2012 Şubat Anneleri

Canım ben dırek forum İstanbul'dakı magazasından aldım ınternetten cok almadım bırseyını..Ama
sen söyleyınce cok sasırdım gercekten renk secenegı yokmus ne kadar sacma ya..

form istanbula sık geliyosan buluşalım canım:) yer arıyoduk bak

hiç öyle kaşık hesabı yapmıyorum bol bol emzirip ek gıdayıda kaşığa ağzını açtığı sürece veriyorum doyunca ağzını kitliyo zaten

geri geri gidiyo canım veya kendi ekseni etrafında dönüyo
ileri gitmeyi akıl edemiyo heralde

pek sık gelemıyorum canım uzak oluyor ama arabayla kolay gelıyoruz bazen haftasonları ıkeaya falan gelebılyıoruz
tamam ayarlayalım zaten kışa kalınca awmden baska bulusma yerı de olmaz:)

bizimki ağzını sürekli kilit yaptığı için merak ediyorum hepsi mi böyle

kızlarrr az önce çook korktum yaa mutfaktaydım salona geldıgımde ıkı teklı koltuga kafası sıkısmıs kızım
delı gıbı korkmus aglıyordu yuzunu de koltuga kapatmıstı cok kötuydu (( Off kalbım hala carpıyor ne zor sey anne olmak!!

Napıyosunuz kızlar bennebileyim zaten doğumdan beri tık yok bizde ayrıldık adamla neden böyleyiz bilmiyorum ama çocuktan oiş aklımıza gelmez oldu o işten yorgun geliyo eve ben bütün gün afacanla derken hamile kalma korkum yok şükür ama bu durum sağlıklı değil sanırsam soğuduk birbirimizden akşam büyük bi kavga çıkardım çok sinirlendirdi beni defalarca söyledim evde ne olsa annesi köyde ona anlatıyo dün gitmiş oğlan ısılik oldu demiş kaynanamda demiş 2 çocuğun çocuğu olursa bakamazsınız tabi demiş severim kaynanamı ama lafı sokmuş aradan işte çocuğa ne olsa anlatıyo bende bağırdım çağırdım oda karşılık verdi tabi çok moralim bozuk bugün içimden hiçbişey yapmak gelmiyo beni dinlememesinden bıktım artık akşam sevgimide saygımıda bitiriyosun boşanıcam senden böyle giderse dedim oğlumda kucağındaydı korktu yavrum ağladı sesime anladı tabi en çokta onun şahit olması üzdü beni biriktirdiklerim patladı belkide.... Çocuk olduktan sonra çok değişti bütün şefkati oğlana bide kendi keyfine bende aynı şekilde ilgilenemiyoruz birbirimizle ne zaman düzelcek bu durum bilmiyorum 5 sene çocuk yapmadım hiç böyle sorunlar olmamıştı ne zaman çocuk oldu herşey sorun olmaya gözüme batmaya başladı napcam bilmiyoruım

ahhh ahhh benimki peteğin ayar yerlerini tutuyo ayağa kalkıyo vitrinin cam,ına tutunuyo ayağa kalkıyo çekmecesini çekiyo ayağa kalkıyo eli sıkışcak anlamıyo tabi çok yaramazlar çok fortmentonun üzerine çıkmaya çalışıyo deli ediyo akşam enerjim bitiyo yürüdüğünde ne yapar hiç bilmiyorum

Bız de oyle canım kardes gıbıyız aynı:))Böyle seyler uzaklastırıyor ıste kanka gıubı
oluyorsun bu da bır sure sonra sewgı saygı bırakmıyor..iben de cok kavga cıkartıyorum
özellıkle regl gunlerımde daha da gergın oluyorum..Yazık canım cocugun yanında tartısma
boswer ne yaparsa yapsın..Senle kocan ıyıydınız canım bunlar atlatılacak dönemler sanırım
cok ınsanda oluyor bu tarz seyler..

Doğru diyosun aslında çok çok sorunlu bir evliliğim yok ama sinek ufaktır ama mide bulandırırya bizimkide o durum ufak şeyler büyüyor büyütende benim ama napim sinir oluyorum ona yapma dediğimi yapınca.hatasını anlayana kadar bakmicam yüzüne aradı şimdi açmadım telefonu uyuzzz.... Kankalık nereye kadar sürcek bakalım.şimdi kurbanda köye gidelim diye tutdurdu kaynanamda gelsin gelinde iş yapsın diye bekliyo gitmicem inat ettim gitmiyorum bakalım nasıl götürcek gidiyoruz sonra orda bi ton para harcıyo sıkıntı çeken ben beni orda şımarıp hiç dinlemiyo gelincede haklıymışın diyo gitmicem işte inadım inat....

Kızlar napıyorsunuz, ben resmen yerlerde sürünüyorum. Bu gece saat üç gibi Ata bir uyandı pir uyandı. Uyumuyor, ağlıyor habire. Neler neler yaptık susmadı en sonunda korktum bir yeri mi ağrıyor diye hastaneye gittik. Arabaya bindik biraz ilerledik bizimki sustu. Pür dikkat camdan dışarıya bakıyor, bunun derdi falan yok azgınlıktan ağlıyor dedim. Neyse şöyle bir turladık, zaten gece cıvıl cıvıl her yer. Evde çile doldurduğumuz için, akşamları dışarısı nasıl olur unutmuşum bile. Oğlan arabada uyudu kaldı, birer dondurma yedik geldik.

Bebekleri emekleyenlere kolaylıklar diliyorum. Biz emeklemiyoruz, henüz sürünüyoruz. Sabah dolabı düzenleyeyim dedim. Giysilerin içersini attım minnoşu, güle oynuya katlıyıoruz. Kirlileri sepete atayım dedim banyoya gittim. Odadan pat diye bir ses geldi, aşkım düşmüş yere. Peşimden gelmek istemiş. Bizim ilk defa başımıza geliyor o kadar da dikkat ediyordum, saniyelik bir olay önündeki yastığı aşıp devrilmiş. Allahtan önündeki yastık hızını kesmiş. Hemen kucağıma aldım bir iki mızıldadı, sustu yavrum. Nasıl korktum anlatamam.

kızlar hala bebegınızın kıyafetlerı ütü yapıyor musunuz??

alışkanlık oldu hala ütülüyorum ben hem dolap düzenide bozulsun istemiyorum

deniiz bugün hiç uyumuyo ve sinirlerim çok gerildi yani anne olmak hem zor hemde vazen şüpheye düşüyorum ben yetersiz miyim acaba diye geçmiş olsun canım

kızlar selam

benim oğlumda yaklaşık 1 aydır emekliyor, şimdide tutunup kalkmayı keşfetti, koltuklara tutunuyo kalkıyo 10-15sn. bekleyip popo üstü düşüyo
peşinden koşturuyoruz sürekli, birde emekliyip prizleri karıştırmaya kalktı bugün hemen priz güvenliklerinden almam lazım

hepimizde hemen hemen aynı dertler var :)

o an sakinligimi koruyorumda sonrasinda cok kotu oluyorum tir tir titriyorum elim ayagim bosaliyor resmen renk falan gidiyor, kolay degil
geri geri gidiyo canım veya kendi ekseni etrafında dönüyo
ileri gitmeyi akıl edemiyo heralde
Benimki yuvarlaniyor done done gidiyor heryere muzurluk icin, dis cikardimi canim, bizim kabardi iyice de daha bisey yok, bayanlar ates nezle falan yapiyormu dis cikartanlar yapar diyolarda dogrumu

Özellikle anne sütü verenler dikkat etsin mesela ben huzursuzken oğlumda huzursuz oluyo akşam çok sinirim bozuldu ağladım kendi kendine uyuyan çocuk sallamadan uyumadı hemen anlıyorlar bişey olduğunu bebek dememek lazım kendime çok kızdım bunu anlayınca ama napim olmuyo sus sus..... Dyrasella benimki hep düşüyo korkmayın düşe kalka anlayacaklarmış zorluğu v.s gülben ergenin demesi gibi çocuk bu ateşide çıkar düşerde kalkarda evhamlı olmamak lazımmış benimki emekliyo yere yorgan seriyorum bende ayağa kalkınca kendini pat bırakıyo bazen kafayı vuruyo yere

Bizimki şu dönem kendi ağırlığını bi yerlerden tutunup kalkıp keşfetmeye çalışıyo bu bazen petek oluyo bazen ütü masası bacağı bazen vitrin bazen koltuk bazende fortmento o ayrı düşüncede ben panik yaparsam daha çok ağlıyo sesimi çıkarmayıp sakin olursam ağlamıyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…