- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.081
canım çok geçmiş olsun akla gelmeyecek şeyler yapıyolar artık allah beterinden saklasın
geçmiş olsun canım
çok meraklılar çok
geçmiş olsun canım Allah korumuş görmüşsün yine
kızlar diyet konusuna gelince ben isveç diyeti yapmayı düşünüyorum yıllar önce yapmıştım işe yaramıştı sonrasında da almamıştım
ama aklıma takılan konu şu, acaba sütümü keser mi zaten çok gönüllü emmiyo
o zaman 7 kiloya yakın vermiştim :)
tatlım neden üzüleceksinki diyette önemli olan yağların verilmesidir
mozpcuğumun listesine bir bak istersen
memo çok yaramazdır
televizyonda ne zaman maç oynayan sporcuları görse veya koşan insanları görse hemen bacaklarını çırpıştırmaya başlıyo o da maç oynucakmış
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler,sabah temizlik yaptim tekrar evi elden gecirdim zararli seyleri yukari kaldirdim, hergun silip supuruyorum benim kizim parkeye gidiyor vuruyor cikan ses hosuna gidiyor sonra yerleri yaliyor yanina kapi sandalye ne denk geldiyse onuda yaliyor sizinkiler nasil, emekleme yok ama dizlerinin ustune kalkip one arkaya sallaniyor emeklicek herhalde yakinda alistirma yapiyor diyorum, hugo senin memo cok yaramaz olucak belli bide muzur, benimki hava gelince tikaniyo nefesi, emeklemeye basladimi ve dis, bu arada parkta bi kadinla konustuk hergun gidiyoruz ahbap olduk herkesle:) emzik almiyorya benim cadi onun kizida almiyormus nuby ucu tirtikli olani almis 5 ayda disi kasindigi icin almis bende aldim dunden beri deniyorum dun uyudu oglen su doktum ucuna emdi hic emmiyor disini kasiyip oynuyodu zorla aliyor cebellesiyoruz bayaga bir sure sonra atiyor uyuyunca 6 aydan sonra alisirmi sizce alissin diside cikicak sakinlesmede iyi olur, biraktirmak zor olur diyolar nasilsa birakicak akli erince okula emzikle gidicek hali yokyamerhaba kızlar birşey soracağım ben şuan suyunu cam biberonda veriyorum ama suluk almak istiyorum birtane almıştım ama o berbat plastik kokuyor hiç kullanamadım eğer siz suluk kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz
kızlar ya benim oğlum artık ağlayarak uyanıyor anladım.emziriyorum biraz uyuyor tekrar başlıyor,doymuyor desem bazen de emmek istemiyor ,diş mi acaba son 2 gündür kakasını yapamadı acaba o mu rahatsız ediyorum anlam veremedim ama çok yoruldum 1-2 saat uyku uyuyabiliyorum
kızlar ya benim oğlum artık ağlayarak uyanıyor anladım.emziriyorum biraz uyuyor tekrar başlıyor,doymuyor desem bazen de emmek istemiyor ,diş mi acaba son 2 gündür kakasını yapamadı acaba o mu rahatsız ediyorum anlam veremedim ama çok yoruldum 1-2 saat uyku uyuyabiliyorum
diyet yaparken çok dikkat etmek lazım yediklerimizden oluşuyo süt içeriği aniden değişirse tat durumu
yaramazlar beyenmeyebilir
Gunaydin bayanlar, dun aksamustu bi korku atlattik tektim bide, tv sehpasinin altini bosaltmistim kiz emeklemiyo ama yuvarlanarak gidiyor heryere yeni duzenlemeler yaptim neyse, oraya gitti eliyle vuruyor falan gorus alanimda birden ayaklarini vurmaya basladim bi baktim agzi tukuruk icinde agzinda bisey var belli cikarmaya calisiyor sakinlimi koruyup hemen ters cevirdim karnini sikip sirtina vurdum oksurdu oksurmesiyle cikti bi baktim kimsenin aklina gelmez, dolaplara hani civi gorunmesin diye kucuk kapak koyarlarya onu atmis agzina yutmayi bilmedigi cikaramamista, sukur morarma yoktu nefes aliyodu ama yarin obur yutmayi ogrenicek cok dikkat etmek lazim o an ciktiktan sonra sarildim elim ayagim bosaldi yarim saat titredim sukur dedim , bizim dikkatimizi cekmeyen onlarin cekiyor, yazdim sizlerde dikkatli olun diye, cok korktum ama
bgünaydın canım, 1,6kg gitti şimdilik yarın akşam 1 haftam bitecek
bu sefer olacak inşallah :)
geçmiş olsun canım Allah korumuş görmüşsün yine
kızlar diyet konusuna gelince ben isveç diyeti yapmayı düşünüyorum yıllar önce yapmıştım işe yaramıştı sonrasında da almamıştım
ama aklıma takılan konu şu, acaba sütümü keser mi zaten çok gönüllü emmiyo
o zaman 7 kiloya yakın vermiştim :)
mesaj kutun dolmuşş:=)))
merhaba kızlar birşey soracağım ben şuan suyunu cam biberonda veriyorum ama suluk almak istiyorum birtane almıştım ama o berbat plastik kokuyor hiç kullanamadım eğer siz suluk kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz
gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler,sabah temizlik yaptim tekrar evi elden gecirdim zararli seyleri yukari kaldirdim, hergun silip supuruyorum benim kizim parkeye gidiyor vuruyor cikan ses hosuna gidiyor sonra yerleri yaliyor yanina kapi sandalye ne denk geldiyse onuda yaliyor sizinkiler nasil, emekleme yok ama dizlerinin ustune kalkip one arkaya sallaniyor emeklicek herhalde yakinda alistirma yapiyor diyorum, hugo senin memo cok yaramaz olucak belli bide muzur, benimki hava gelince tikaniyo nefesi, emeklemeye basladimi ve dis, bu arada parkta bi kadinla konustuk hergun gidiyoruz ahbap olduk herkesle:) emzik almiyorya benim cadi onun kizida almiyormus nuby ucu tirtikli olani almis 5 ayda disi kasindigi icin almis bende aldim dunden beri deniyorum dun uyudu oglen su doktum ucuna emdi hic emmiyor disini kasiyip oynuyodu zorla aliyor cebellesiyoruz bayaga bir sure sonra atiyor uyuyunca 6 aydan sonra alisirmi sizce alissin diside cikicak sakinlesmede iyi olur, biraktirmak zor olur diyolar nasilsa birakicak akli erince okula emzikle gidicek hali yokya
Gunaydin bayanlar, dun aksamustu bi korku atlattik tektim bide, tv sehpasinin altini bosaltmistim kiz emeklemiyo ama yuvarlanarak gidiyor heryere yeni duzenlemeler yaptim neyse, oraya gitti eliyle vuruyor falan gorus alanimda birden ayaklarini vurmaya basladim bi baktim agzi tukuruk icinde agzinda bisey var belli cikarmaya calisiyor sakinlimi koruyup hemen ters cevirdim karnini sikip sirtina vurdum oksurdu oksurmesiyle cikti bi baktim kimsenin aklina gelmez, dolaplara hani civi gorunmesin diye kucuk kapak koyarlarya onu atmis agzina yutmayi bilmedigi cikaramamista, sukur morarma yoktu nefes aliyodu ama yarin obur yutmayi ogrenicek cok dikkat etmek lazim o an ciktiktan sonra sarildim elim ayagim bosaldi yarim saat titredim sukur dedim , bizim dikkatimizi cekmeyen onlarin cekiyor, yazdim sizlerde dikkatli olun diye, cok korktum ama
bizde bugün alışverişteydik
kipada hipp sütlü elmalı kaşık maması kalmamış
sıkıntılı oluyodu herzaman bulunmuyodu hipp
çok tercih edşlmşyo fiyatlarından ötürü sanırım
bende hero baby pekmezli peynirli kaşık mamasıyla
meyveli tahıllı kaşık mamasından aldım
birini kahvaltıda diğerini gece muhallebisi yerine vercem
birde muzlu yoğurtlu kavanoz püresinden aldım
içinde şeker varmış yazıyodu içerinde
tadıda gerçekten nefisti
memo bayıla bayıla yedi
kuzu eti aldım 250 gr. yağsız
sonra birer seferlik yapılacak şekilde minik minik doğradım poşetledim attım buzluğa
kıyma yerine kuzu eti eklicem ben
kıyma kokusu olmasın diye
bugün havuç patatesi ve minik kuzu etini haşladım pirinçte ekledim ayrı biyerde az tereyağında unu hafif çevirip ekledim pişince kapattım blendrdan geçirdim çok güzel oldu
mam mam diye diye yedi
pazarada gittik
arabasını götürmemiştik kucağımızda gezdi
her durduğumuz tezgaha bizle beraber o da eğildi kurcaladı inceledi pazarcılarla ciddi ciddi konuştu arada bağırdıda
Merhaba kızlar, cok uzun zaman oldu sızlere yazmıyorum.
Isten ayrıldıktan sonra bır sure kızımla doya doya zaman gecırmek ıstedım, sonrasında uzun bır aıle zıyaretı ve sımdı de kızımın huysuzlugu.
Gece maksımum 2 kere uyanan kızım sımdı yarım saatte bır hatta bazen yatagına koyup, kendı yatagıma gecene kadar uyanıyor.
Sabırla onu anlamaya calısıyor, ılgılenıyorum ama bazen uykusuzluk sınırlerımı zorluyor ve sesımı yukseltıyorum.
Bır cok yontemı denememe ragmen kızım huysuzluguna devam edıyor. Onun ıstedıgı benım yanımda uyumak.
Fakat bende bunu ıstemıyorum. Bu duzene alırısa, ılerıkı zaman ıcın cok zor olacak dıye dusunmekteyım.
Bebegımle bu sekılde ugrasırken, bırde yakın cevremın bıtmek bılmeyen tavsıyelerı benı ıyıce cıldırtıyor.
Sızler neler yapıyorsunuz? ıkıncı bebegı dusunen var mı aranızda?
Merhaba kızlar, cok uzun zaman oldu sızlere yazmıyorum.
Isten ayrıldıktan sonra bır sure kızımla doya doya zaman gecırmek ıstedım, sonrasında uzun bır aıle zıyaretı ve sımdı de kızımın huysuzlugu.
Gece maksımum 2 kere uyanan kızım sımdı yarım saatte bır hatta bazen yatagına koyup, kendı yatagıma gecene kadar uyanıyor.
Sabırla onu anlamaya calısıyor, ılgılenıyorum ama bazen uykusuzluk sınırlerımı zorluyor ve sesımı yukseltıyorum.
Bır cok yontemı denememe ragmen kızım huysuzluguna devam edıyor. Onun ıstedıgı benım yanımda uyumak.
Fakat bende bunu ıstemıyorum. Bu duzene alırısa, ılerıkı zaman ıcın cok zor olacak dıye dusunmekteyım.
Bebegımle bu sekılde ugrasırken, bırde yakın cevremın bıtmek bılmeyen tavsıyelerı benı ıyıce cıldırtıyor.
Sızler neler yapıyorsunuz? ıkıncı bebegı dusunen var mı aranızda?
slm nbr bennebileyim?
bende e bebekten çok alışveriş yaptım bugüne kadar,ama renk seçenekleri olmuyor genelde sipariş geçerken,ve ürürnün bi kaç rengi varsa şansına biriniden birini gönderiyorlar.bu bardaklarda sana istediğin rengi geldimi?
ben mavi istiyorum ama şansıma pembeside gelebilir!sen nasıl rengi belirttin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?