• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

benım eskı bedenımın olması ıcın cook zaman ve kılo war daha 10 kılo vermem lazım:((( Ama azmettım seneye
yaza gecen yıl hevesle alıp bu yıl gıyemedıgım bıkınılerımı dee ,elbıselerımı de ,sortları da gıyecegımm..İnşallahh
..ılk kez kararlıyım ve uzun zamanda verıp almamak uzere yollayacagım kıloları 7.aya gelmeyı beklıyordum dua
edın basarayım kızlarr:)) dıyetcıler ne alemde bu aradaa mozp kac kılo gıttı???

günaydın canım, 1,6kg gitti şimdilik yarın akşam 1 haftam bitecek
bu sefer olacak inşallah :)

Gunaydin bayanlar, dun aksamustu bi korku atlattik tektim bide, tv sehpasinin altini bosaltmistim kiz emeklemiyo ama yuvarlanarak gidiyor heryere yeni duzenlemeler yaptim neyse, oraya gitti eliyle vuruyor falan gorus alanimda birden ayaklarini vurmaya basladim bi baktim agzi tukuruk icinde agzinda bisey var belli cikarmaya calisiyor sakinlimi koruyup hemen ters cevirdim karnini sikip sirtina vurdum oksurdu oksurmesiyle cikti bi baktim kimsenin aklina gelmez, dolaplara hani civi gorunmesin diye kucuk kapak koyarlarya onu atmis agzina yutmayi bilmedigi cikaramamista, sukur morarma yoktu nefes aliyodu ama yarin obur yutmayi ogrenicek cok dikkat etmek lazim o an ciktiktan sonra sarildim elim ayagim bosaldi yarim saat titredim sukur dedim , bizim dikkatimizi cekmeyen onlarin cekiyor, yazdim sizlerde dikkatli olun diye, cok korktum ama

Gunaydin bayanlar, dun aksamustu bi korku atlattik tektim bide, tv sehpasinin altini bosaltmistim kiz emeklemiyo ama yuvarlanarak gidiyor heryere yeni duzenlemeler yaptim neyse, oraya gitti eliyle vuruyor falan gorus alanimda birden ayaklarini vurmaya basladim bi baktim agzi tukuruk icinde agzinda bisey var belli cikarmaya calisiyor sakinlimi koruyup hemen ters cevirdim karnini sikip sirtina vurdum oksurdu oksurmesiyle cikti bi baktim kimsenin aklina gelmez, dolaplara hani civi gorunmesin diye kucuk kapak koyarlarya onu atmis agzina yutmayi bilmedigi cikaramamista, sukur morarma yoktu nefes aliyodu ama yarin obur yutmayi ogrenicek cok dikkat etmek lazim o an ciktiktan sonra sarildim elim ayagim bosaldi yarim saat titredim sukur dedim , bizim dikkatimizi cekmeyen onlarin cekiyor, yazdim sizlerde dikkatli olun diye, cok korktum ama

canım çok geçmiş olsun akla gelmeyecek şeyler yapıyolar artık allah beterinden saklasın

çok çok geçmiş olsun, rabbim hepimizin evladını korusun, hepimize daha büyük iş düşüyo artık dahada dikkatli olmamız lazım
çok şükür büyük bi sıkıntı olmadan atlattınız canım

geçmiş olsun canım
çok meraklılar çok

günaydın minişlerr :9:
memo gece uyanmaya başladı
ağlıyo uyanıyorum bakıyorum emziği düşmüş istiyo
veriyorum uyuyo uyanıyo susamış oluyo
uyuyo sonra meme istiyo

geçmiş olsun canım Allah korumuş görmüşsün yine

kızlar diyet konusuna gelince ben isveç diyeti yapmayı düşünüyorum yıllar önce yapmıştım işe yaramıştı sonrasında da almamıştım
ama aklıma takılan konu şu, acaba sütümü keser mi zaten çok gönüllü emmiyo
o zaman 7 kiloya yakın vermiştim :)

evelsi gün arabasıyla markete gidiyoduk hava rüzgarlıydı
arabada kakır kakır gülüyo bi bakim napıyo dedim
bacaklarını kaldırmış rüzgardan şişmiş pijaması ondan gülüyomuş rüzgar geldikçe kakır kakır gülüyodu
birdee kuşlara çok ama çok gülüyo gülmekten katılacak
onlar uçtukça çıldırıyo
dün akşam karnı ağrıdı gülmekten sanırm karnını tutarak gülüyodu

kızlar diyet konusuna gelince ben isveç diyeti yapmayı düşünüyorum yıllar önce yapmıştım işe yaramıştı sonrasında da almamıştım

asla yapma
öyle bir diyette yok zaten uydurma bişey
metabolizmana zarar verir
doktorlar kesinlikle yapmayın diyor
nette emziren anelere diyet listeleri var doktorlar tarafından verilmiş onlara bakabilirsin
mozp listesini paylaştı o da güzel
20 günde hiçkimse 7 kilo yağ veremez o verdiği kastır sudur
yağ yakmak kolay değildir

evelsi gün arabasıyla markete gidiyoduk hava rüzgarlıydı
arabada kakır kakır gülüyo bi bakim napıyo dedim
bacaklarını kaldırmış rüzgardan şişmiş pijaması ondan gülüyomuş rüzgar geldikçe kakır kakır gülüyodu
birdee kuşlara çok ama çok gülüyo gülmekten katılacak
onlar uçtukça çıldırıyo
dün akşam karnı ağrıdı gülmekten sanırm karnını tutarak gülüyodu

senin memo çok komikmiş, bayıldım valla gülmekten :)

diyet işine üzüldüm şimdi ne hayaller kurmuştuım oysa :(

asla yapma
öyle bir diyette yok zaten uydurma bişey
metabolizmana zarar verir
doktorlar kesinlikle yapmayın diyor
nette emziren anelere diyet listeleri var doktorlar tarafından verilmiş onlara bakabilirsin
mozp listesini paylaştı o da güzel
20 günde hiçkimse 7 kilo yağ veremez o verdiği kastır sudur
yağ yakmak kolay değildir

canım imkan bulabilirsen diyetisyene git bence ben öyle yaptım
zaten dyt.e emzirdiğini söyleyince listeyi ona göre veriyor, benim ramazanda sütüm baya azalmıştı zaten pek düzenli yemekte yemiyordum ama 1 haftadır çok şükür sütümde düzene girdi kiloda vermeye başladım

diyet yaparken çok dikkat etmek lazım yediklerimizden oluşuyo süt içeriği aniden değişirse tat durumu
yaramazlar beyenmeyebilir :1:

senin memo çok komikmiş, bayıldım valla gülmekten :)

diyet işine üzüldüm şimdi ne hayaller kurmuştuım oysa :(

tatlım neden üzüleceksinki diyette önemli olan yağların verilmesidir
mozpcuğumun listesine bir bak istersen
memo çok yaramazdır
televizyonda ne zaman maç oynayan sporcuları görse veya koşan insanları görse hemen bacaklarını çırpıştırmaya başlıyo o da maç oynucakmış

merhaba kızlar birşey soracağım ben şuan suyunu cam biberonda veriyorum ama suluk almak istiyorum birtane almıştım ama o berbat plastik kokuyor hiç kullanamadım eğer siz suluk kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz

kızlar ya benim oğlum artık ağlayarak uyanıyor anladım.emziriyorum biraz uyuyor tekrar başlıyor,doymuyor desem bazen de emmek istemiyor ,diş mi acaba son 2 gündür kakasını yapamadı acaba o mu rahatsız ediyorum anlam veremedim ama çok yoruldum 1-2 saat uyku uyuyabiliyorum

merhaba kızlar birşey soracağım ben şuan suyunu cam biberonda veriyorum ama suluk almak istiyorum birtane almıştım ama o berbat plastik kokuyor hiç kullanamadım eğer siz suluk kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz

canım ben oğluma chicco'nun yeşil suluklarından almıştım yanlış hatırlamıyorsam drinky'di adı, onuda kullanıyoruz cam biberonda

tatlım neden üzüleceksinki diyette önemli olan yağların verilmesidir
mozpcuğumun listesine bir bak istersen
memo çok yaramazdır
televizyonda ne zaman maç oynayan sporcuları görse veya koşan insanları görse hemen bacaklarını çırpıştırmaya başlıyo o da maç oynucakmış

evet canım o listeye bakiim bir an önce kurtulalım kilolardan :)

bizimki benimle oyna diye ağlamaya başladı, gidip biraz ciii oyunu oyniim paşamla ;)

Back
X