok korktum ama
Gunaydin bayanlar, dun aksamustu bi korku atlattik tektim bide, tv sehpasinin altini bosaltmistim kiz emeklemiyo ama yuvarlanarak gidiyor heryere yeni duzenlemeler yaptim neyse, oraya gitti eliyle vuruyor falan gorus alanimda birden ayaklarini vurmaya basladim bi baktim agzi tukuruk icinde agzinda bisey var belli cikarmaya calisiyor sakinlimi koruyup hemen ters cevirdim karnini sikip sirtina vurdum oksurdu oksurmesiyle cikti bi baktim kimsenin aklina gelmez, dolaplara hani civi gorunmesin diye kucuk kapak koyarlarya onu atmis agzina yutmayi bilmedigi cikaramamista, sukur morarma yoktu nefes aliyodu ama yarin obur yutmayi ogrenicek cok dikkat etmek lazim o an ciktiktan sonra sarildim elim ayagim bosaldi yarim saat titredim sukur dedim , bizim dikkatimizi cekmeyen onlarin cekiyor, yazdim sizlerde dikkatli olun diye, cok korktum ama
geçmiş olsun canım Allah korumuş görmüşsün yine
kızlar diyet konusuna gelince ben isveç diyeti yapmayı düşünüyorum yıllar önce yapmıştım işe yaramıştı sonrasında da almamıştım
ama aklıma takılan konu şu, acaba sütümü keser mi zaten çok gönüllü emmiyo
o zaman 7 kiloya yakın vermiştim :)
evelsi gün arabasıyla markete gidiyoduk hava rüzgarlıydı
arabada kakır kakır gülüyo bi bakim napıyo dedim
bacaklarını kaldırmış rüzgardan şişmiş pijaması ondan gülüyomuş rüzgar geldikçe kakır kakır gülüyodu
birdee kuşlara çok ama çok gülüyo gülmekten katılacak
onlar uçtukça çıldırıyo
dün akşam karnı ağrıdı gülmekten sanırm karnını tutarak gülüyodu
geçmiş olsun canım Allah korumuş görmüşsün yine
kızlar diyet konusuna gelince ben isveç diyeti yapmayı düşünüyorum yıllar önce yapmıştım işe yaramıştı sonrasında da almamıştım
ama aklıma takılan konu şu, acaba sütümü keser mi zaten çok gönüllü emmiyo
o zaman 7 kiloya yakın vermiştim :)
asla yapma
öyle bir diyette yok zaten uydurma bişey
metabolizmana zarar verir
doktorlar kesinlikle yapmayın diyor
nette emziren anelere diyet listeleri var doktorlar tarafından verilmiş onlara bakabilirsin
mozp listesini paylaştı o da güzel
20 günde hiçkimse 7 kilo yağ veremez o verdiği kastır sudur
yağ yakmak kolay değildir
diyet yaparken çok dikkat etmek lazım yediklerimizden oluşuyo süt içeriği aniden değişirse tat durumu
yaramazlar beyenmeyebilir
senin memo çok komikmiş, bayıldım valla gülmekten :)
diyet işine üzüldüm şimdi ne hayaller kurmuştuım oysa
merhaba kızlar birşey soracağım ben şuan suyunu cam biberonda veriyorum ama suluk almak istiyorum birtane almıştım ama o berbat plastik kokuyor hiç kullanamadım eğer siz suluk kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz
tatlım neden üzüleceksinki diyette önemli olan yağların verilmesidir
mozpcuğumun listesine bir bak istersen
memo çok yaramazdır
televizyonda ne zaman maç oynayan sporcuları görse veya koşan insanları görse hemen bacaklarını çırpıştırmaya başlıyo o da maç oynucakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?