• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar ben de alışverişe çıkıyorum,uyku tulumu bakıcam oğluma

ankarada bugun hava çok güzel, soğuklar gelmeden oğlumu güneşe çıkarayım bari

einstein burda olsa ne güzel beraber giderdik
ama o şimdi güneşleniyordur ;)

Naber kızlar bende geldim bugün bayağı bi zamandan sonra elmalı kurabiye yaptım annem köyden elma getirmiştide kötü olmasın dedim inş kabız etmez beni zira bayağıdır hamur işi bişey yemiyorum özlemişim kantaron yağı bana çok iyi geldi basuru falan olanlara çok tavsiye ederim aç karnınada içmek bayağı şifa veriyo bağırsak solucanını mide ülseri varsa yok ediyo.... Ek gıda bende çok vermiyorum çok düşmüyorum üstüne.... Yaa kızlar ısırık nasıl geçer sinir oldum doktora götürsemmi bugün 3 gün oldu geçmedi hergünde yıkıyorum ama

Allaha şükür bizim sıpa hiç pişik olmadı ama hafif makat kısmı kızarsa bende hametan sürdüm bide nasıl alışırsa öyle gider keşke krem sürmeye alıştırmasaydınız hep onu ister sürmeyince pişik olur ben bebekken zeytinyağ sürdüm ıslak pamuktan sonra sık sık bezini aldım ama şimdi günde 4 tane anca kirletiyo kaka yaparsa 5 anca oluyo çok yapmışsa bende yıkıyorum oğlanı allahtan misafirlikte başıma gelmedi bu durum hiç.. Ahhhh şu ısıliğide bi geçse

bugün kocam evde yok toplantıya gitti.. bende alıcam oğlumu gidicem alışveriş yapıcam.. kendime kışlık ve beni zayıf göstericek bişeyler bakıcam oğlumada penye uzun kollu tulum ve zıbın bakıcam yada plan yapmıyorum görüp beğendiğim ne varsa alıcam abartmadan:16: kendimi belki biraz daha iyi hissederim diye düşünüyorum

cnm noldu sana iyice depresyona sardım bu sinirle lüzumsuz ne varsa alır gelirsin hiçbişeyi kafana takmana değmez boşverrrrrr onlar seni taksın kafaya aldırış etme hiç kardeşim.... Üzeni sende üz içine atma hiç....

Bazıları ısıliğe pişik kremi önermiş işe yararmı acaba googleda baktım. Bu havalar zaten hastalık havası sıcak ama esiyor kasıma kadar böyleymiş istbul...

Kızlar benim gibi doğumdan sonra adet olmayan varmı ben olmuyorum yaa iyi bişeymi kötü bişeymi hamilelik şansım düşükmüş böyle ama adet olmayıp hamile kalanda çok var korkuyorum

Lanshinoh kullanıyorum. Milkwayden memnun kalmamıstım.

lansınohun poşetını hıc begenmedım cok genıstı ve ben bır sagısta hemen buzluga atıyordum ..pekı cıkardıgında degısıklık sezıyor musun sütte??3 ay sakladım da ben..

bugün kocam evde yok toplantıya gitti.. bende alıcam oğlumu gidicem alışveriş yapıcam.. kendime kışlık ve beni zayıf göstericek bişeyler bakıcam oğlumada penye uzun kollu tulum ve zıbın bakıcam yada plan yapmıyorum görüp beğendiğim ne varsa alıcam abartmadan:16: kendimi belki biraz daha iyi hissederim diye düşünüyorum

kendıme ıdeal kıloya gelene kadar alıswerısı yasakladım,kış için 2 parca alt ust tamam dıye dusunuyorum seneye de sısmanken gıydıklerımı sıskolara werecem ehehe kıhkıhkıh :))):9:

BENİMOLAN sen adet olmadın dıye korunmamazlık yapma süt korur dıye sakın yoksa ıkıncı kucagına gelır şok olursun:):36::35:

Lanshinoh kullanıyorum. Milkwayden memnun kalmamıstım.

lansınohun poşetını hıc begenmedım cok genıstı ve ben bır sagısta hemen buzluga atıyordum ..pekı cıkardıgında degısıklık sezıyor musun sütte??3 ay sakladım da ben..

kendıme ıdeal kıloya gelene kadar alıswerısı yasakladım,kış için 2 parca alt ust tamam dıye dusunuyorum seneye de sısmanken gıydıklerımı sıskolara werecem ehehe kıhkıhkıh :))):9:

BENİMOLAN sen adet olmadın dıye korunmamazlık yapma süt korur dıye sakın yoksa ıkıncı kucagına gelır şok olursun:):36::35:

Sütte değişiklik olmadı milkwayde ama 2 aydan sonrasını kullanmıyorum ben. Lanshinoh daha pratik gelmisti bana daha az yer kapliyo buzlukta. 3 aylık süt kullanmadım ama hiç.

hahaahaa :9: çok güldürdün beni.

ben de hamilelik pantolonu giydim uzun süre doğumdan sonra. eski pantolonlarım olunca ilk işim elimden o pantolonu çıkarmak oldu. :)

Son düzenleme:
hamileyken 2 kumaş pantolon ve 5 üst ile son 3 ayımı tamamlamıştım ve pantolonlardan midem bulandım. dogumdan sonra atıcam dedim. öyle yaptım. bi dahaki gebeliği falan düşünemem. sabah akşam üstümde iş yerinde, kendimden sogumuştum

hamileyken 2 kumaş pantolon ve 5 üst ile son 3 ayımı tamamlamıştım ve pantolonlardan midem bulandım. dogumdan sonra atıcam dedim. öyle yaptım. bi dahaki gebeliği falan düşünemem. sabah akşam üstümde iş yerinde, kendimden sogumuştum

aynen senfat, ben de kızıma hamileyken çalışıyordum, üstü çeşitleyebiliyorsun da pantolon olarak benim de iki kumaşım vardı, nefret etmiştim artık onlardan. ama atmadım ben, oğluma hamileyken de giydim :1: sonra da verdim.

hahaahaa :9: çok güldürdün beni.

ben de hamilelik pantolonu giydim uzun süre doğumdan sonra. eski pantolonlarım olunca ilk işim elimden o pantolonu çıkarmak oldu. :)

benım eskı bedenımın olması ıcın cook zaman ve kılo war daha 10 kılo vermem lazım:((( Ama azmettım seneye
yaza gecen yıl hevesle alıp bu yıl gıyemedıgım bıkınılerımı dee ,elbıselerımı de ,sortları da gıyecegımm..İnşallahh
..ılk kez kararlıyım ve uzun zamanda verıp almamak uzere yollayacagım kıloları 7.aya gelmeyı beklıyordum dua
edın basarayım kızlarr:)) dıyetcıler ne alemde bu aradaa mozp kac kılo gıttı???

Ben de canım hep aynı seylerle gezmıstım kış boyu ustelık hep de tayt ve ustune bırseylerle ayagıma tek
olan ugg cızmelerımle ..Ama henuz atmadım ya bedenımdekı hedefe ulasınca wercem sısman tanıdıklarım
zayıflamamıssa:))hepsı yenı gıbı yazık yanı atmıyım dıyorum..

bizde bugün alışverişteydik
kipada hipp sütlü elmalı kaşık maması kalmamış
sıkıntılı oluyodu herzaman bulunmuyodu hipp
çok tercih edşlmşyo fiyatlarından ötürü sanırım
bende hero baby pekmezli peynirli kaşık mamasıyla
meyveli tahıllı kaşık mamasından aldım
birini kahvaltıda diğerini gece muhallebisi yerine vercem
birde muzlu yoğurtlu kavanoz püresinden aldım
içinde şeker varmış yazıyodu içerinde
tadıda gerçekten nefisti
memo bayıla bayıla yedi
kuzu eti aldım 250 gr. yağsız
sonra birer seferlik yapılacak şekilde minik minik doğradım poşetledim attım buzluğa
kıyma yerine kuzu eti eklicem ben
kıyma kokusu olmasın diye
bugün havuç patatesi ve minik kuzu etini haşladım pirinçte ekledim ayrı biyerde az tereyağında unu hafif çevirip ekledim pişince kapattım blendrdan geçirdim çok güzel oldu
mam mam diye diye yedi
pazarada gittik
arabasını götürmemiştik kucağımızda gezdi
her durduğumuz tezgaha bizle beraber o da eğildi kurcaladı inceledi pazarcılarla ciddi ciddi konuştu arada bağırdıda

torba uyku tulumunu inceledim fakat almadım
kesinlikle benimki rahat durmaz içinde
dönmek ister filan
normal kollu bacaklı kalın olmayan pamuklu tulum alıcam

Kızlar benim gibi doğumdan sonra adet olmayan varmı ben olmuyorum yaa iyi bişeymi kötü bişeymi hamilelik şansım düşükmüş böyle ama adet olmayıp hamile kalanda çok var korkuyorum

ben doğum yapar yapmaz regl oldum jinekolğuma sordum sağlıklı bi bayan olduğunu gösterir demişti.. sakın olmuyorum diye güvenme mutlaka korun o hataya düşen çok kadın var .. doğumdan sonra 8 aya kadar olmayanlara ilaç veriyolar diye duymuştum

Back
X