• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kızlar bişey sorucam malum tecrübesizim
ben kan tahlilini pazar günü yaptırmıştım
cuma günü de doktora gidicem inşallah
doktor nasıl bir muayene uyguluyor acaba

Merhaba kızlar bende bebiş bekliyorum beni de aranıza alır mısınız?

SAT göre 4 hafta 3 günlük hamileyim ve doğum tarihi için 12 Şubatı veriyor
buyur hosgeldin ne demek bilgilerini yazarsan canim tabloya eklerim taboyu ince bir zahmet on agore bildiri yaparsan sevinirim
Yarından sonra birşey kalmamış :52:Benim şafak 15 :26:
safak 2 mi diyim bendee:62:
canim benim keseyi görme ihtimalin yuksek sen dr.dan vajinal ultrason iste cunku bebeginin kesesisinin gorunmesi daha kolay zararri yok vajnal ultrasalin

Beni normal ultrasona soktu direk.Hee tuvaletine sıkışıp gitmelisin eğer karından ultrasona gireceksen.Ama alttan istersen o zaman tuvaletin olmamalı :40:
Daha sonra zaten sana folik asit öneriyor..Kese göründükten sonra benimkisi gibi 3 hafta sonraya randevu veriyor tekrar.

Beni normal ultrasona soktu direk.Hee tuvaletine sıkışıp gitmelisin eğer karından ultrasona gireceksen.Ama alttan istersen o zaman tuvaletin olmamalı :40:
Daha sonra zaten sana folik asit öneriyor..Kese göründükten sonra benimkisi gibi 3 hafta sonraya randevu veriyor tekrar.
kesemizi ve kalb atisimizi duyarsak ins 4 haftadan cagiri drumuz bizi:52::49::nazar:

buyur hosgeldin ne demek bilgilerini yazarsan canim tabloya eklerim taboyu ince bir zahmet on agore bildiri yaparsan sevinirim

safak 2 mi diyim bendee:62:

canim benim keseyi görme ihtimalin yuksek sen dr.dan vajinal ultrason iste cunku bebeginin kesesisinin gorunmesi daha kolay zararri yok vajnal ultrasalin

kızlar çok teşşekkür ederim bilgiler için ben zaten folik asit kullanmaya başlamıştım.

yeni hamişşlerr gelmişşş ohhh.... hosgeldinizz kızlarrrr... allahh hepiizinn saglıkla bebiklerinii kucagıızaa almayı nasip etsinnn:16::16::16::16::16::16:

hoşbulduk kızlar geçmişi okudum ve geldim ama aklıma birşey takıldı

benim SAT 8 mayıs, 5 haziranda test yaptırdım değer 33.32 çıktı çok mu düşük değer anormallik yoktur değil mi yaaa

hoşbulduk kızlar geçmişi okudum ve geldim ama aklıma birşey takıldı

benim SAT 8 mayıs, 5 haziranda test yaptırdım değer 33.32 çıktı çok mu düşük değer anormallik yoktur değil mi yaaa
gec döllenme olmus buyuk ihtimal zamanla yukselir canim merak etme

ecrinn cim bebgim nasilsin sen daha kucuksun kiyamam ben sana nasilsin nasil gidiyor guzelim hamislikk yiyenimiz uzuyormu seni:nazar::49:

Back