- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.041
bugün kocam evde yok toplantıya gitti.. bende alıcam oğlumu gidicem alışveriş yapıcam.. kendime kışlık ve beni zayıf göstericek bişeyler bakıcam oğlumada penye uzun kollu tulum ve zıbın bakıcam yada plan yapmıyorum görüp beğendiğim ne varsa alıcam abartmadankendimi belki biraz daha iyi hissederim diye düşünüyorum
Lanshinoh kullanıyorum. Milkwayden memnun kalmamıstım.
bugün kocam evde yok toplantıya gitti.. bende alıcam oğlumu gidicem alışveriş yapıcam.. kendime kışlık ve beni zayıf göstericek bişeyler bakıcam oğlumada penye uzun kollu tulum ve zıbın bakıcam yada plan yapmıyorum görüp beğendiğim ne varsa alıcam abartmadankendimi belki biraz daha iyi hissederim diye düşünüyorum
Lanshinoh kullanıyorum. Milkwayden memnun kalmamıstım.
Bazıları ısıliğe pişik kremi önermiş işe yararmı acaba googleda baktım. Bu havalar zaten hastalık havası sıcak ama esiyor kasıma kadar böyleymiş istbul...
lansınohun poşetını hıc begenmedım cok genıstı ve ben bır sagısta hemen buzluga atıyordum ..pekı cıkardıgında degısıklık sezıyor musun sütte??3 ay sakladım da ben..
kendıme ıdeal kıloya gelene kadar alıswerısı yasakladım,kış için 2 parca alt ust tamam dıye dusunuyorum seneye de sısmanken gıydıklerımı sıskolara werecem ehehe kıhkıhkıh :)))
BENİMOLAN sen adet olmadın dıye korunmamazlık yapma süt korur dıye sakın yoksa ıkıncı kucagına gelır şok olursun:)
kendıme ıdeal kıloya gelene kadar alıswerısı yasakladım,kış için 2 parca alt ust tamam dıye dusunuyorum seneye de sısmanken gıydıklerımı sıskolara werecem ehehe kıhkıhkıh :)))
hamileyken 2 kumaş pantolon ve 5 üst ile son 3 ayımı tamamlamıştım ve pantolonlardan midem bulandım. dogumdan sonra atıcam dedim. öyle yaptım. bi dahaki gebeliği falan düşünemem. sabah akşam üstümde iş yerinde, kendimden sogumuştum
hahaahaaçok güldürdün beni.
ben de hamilelik pantolonu giydim uzun süre doğumdan sonra. eski pantolonlarım olunca ilk işim elimden o pantolonu çıkarmak oldu. :)
hamileyken 2 kumaş pantolon ve 5 üst ile son 3 ayımı tamamlamıştım ve pantolonlardan midem bulandım. dogumdan sonra atıcam dedim. öyle yaptım. bi dahaki gebeliği falan düşünemem. sabah akşam üstümde iş yerinde, kendimden sogumuştum
Kızlar benim gibi doğumdan sonra adet olmayan varmı ben olmuyorum yaa iyi bişeymi kötü bişeymi hamilelik şansım düşükmüş böyle ama adet olmayıp hamile kalanda çok var korkuyorum
mozp hoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?