- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kiz sonucta hamilesin canim valla bebkte olur gazda olur ilerleyen gunlerde bebk olduguna inanacaksin sendeeee korkma kanaman falan olmadigi muddetce bebgin seninle canim agir islerden kacin canim tamammi dinlen ilk 3 ayyyişte başkadır da nedir kötü birşey değildir dimi ondan korkuyorum da ben :44:
ilk olmaina ragmen hisseti ve zayifti bir deri bir kemik 47 kiloayyy çok şekermiş biri burda biri burda :))))))
nasip kısmet allahım yiğenine uzun ömür versin
evet bende aliyorum kaldi iki ay daha ondan sonra elevite baslarsin simdilk yeter yeterki sen folik asidi unutma sakin duzenli al canim bebk icin cok yaraliKızlar
Buarada folic plus kullanıyorum ben günde 3 tane, peki başka vitamin başlamaya gerek var mı??
Dr. sordum bana ilk 3 ay yükleme yapmaya lüzüm yok folic kullanman yeterli dedi
kiz ticker yapsana melegineKızlar
Buarada folic plus kullanıyorum ben günde 3 tane, peki başka vitamin başlamaya gerek var mı??
Dr. sordum bana ilk 3 ay yükleme yapmaya lüzüm yok folic kullanman yeterli dedi
mrhb bende idrar testi yaptım pozitif cıktı emin olmak için kan testi yaptırdım kan değerleri 406 yani oda pozitif cıktı ama ultrasonda bebek görünmedi sadece bi sıvı kese gibi bi olusum gözüktü oda belli belirsiz tam net değildi doktorum dış gebelikten şüphelendi 2 gün sonra tekrar ultrasonda baktı ve yine bebek gözükmedi benden tekrar BHCG TESTİ(kanda gebelik) istedi kanda gebelik değerleri 1veya 2 gün arayla 2katına cıkması gerkiyormuş eger cıkmazsa büyük ihtimalle dış gebelik olduğunu söledi tekrar kan testi yaptı ve değerler üçe katlanmış 1258 olmuş doktorum cok iyi olduğunu sölediarkadaşlar merhaba benim sat 27 nisan geçen cuma değerim 171di.bugün 1130.benim de adet sancısı gibi ağrılarım var ....doktor değerimin birden yükseldiğini bu pek istenilen bir durum olmadığını söyledi.cumartesi alttan ultrosonla keseyi görmek için bakacak .....sanırım geç döllenme benim ki...biraz canım sıkkın paylaşıyım dedim.
bu arada ALLAHIM hepinizi tamamına erdirsin:)
canım sagolasın evet senı hatırladımslm canım bende 2010 subat annesıyım 2 melegımde buyudu allah sızede hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns gurbet guzelı ben sızı elaranın cınsıyet topıgınden takıp edıyodum ama kaybettım mumkunse nerdelerse bır lınk atabılrmısın cok faydalı bılgıler orenıyoduk vallal mesela 2 kızm var bellı olmaz ılersı belkı ısıme yarar bılgıler herkese hayırlı dogumlarr ıy aksamlarr
mrhb bende idrar testi yaptım pozitif cıktı emin olmak için kan testi yaptırdım kan değerleri 406 yani oda pozitif cıktı ama ultrasonda bebek görünmedi sadece bi sıvı kese gibi bi olusum gözüktü oda belli belirsiz tam net değildi doktorum dış gebelikten şüphelendi 2 gün sonra tekrar ultrasonda baktı ve yine bebek gözükmedi benden tekrar BHCG TESTİ(kanda gebelik) istedi kanda gebelik değerleri 1veya 2 gün arayla 2katına cıkması gerkiyormuş eger cıkmazsa büyük ihtimalle dış gebelik olduğunu söledi tekrar kan testi yaptı ve değerler üçe katlanmış 1258 olmuş doktorum cok iyi olduğunu söledive bebek henüz rahime yerleşmemiş olabilir 6 veya 7.haftadan itibaren gözükebilir dedi haftaya tekrar cağırdı inşallah bebeğini görecez dedi yani bayanlar bebek 6-7haftadan önce görünmüyo bide annenin yapısına göre falan değişiyomuş içiniz rahat olsun pozitif düşünmeye calışın biraz allah bütün anne adayları ve bebeklerine sağlık versin
ALINTIDIR............
2 gun arayla dıyor canım benımcanım ilk test ile bu 1258 arasında kaç gün vardı?
ayy masallah yaa bide ben ruya gorebilsemmm anam koyun saydim sabah a kadar kafaya taktim karnimi dinliyorum yok yok ben hamis degilim diyorum bir sey yok diyorum az önce ilac ictim midem bulan oh bee diyom hamilellik varmisssEki Görüntüle 206234
günayydınnn kızlarrrrrrr.... rüyamdaa dahası uykuyla uyanıklıkkk arasındaa bebegiminn erkekk olucagınıı söyledii doktorr...esiminn 5 ablası varr ihtimall vermiyorumm amaaa babaannesininn 4 oglu varr belkii piyango vururr:90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?