2012 Şubat Anneleri

buarada 2gün önce tarttırdım kızımı.
8.410 gr geldi
bu ayki kilo alımı sadece 300 gr
bu ek gıda işini iice salladım
resmen sadece yoğurt yedirir oldum
hem okul hem ev hem kızım yetişemez oldum
bi çorba bile yapmıyorum
annem burda ve ben ona güvenip iice tembeleştim:26:
eşim bile diyor annen yokken daha derli topluydun diye

evet ama sırtı terleyipde dönerlerse direk buz olur sırtı ve direk ciğerleri üşütür

ben de uyku tulumu araştırıyorum, sanırım torba şeklinde olanlardan alıcam ama onda da kolları açıkta kalıyo, bakıyorum hala.

bi de kızlar dün oğluma fisher price ın yıldız projektörünü aldım, kendi kendine uyusun diye
hiç sevmedi huysuzlandı , müziksiz çalışsaydı bari gece lambası olurdu, boşuna aldım yani

hoppala da aldım, ona bayıldı sevinç çığlıkları atıyo içinde rahatça sağa sola dönüyo ya

kızımında öyle kıpkırmızı.artık bende sürekli sürcem
yarın birde zeytinyağ süreyim diyorum

nisane cim geçmiş olsun canım
ben sebamed in kremlerini kullanıyorum 2 türü var
biri pişik önleyici
diğeri pişik iyileştirici
iyileştirici olanı dene istersen
ben gayet memnunum yani

nihayet sesini duyduk çok şükür
nerelerdesin girmisin yazmıyosun
ben fuar baby alıcam pamuklu çok kalın değil raahat eder diye düşünüyorum bi bak sende istersen beyenirsin belki fiyatları makul
aslında kipada var ama torba şeklinde
benimki bacaklarını çok hareket ettirir torba tulumda rahat edemez diye düşünüyorum
minikbaby | Fuar Baby Ayakl Uyku Tulumu
sanıırım bu tip bişey alıcam elyaf değil
zaten elyaflar çok şiş oluyo robot gibi olur çocuklar hemde sağlıksız

canım yazamıyorum misafirlerim var ama seni ilgiyle takip ediyorum

ben de bunlardan düşündüm ama içine hava almadıkları için terler diye tahmin ediyorum, gece üstünü değiştirmemden çok rahatsz oluo benm paşam :) torbalarda hava alır çok terlemez bence.

en iyisi bi arkadas kullanmıştı torbalardan ona sorimm

benimkinin torbadan hoşlanmyacağına adım gibi eminim
pamuklu çok terletmez diye düşünüyorum terlesede teri soğumaz üzerinde
bu baktıklarıom ince pamuklu o elyaf şiş olanlar çok terletiyo
torbada rahat dönemez filan ondan endişeliyim

nisaNE benimki 15 günlükken pişik oldu. ben tıbbi ilaç kullandım. çocuk dr.u söyledi. biri ağrısını kesen anestol dü, diğeri de pişiği geçiren bir ilaçdı. istersen bakıp yazayım benimkinde çok etkili oldu ve ucuz ve her eczanede rahat bulacagın ilaçlar. ciğer gibiydi geçirdi. sonra mustelanın pişik önleyicisini aldım.

gecmıs olsun nısane ,ben desıtın dıye bır pişik kremı kullanıyorum ebebekte 13 tl tavsıye ederım cok etkılıdır..
bu arada kızlar sız hangı saklama poşetını kullanıyorsunuz ve buzluktan cıkartınca sarı gıbı oluyor mu sütünüzün rengı???
ben mılkway kullanmıstım ama cözulsun dıye dolaba ındırınce sankı sarı ve degısık kokuyor gıbıme gelıyor ( sızınkı nasıl oluyor

bugün kocam evde yok toplantıya gitti.. bende alıcam oğlumu gidicem alışveriş yapıcam.. kendime kışlık ve beni zayıf göstericek bişeyler bakıcam oğlumada penye uzun kollu tulum ve zıbın bakıcam yada plan yapmıyorum görüp beğendiğim ne varsa alıcam abartmadan kendimi belki biraz daha iyi hissederim diye düşünüyorum

ohhh al valla bende alışveriş yapınca mutlu olanlardanım
paraları paraları saç saç saç deli gibi deli gibi saç

teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için
senfat ilaçların isimlerini yazarsan sevinirim

Benim oğluş da çok fena pişik olmuştu. Doktor travocort krem vermisti. Sadece 7 akşam yatmadan önce kullandık. Onun dışında hametan kulandık. 1 kere de %40 çinkolu krem sürdük gün içinde. Uni baby.

Geçtikten sonra da doktor sabah akşam çinkolu sürün onun dışında normal pişik önleyici krem sürün demişti. Pişik önleyici mustela kullanıyoruz.ama kızarıklık olursa yine hametan sürüyorüm.

Çabucak geçer inşallah. Bizimki bayağı kötüydü.

Lanshinoh kullanıyorum. Milkwayden memnun kalmamıstım.

teşekkürler bende hep hametan kullandım ama bu sefer bez mağduruyuz büyük ihtimalle
kaç günde geçmişti peki??

bende milkway almıştım ama kullanmak hiç nasip olmadı
okul başlayınca sağar koyarım buzluığa diyordum ama şimdide sabah giderken sağıp taze taze bırakıyorum daha ii oluyor

teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için
senfat ilaçların isimlerini yazarsan sevinirim

geçmişolsun pişik çok kötü benim kızımda birkere pişik oldu hastanede yattığı dönemde aldığı ilaçlardan olmuştu çok kötüydü yara olmuştu ben cihicconun pişik kremiyle geçirmiştim chicco iyi gelmişti şuan sudocrem kullanıyorum çok memnunum birde desitin çok güzel bir krem özellikle mor olanı pişik olduğunda kullanıyor arkadaşım kullanmıştı bebeği daha bir aylık bile değildi birkere sürdüm geçirdi dedi birde ıslak mendiller pişik yapıyor ben mecbur kalmadıkça kullanmamaya dikkatediyorum sadece dışarda poposunu yıkayamayacağım yerlerde kullanıyorum başlarda kullanmıştım ama en güzeli yıkamakmış bezini her değiştirdiğimde mutlaka pişik kremi sürüyorum doğduğundan beri, benim kızın doktorunda söylediğine göre fazla hassas bir cildi var mecburen çok dikkatetmek zorundayım ama bu şekilde çok şükür bir problem yaşamadım bende prima aktif bebek kullanıyorum bezini çok sık değiştirdiğim için maliyetli oluyor sadece uzun zaman bezini değiştiremeyeceksem eğer prima premium care kullanıyorum

kızlar uyku tulumu alacak varmı
iki çeşit var
şu torba uyku tulumları güvenlimi acaba

Ben de bir tane torba uyku tulumu var.arkadşım çok memnun kaldım mutlaka al bulunsun dediği icin almıştım. Bir tane de normal kıyafet gibi tulum var.mothercareden aldım. Bizimkinin ikisiyle de rahat edeceğini dusunmuyorum. O kadar cok hareket ediyor ki bakalım neyapcaz. Torba lolanı ikeadan geçen kış almıstım. Ucuz biseydi.eger kullanabilirsem chiccodan ya da mothercareden alıcam bi tane daha.

teşekkürler bende hep hametan kullandım ama bu sefer bez mağduruyuz büyük ihtimalle
kaç günde geçmişti peki??

7 gün sonunda geçmişti. Ama bizimki mantara çevirmiş doktor öyle demişti. Ben hala unu babynin sadece saf ıslak mendilini kullanıyorum. Onu da sudan geçiriyorum her seferinde ya da ıslak pamuk, bi de kaka yaptıysa mutlaka yıkıyorum ve çok iyi kuruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…